Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 09:30)
na jei jau akių demonstracijos eina... biggrin.gif
http://www.radikal.ru]user posted image

man tav akis asocijuojas su žodžiu "clear" , o ar coool ar ar warm svarstau. kol kas labiau warm galvojasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 10:22)
nu nesakyk nesakyk, kai gėlių žydėjimo metas, pažiūrėk, kokie ryškumai fotografijose, spalvų gausa kokia. nafik visus tuos tipinimus, ką

šitoje temoje pradėjo siausti maišto vėjai biggrin.gif

o tai gal susidarom savą sistemą?... juk anas irgi kažkas kūrė, kokia babcė, kuri nebūtinai turėjo geresnę akį už mūsų bigsmile.gif

pirmas žingsnis bus vasara, kuri yra kaip tikra vasara, o ne dulkėm ir purvais apkibus bigsmile.gif ir dar darysim ryžą vasarą-pavasarį, kuri rengiasi ką nori bigsmile.gif ir vasarą-žiemą bigsmile.gif

tik Noa juodos tai neleisim schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 25, 11:31)
šitoje temoje pradėjo siausti maišto vėjai  biggrin.gif

o tai gal susidarom savą sistemą?... juk anas irgi kažkas kūrė, kokia babcė, kuri nebūtinai turėjo geresnę akį už mūsų  bigsmile.gif

pirmas žingsnis bus vasara, kuri yra kaip tikra vasara, o ne dulkėm ir purvais apkibus  bigsmile.gif ir dar darysim ryžą vasarą-pavasarį, kuri rengiasi ką nori bigsmile.gif ir vasarą-žiemą bigsmile.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Bliambački, jau ir aš dabar suabejojau, ar esu soft summer... sad.gif Mano akys šiltos, plaukai turi šiek tiek šiltumo sad.gif galėjot čia nediskutuot ir tų akių nekilnot verysad.gif Nu bet lyg tinka soft summer spalvos, kapsules visas susiformavusi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 25 spalio 2012 - 10:55
QUOTE(bytte @ 2012 10 25, 08:51)
tai kad aš jaučiausi gerai nepasidažiusi su vasaros spalvom, ale shana sakė nelabai... tai tadu pasižiūrėjau kad tikrai nelabai...
nu idėjau foto prie gero apšvietimo darytas, kol dar "spalvota" buvau iki gimdymo tskant. Tik vat fotoaparatas muilinė juostinė, tai kiek nuotraukos spalvas pakeitusios ir pablukusios.
O mano akies nėra... dargi mano kairė akis skiriasi nuo dešinės  lotuliukas.gif . Spalvos nepavyko išgaut, kažkodėl pilka gaunas, nors yra žaliai mėlyna.

http://images12.fotk...P2190937-vi.jpg

soft ir palyginus su kitų panų, tai gan cool, bet čiut abejoju g.gif ji man tokia "marmalina" atrodo biggrin.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 25, 09:03)
bytte, man tai matosi tavo akyje žalsvumas g.gif

beje, mano akių spalva foto labai dažnai išsikraipo - gal dėl to, jog jų spalva tokia "nevienalytė". Va, įdedu viešai:

http://www.part.lt/i...26eb6464382.JPG
nu ar čia vasaros akis?...

Čia aš beje taip rašau rašau, nes noriu gaut palaiminimą kraustytis kitur ax.gif trūksta ryžto pačiai apsispręst blush2.gif

lyg ir soft bei warm g.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 25, 09:18)
O kur tas kontrastas turi būt, kas su kuo kontrastuot?

Štai mano akis. Kur kontrastas? biggrin.gif
http://i363.photobuc...sents/crop4.jpg

