Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(dontstop @ 2012 10 25, 12:37)
Na jei prigesintos, apie kokią žiemą kalbam? g.gif
Žiemoms netinka prigesintos spalvos, nei vienam potipiui  schmoll.gif

doh.gif aaaaaaaaa nusišausiu biggrin.gif

dontstop, o tai aš tik cool vasara galiu būt, ane? o ta soft? biggrin.gif

noa, eik tu š... biggrin.gif nežinau aš to pavasario palečių, man rodos,kad rudos tik rudeniui, tai taip ir rašau, neskabinėk biggrin.gif
Atsakyti
Nesakyciau, kad cia geltonu labai tirsta g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 25 spalio 2012 - 11:50
kažkaip man labai gražios pavasario spalvos. gal aš pavasaris biggrin.gif
Atsakyti
Noa, aš pirmai kai sakiau, kad tie rūbukai tinka rudeniui, tai norėjau pasakyt, kad jie šilti ir labaiu žinau rudenio paletes. pavasariams beveik tos pačios spalvos priklauso tik gerokai švaresnės ir vaiskesnės
Atsakyti
teka, tu pati gerai pasianalizuok, bet aš galėčiaube didelių analizių šiuo metu galėčiau tik galvoti tik apie šiuos galimus variantus. pasižiūrėk kurių spalvos tau labiau patiktų, paieškok info apie odų, akių, plaukų aprašymus ir rasi atsakymą mirksiukas.gif

deep winter soft http://www.prettyyou...r-fashions.html
dar netyčia clear/pure winter http://www.prettyyou...r-fashions.html

clear spring (pure spring) http://www.prettyyou...g-fashions.html

deep autumn http://www.prettyyou...n-fashions.html
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 25, 12:29)
O as tai visiskai nespeju skaityti  doh.gif  Ir niekaip nenusistatau su kuriom spalvom as sau grazesne. Isvis graziausia as sau namo lifte lotuliukas.gif  Nepriklausomai nuo to kaip apsirengusi. Matyt apsvietimas labai geras biggrin.gif

Aš lifte irgi labai graži. Nors ten ir gyvenk. Arba bent jau žmonėms rodykis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 10 25, 12:46)
Nesakyciau, kad cia geltonu labai tirsta g.gif
user posted image
user posted image

O tu žinok, mano seniai prarasta BFAS paletė buvo biškį kitokia mastau.gif
Nebuvo teal, nebuvo tamsiai pilkų. Nebuvo tų viršutinių keturių rūžavų. Nebuvo šaltai melsvų.

Užtat buvo chaki, buvo tokia sodresnė smėliava, buvo rūdžių, klaikiai geltona, nors priešą ja gąsdink, ir markerinė žalia. Viso geltonos buvo trys ar keturios, bet kitos tokios vos vos bliednos...

Bet man šita labiau patinka, ačiū, aš ją paimsiu.

Tada išbraukysiu viską, kas nepatinka, ir pažėsiu, kas liks lotuliukas.gif
Atsakyti
inc gal gali nuorodėlę programulkos tos kur fotografiją sumeta spalvom su numeracija pagal CMYK'ą blush2.gif bandysiu individualę paletę visgi kaip nors susikurpt...

aš tai nesuprantu tos 16'likos tipizacijos... kažkoks soft spring atsiranda biggrin.gif

teka žiemų spalvos principe yra grynos, t.y. pirminės spalvineme rate: geltona, raudona, mėlyna... user posted image nu ir visos kt. šaltos spalvos nemaišytos. Clear potipio atsiranda kiek šiltesnių spalvų, Deep kažkiek maišytų... na cool teoriškai turėtų nebūt geltonos, tik ta kiek jau pažaliavus. Aišku yra ir šviesių, ir pilkų paletėse, bet pagrindinės spalvos turi tikt. Man tai atrodo kad visai jums nieko jos būtų... juk oranžinė neužmušė bruožų, tik veidui nesveiką atspalvį metė blush2.gif

Atsakyti
aš žinau, kad man eilinį kartą galva susisuko. aš nussitatau tipą, na su jumis čia, ateina donstop ir išmeta mane iš ten biggrin.gif

