Be-bop-a-lula o ten vienoje foto makiažo programėlėje uždėtos lindzės rusvos, o kitur akis jūsų?
Man tai jūsų akys kur mėlynos labai vasariškos, tokios šviesios... kažkaip tose foto atitinkat visus vasaros apibūdinimus...
...bet turiu didelį įtarimą kad visi yra melagiai, ir daro blogas vasaroms paletes, kad jos atrodytų negražios, pilkos, o ne vaiskios... juk pagal viską turėtų būt vasarai apibūdinimas vaiskus... ar aš ne taip suprantu šio žodžio prasmę? Mano supratimu kažkokie maišyti atspalviai atsiranda tik vasaros pabaigoje, t.y. soft summer... vasaros pradžioja tai išvis tik grožis, pats židėjimas gi... na vasaros vidurys: rami žaluma, mėlynas dangus... daug daug šviesos... o jie bac tokią užkankintą paletę - turėkis
aš taip nežaidžiu
Aš iki visų spalvinių tipinimu sau buvau įsivardijusi kad man tinka "švarios" šaltos, bet ne ryškios spalvos. Mano tūpu supratimu tai visiškai atitinka vasaros, kaip gamtos sezono apibūdinimą. Nu kur tu ryškių spalvų pamatysi vasara, juk net fotografijoje visos spalvos kažkokios pabalusios... apšviestos. O įaltos, nes per tą žydrą oro spalvą viskas įgauna mėlsvumą. Tai vasaros peizažus nors imk ir kabink man vietoj suknelės.