Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 10:18)
Noa, žvengiu aš iš tavęs biggrin.gif biggrin.gif

tada pas mane irgi kontrastas yra biggrin.gif

eisiu vėliau pasižaist dar su programulka ta, plaukų spalvų kitokių išbandysiu biggrin.gif

Ko čia žvengi dry.gif Ką reiškia - tada dry.gif Tu čia kažką gudrauji dry.gif O kokiu atveju jo nebūtų?

Ai, pati žinau. Jei vyzdžius išsiplėsčiau biggrin.gif
Atsakyti
Noa, man tavo akis nereali. aš noriu tavo akies biggrin.gif
Atsakyti
Noa, kontrastas pacioje akyje, ryskumas, nzn kaip paaiskinti, gal Bytte mandriau moka. Pavasario visad baltymas baltas gan ryskus, pati akis ryski.
Mano, sorry telefono kokybe
user posted image
Atsakyti
O jūs man dar pasakykit, gal kas perpratot slaptažodžių sistemą osinkoj? lotuliukas.gif (tik parašius supratau, kaip baisiai skamba)

rašo "Пароль для просмотра фотографий - шесть единиц". Tai aš ir nebesuprantu, ar čia slaptas slaptažodis, ar tik aš nesugebu išsiverst ir įsirašyt jo?... ax.gif
Atsakyti
na jei jau akių demonstracijos eina... biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 25, 10:28)
O jūs man dar pasakykit, gal kas perpratot slaptažodžių sistemą osinkoj?  lotuliukas.gif (tik parašius supratau, kaip baisiai skamba)

rašo "Пароль для просмотра фотографий - шесть единиц". Tai aš ir nebesuprantu, ar čia slaptas slaptažodis, ar tik aš nesugebu išsiverst ir įsirašyt jo?... ax.gif

6 vienetukai, arba 111111 biggrin.gif
Papildyta:
kai įkeliu savo, tada pamatau, kokia aš šalta doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 10:22)
Noa, man tavo akis nereali. aš noriu tavo akies biggrin.gif

lotuliukas.gif Imk. Bet žinok, jinai žliba. Minus 5 dioptrijos hihihi.gif

Žėkit, merginos. Feisbuke radau kažkokių vat aprangos sudėliojimų paveiksliukų. Kaip manot, kokiems sezonams jie geriausiai tinka?
1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

4.
user posted image

5.
user posted image

6. user posted image

7. user posted image

Mano akiai jie visi tokie nekenksmingų spalvų. Ką? Kas bjauru pavasariui - kad tinka visokios pratyvnos kenksmingos spalvos! biggrin.gif
O iš šitų - maloniai susikombinuočiau į visus. Spalvas turiu omenu biggrin.gif

Papildyta:

Taigi, bliamba, visų akys už mano gražesnės dry.gif Ne, man rimtai maniškės jau daėdė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 spalio 2012 - 09:40
QUOTE(Noa @ 2012 10 25, 09:34)

Taigi, bliamba, visų akys už mano gražesnės dry.gif Ne, man rimtai maniškės jau daėdė lotuliukas.gif

Grazus deriniai.

Tavo labai grazios, spalva man afigena, apvadelis toks grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 25, 10:39)
Grazus deriniai.

drinks_cheers.gif

derinukai tikrai labai gražūs, bet o kokiam tipui...tai gal rudeniui, aš tai nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 25, 10:39)
Grazus deriniai.

Tai man irgi gražūs, bet kažin, ar pavasariški?

Vo, kuo galiu didžiuotis. Akies apvadėliu dry.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 10:40)
drinks_cheers.gif

derinukai tikrai labai gražūs, bet o kokiam tipui...tai gal rudeniui, aš tai nesuprantu biggrin.gif

Ką??? Visi rudeniui???? Bože bože. Aš suprantu, kad už borto ruduo, ale tai bet!!! umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 25, 09:42)
Tai man irgi gražūs, bet kažin, ar pavasariški?

Vo, kuo galiu didžiuotis. Akies apvadėliu dry.gif lotuliukas.gif
Papildyta:

Ką??? Visi rudeniui???? Bože bože. Aš suprantu, kad už borto ruduo, ale tai bet!!! umn.gif

As nesiociau 1,2,3,5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 10:30)

Aš sakau taves į vasaras nepriimu. Tavo realiai mėlyna su juodumu, ne pilkumu. Ir dar labai aiškus visas tas grafinis piešinys. Vakar kai prisivėpsojau ten tų drapiruojamų feisų... tai sakė kartais žiemos papuola į žiemas ne dėl kontrasto oda/plaukai, bet kad oda tamsoka ir šalta, tai šviesios prigesintos netinka, daro ją purviną. Todėl šviesios turi būt ryškios, arba jau tamsios (plotnye cveta). Kažkaip pamaniau kad apie tave čia, nes akių kontrasto pakanka, o tos pastelinės praskiestos spalvos kažkokį purvą meta. Tik man atrodo tau labai reikia vengti šiltų spalvų, net ir raudoną imti ne gryną (tipo neutralią, kuri kaip ir tinka žiemoms), bet su kažkokiu mėlynu atspalviu. Nu tokia jubiliejinės rožės spalva biggrin.gif .

O koliažai tai skirtingiems tipams, pora paskutinių sau prigriepčiau.

Be-bop-a-lula man jūsų akis vasarinė visai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 25 spalio 2012 - 09:47
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 09:30)
6 vienetukai, arba 111111 biggrin.gif

AČIŪ! Dar daugiau osinkos ką tik atsivėrė biggrin.gif

Teka tai man žiema, jau minėjau ir nežadu persigalvot tongue.gif

Noa akis man graži wub.gif keičiamės?.. Aš vat blakstienas tokias visai nieko turiu... ax.gif (juokauju, man pačiai tai jos be ryšio visai biggrin.gif bet jei patinka, tai...)

Nu tai vadinas aš būsiu kaip Christina Hendriks!
user posted image
šita irgi yra vasara, bet išsidirbus į pavasarį! Ir spalvas pastoviai "ne savo" renkasi. Aš irgi taip darysiu!
och, ir net valgyt galėsiu trigubai, man dar toli iki jos svorio bigsmile.gif

Atsakyti