šito tau reik?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 25, 13:16)
inc gal gali nuorodėlę programulkos tos kur fotografiją sumeta spalvom su numeracija pagal CMYK'ą  blush2.gif bandysiu individualę paletę visgi kaip nors susikurpt...

paskutinį kartą dariau su culer'iu,paskui painte žaidžiau ir dar rusiška , o paskui ta tokia, kur ratas
adresų po ranka neturiu, nes vyras kompą mano užgrobęs, bet paieškosiu mirksiukas.gif

QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 13:22)
aš žinau, kad man eilinį kartą galva susisuko. aš nussitatau tipą, na su jumis čia, ateina donstop ir išmeta mane iš ten biggrin.gif

dar nusivilkau pažiūrėt foto į albumą, tai rudenio spalvas atmečiau vis dėl to
lieka žiema ir pavasaris kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 14:22)

šito tau reik?

Ir man reikėjo! Tik nežinojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 14:22)

šito tau reik?

Tai kad tu visur nusipilkinus... donstop ir vilmukės į žiemas nepriėmė... o aš jos pas save nepriėmiau biggrin.gif Tai mes ją į gilų rudenį tskant nusiuntėm kuo toliau lotuliukas.gif . A paskui kai žmogus ryškesniais rūbais ir kitam apšvietime pasirodė, tai sake žiema visgi ji.
Bet aš iš principo negalėčiau pasakyt kas tu tokia, nes nėra nei vienos foto tarkim su raudonu... Faktas kad esi šaltas tipas, su ganėtinai dideliu kontrastu, o kur pradžia to kontrasto, o kur galas tu nesirodai. O pamąstymai ta tema lieka tik pamąstymais... Akį kuo puikiausiai į raudoną spalvą galėčiau dėt, ir vaizdas nesusigadintų, klausimas kaip reaguoja oda. Nes kaip viena konsultantė aiškino - oda didžiausias oragnas veide, todėl ji labiausiai ir apsprendžia spalvinį tipą. Todėl Groovy tinka soft summer spalvos, o man netinka... nors mano akys irgi nėra visai šaltos, ir plaukai ne peleniniai rudi.

Ne-a, man reikia kur įkeli foto ir ją tokiais kvadratėliais šone išanalizuoja, ten apačioje būna CMYK kodas... tą kodą paskui galim į kulerį ar panašę programą įmetus susirinkt sau tinkamas spalvas. Ir tadu turi individualią paletę rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 25, 14:38)
Tai kad tu visur nusipilkinus... donstop ir vilmukės į žiemas nepriėmė... o aš jos pas save nepriėmiau  biggrin.gif Tai mes ją į gilų rudenį tskant nusiuntėm kuo toliau lotuliukas.gif . A paskui kai žmogus ryškesniais rūbais ir kitam apšvietime pasirodė, tai sake žiema visgi ji.
Bet aš iš principo negalėčiau pasakyt kas tu tokia, nes nėra nei vienos foto tarkim su raudonu... Faktas kad esi šaltas tipas, su ganėtinai dideliu kontrastu, o kur pradžia to kontrasto, o kur galas tu nesirodai. O pamąstymai ta tema lieka tik pamąstymais... Akį kuo puikiausiai į raudoną spalvą galėčiau dėt, ir vaizdas nesusigadintų, klausimas kaip reaguoja oda. Nes kaip viena konsultantė aiškino - oda didžiausias oragnas veide, todėl ji labiausiai ir apsprendžia spalvinį tipą. Todėl Groovy tinka soft summer spalvos, o man netinka... nors mano akys irgi nėra visai šaltos, ir plaukai ne peleniniai rudi.

Ne-a, man reikia kur įkeli foto ir ją tokiais kvadratėliais šone išanalizuoja, ten apačioje būna CMYK kodas... tą kodą paskui galim į kulerį ar panašę programą įmetus susirinkt sau tinkamas spalvas. Ir tadu turi individualią paletę  rolleyes.gif

a jetau jetau, tai neprasisuksiu be fotosesijos, ane? biggrin.gif
namie žiauriai tamsu, tai šian jaučiu nekas jau gautųs. turiu raudona golfą, salotinę maikutę. kokių ten dar paieškot spalvų?

a tai gal aš net nežinau tokios programos išvis g.gif
Atsakyti