Ne, aš noiu  bytte akies. Man gražesnė, ir apvalesnė, noriu tokios. Man savo jau nusibodo sad.gif biggrin.gif

tavo akis neabejotinai light ir clear

kontrastas tarp akių , plaukų ir odos. lyg ir galimi skirtingi skaiciavimo varintai g.gif
Papildyta:
rėmiausi 12 sezonų sakydama apie akis http://www.prettyyou...olortheory.html
Papildyta:
teka, prie clear dar pridurčiau žodį deep apie tavo akį
Atsakyti
Baikit žydėjimo metas iki joninių... paskui visokios smilgos žydi... žaliai biggrin.gif nu dar ten morkai laukiniai, builiai ir panašūs neišvaizdūs žiedynai. O cool vasara gi pats vidurvasaris, nei uogų, nei žiedų.
testuoja light summer
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 25, 10:31)

pirmas žingsnis bus vasara, kuri yra kaip tikra vasara, o ne dulkėm ir purvais apkibus  bigsmile.gif ir dar darysim ryžą vasarą-pavasarį, kuri rengiasi ką nori bigsmile.gif ir vasarą-žiemą bigsmile.gif

Aha, tipo jusm tai viska galima o Noa nea laugh.gif
Noa leisim ryskiai melyna bigsmile.gif

QUOTE(groovy @ 2012 10 25, 10:52)
Bliambački, jau ir aš dabar suabejojau, ar esu soft summer... sad.gif Mano akys šiltos, plaukai turi šiek tiek šiltumo sad.gif galėjot čia nediskutuot ir tų akių nekilnot verysad.gif Nu bet lyg tinka soft summer spalvos, kapsules visas susiformavusi g.gif

Na jei migruotum tai netoli, i Soft autumn 4u.gif
O siaip visai gerai kad tiek akiu sukele, palyginime geriau matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 24, 21:07)
Gal sukurti disc'iska ivaizdi uztektu kazko tokio

Na, ačiū už idėjas smile.gif Reikalas tas, kad vakarėlis iškart po darbo, penktadienį. Nei iš ryto prieš darbą, nei darbo metu galimybės kažką rimto darytis su plaukais juk nėra.. aš galėsiu tik prieš pat vakarėlį persirengt tualete ir tiek to pasiruošimo smile.gif
Kolegės, beje, perkasi spalvotus perukus, blizgančius kliošus, auksines mini sukneles ir pan biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 24, 22:42)
O man kaip tik atrodo kad vasaru daugiausia, ir visur taip raso g.gif
Susitaike pagaliau hihihi.gif

Būtent, vasarų daugiausiai, ir LT, ir Rusijoj, o pavasaris apskritai retas tipas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 11:24)
neee, taigi biggrin.gif IMHO

O tai ką tada man galima?! Be klaikiai žydros, klaikiai geltonos, klaikiai koralinės, klaikiai žalios? Kas aš ple, kanarėlė? blink.gif

Mano paletėj gi buvo ruda. Ir smėlio. O čia visi sako - rudeniui, tik rudeniui. Buvo pilka - ne, ir pilka rudeniui. Na gerai, pereikit visos į pavasarį, ir žiūrėsim, ką tada rengsitės dry.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 25, 11:31)

Tai matai, iš to neleidimo nauda kokia mastau.gif Kai sakoma - to neleisim, tai reikia pasakyt - o ką tada vietoje to leisim mastau.gif Kadangi kol aš neturiu konkrečių pasiūlymų, tai nieko neperku, o turiu, kaip žinia, viską juodą biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 25, 12:02)
Noa leisim ryskiai melyna bigsmile.gif

Tai kad grabe aš mačiau tą ryškiai mėlyną, tai viena, o antra, mano paletėje tokios nebuvo lotuliukas.gif Buvo tik ryškiai žydra biggrin.gif Prie Brights.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 10 25, 11:52)

O as tai visiskai nespeju skaityti doh.gif Ir niekaip nenusistatau su kuriom spalvom as sau grazesne. Isvis graziausia as sau namo lifte lotuliukas.gif Nepriklausomai nuo to kaip apsirengusi. Matyt apsvietimas labai geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 11:04)
buvau sau pasakius, įvardinus taip, kad man tinka ryškios, bet prigesintos spalvos,

Na jei prigesintos, apie kokią žiemą kalbam? g.gif
Žiemoms netinka prigesintos spalvos, nei vienam potipiui schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 25, 11:28)
O tai ką tada man galima?! Be klaikiai žydros, klaikiai geltonos, klaikiai koralinės, klaikiai žalios? Kas aš ple, kanarėlė? blink.gif

Vredna tu motera biggrin.gif
Idek savo palete, paziuresim

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti