Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

Man irgi mano venos lyg į žalsvumą. Negaliu suprast rolleyes.gif

Teal laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 16 spalio 2012 - 09:01
QUOTE(inc @ 2012 10 16, 10:00)
o pavasario gi ir labai tamsiaplaukiu yra  smile.gif

patart dėl spalvos ar dėl tipo be šansų ką, nes nesu tavęs mačius  biggrin.gif

a tu vis neprisijungus? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 16, 10:00)
Man irgi mano venos lyg į žalsvumą. Negaliu suprast  rolleyes.gif

Teal laugh.gif

va va, ale kai įvardijai tą spalvą, tai tada, žinok, ji visgi šalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 09:01)
a tu vis neprisijungus? biggrin.gif

nea, kol kas sakė neduos dar
Atsakyti
Teka tu man į AŽ atsiūsk foto kur laukia ar šiaip spalvos tau nuosavos tikroviškai atrodo, gal iš kretos tą, aš tau sumesiu į sezono paletes ir paskui įmesiu į fotki.
Vat kaip kažkas išrado deep spring mes išrasim warm summer biggrin.gif , ir keliausim visos tamsiaplaukės vasaros su žaliom venom į tą potipį ania drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 16, 10:15)
Teka tu man į AŽ atsiūsk foto kur laukia ar šiaip spalvos tau nuosavos tikroviškai atrodo, gal iš kretos tą, aš tau sumesiu į sezono paletes ir paskui įmesiu į fotki.
Vat kaip kažkas išrado deep spring mes išrasim warm summer biggrin.gif , ir keliausim visos tamsiaplaukės vasaros su žaliom venom į tą potipį ania drinks_cheers.gif

thumbup.gif thumbup.gif toj

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 10:01)
va va, ale kai įvardijai tą spalvą, tai tada, žinok, ji visgi šalta biggrin.gif

Nu ne unsure.gif Man, pavasariui, ją rekomendavo, gi sakau unsure.gif

Kita vertus, kas liečia mėlynas, tai man aplamai atrodo, kad labai diskutuotinas klausimas, kokia mėlyna yra šilta, ir kokia šalta. Gi visos kitos spalvos aiškinamos taip - kuo daugiau spalvoje geltonos, tuo šiltesnė, o kuo daugiau mėlynos - tuo šaltesnė. Taip vat raudona link oranžinės - šilta, raudona link violetinės - šalta, ruda link ryžos - šilta, link kakavinės - šalta, žalia link salotinės - šilta, link mėlynos - šalta, pilka link zuikio spalvos - šilta, pilka link mano avatarinio katino - šalta.

O mėlynos spalvos visos yra link mėlynos! Taigi jos visos yra šaltos lotuliukas.gif

Nebent čia skirstyt, kad link žalios - šilta, o link violetinės - šalta, bet taigi be ryšio unsure.gif Tai iš esmės yra - ar link geltonos po vieną spektro pusę, ar pro kitą lotuliukas.gif Kuo daugiau mėlynoje yra kažkokios kitokios - tuo jinai yra šiltesnė, va kaip išeina! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 spalio 2012 - 09:32
noa, o tai kodėl tada teal ir pas vasaras yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 16, 10:15)

Spalvas išsirinksit bendru sutarimu - kiekviena išsirenka po keturias, ir išeina paletė.
Papuošalus nešiojat raudonus, kad nesimatytų žalių venų, arba žalius, jei norite jas pabrėžti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 10:33)
noa, o tai kodėl tada teal ir pas vasaras yra? biggrin.gif

O ką aš žinau, gal kažkiek kitokia biggrin.gif Teal yra antis tokia, kryklė. Gal jos pavasarį atskrenda ir vasaros gale išskrenda? biggrin.gif

Man gi sakau - Beauty for all seasons kažkada seniai už baisius pinigus tipą nustatė, dar smulkiau, negu čia - buvau light coraline spring. Ir paletę sudarė, kurią paskui vaikai man sudrožė (bet aš ją mintinai moku). Ir kosmetiką parinko. Tai galgi turės sąžinės nemeluot! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 16 spalio 2012 - 09:36
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 10:36)
O ką aš žinau, gal kažkiek kitokia biggrin.gif Teal yra antis tokia, kryklė. Gal jos pavasarį atskrenda ir vasaros gale išskrenda? biggrin.gif

Man atrodo, ta antis pati nežino, koks ji sezonas. Argi čia dera tos spalvos blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 09:44)
Man atrodo, ta antis pati nežino, koks ji sezonas. Argi čia dera tos spalvos blink.gif biggrin.gif

labai rudeniškos lyg tos jos plunksnos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 10:44)

biggrin.gif pretenzijos motulei gamtai arba ten aukščiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 10:44)

Ei, nestumk, labai graži antis! biggrin.gif

Tiktai kad tos žaliai mėlynos tai pas ją iš visų spalvų mažiausia biggrin.gif Žiūrint į tą antį, Teal turėtų būti ryža lotuliukas.gif
Atsakyti