Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

gal kuri turit užsisaugojus nuorodą, kur buvo akių pavaizduota, o kartu ir tokie grafiški skirtumai?

šiaip geriausiai esi nusisitačius sezoną kai kuo mažiau makiažo reikia ir jauties graži. jei apsirengi irjauti, kad reik pasidažyt, tai gal vis dėl to spalvos ne itin. man su žaliom tamsiom samaninėm spalvom taip smile.gif
tiesa, dar vakar skaičiau tokį patarimą, kad eini apsipirkt visad apsirenk savo idealiausios spalvos rūbą ir kai matuojies naujus vis su saviškiu palygint. tada greit pamatysi skirtumą jei netyčia netiks naujasis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 25, 09:26)
gal kuri turit užsisaugojus nuorodą, kur buvo akių pavaizduota, o kartu ir tokie grafiški skirtumai?
šiaip geriausiai esi nusisitačius sezoną kai kuo mažiau makiažo reikia ir jauties graži. jei apsirengi irjauti, kad reik pasidažyt, tai gal vis dėl to spalvos ne itin. man su žaliom tamsiom samaninėm spalvom taip  smile.gif
tiesa, dar vakar skaičiau tokį patarimą, kad eini apsipirkt visad apsirenk savo idealiausios spalvos rūbą ir kai matuojies naujus vis su saviškiu palygint. tada greit pamatysi skirtumą jei netyčia netiks naujasis  smile.gif

neturiu unsure.gif

aš geriausiai sau atrodau, kai pasirišu šviesiai ružavą šalį, net nepasidažius patinku sau.
panašios spalvos tik gal šiek tiek šaltesnės http://www.google.lt...,r:0,s:20,i:130

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 08:19)

aš irgi abejoju ar aš vasara, vakar vakare sau buvau žiema, nes buvau pasidažius, antakiai tamsūs, vakaro šviesoj ir akys juodos, tai žiemų žiema, ale... veidas tai gelsvai šiltas tokioj šviesoj  doh.gif

gal ir man į pavasarius eit? biggrin.gif

Veido oda reik nustatineti prie gero naturalaus apsvietimo, ne temstant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 25, 09:34)
Veido oda reik nustatineti prie gero naturalaus apsvietimo, ne temstant biggrin.gif

liezuvis.gif man ji labai graži vakar buvo, vot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 25, 09:26)
šiaip geriausiai esi nusisitačius sezoną kai kuo mažiau makiažo reikia ir jauties graži. jei apsirengi irjauti, kad reik pasidažyt, tai gal vis dėl to spalvos ne itin. man su žaliom tamsiom samaninėm spalvom taip  smile.gif
tiesa, dar vakar skaičiau tokį patarimą, kad eini apsipirkt visad apsirenk savo idealiausios spalvos rūbą ir kai matuojies naujus vis su saviškiu palygint. tada greit pamatysi skirtumą jei netyčia netiks naujasis  smile.gif

tai kad aš jaučiausi gerai nepasidažiusi su vasaros spalvom, ale shana sakė nelabai... tai tadu pasižiūrėjau kad tikrai nelabai...
nu idėjau foto prie gero apšvietimo darytas, kol dar "spalvota" buvau iki gimdymo tskant. Tik vat fotoaparatas muilinė juostinė, tai kiek nuotraukos spalvas pakeitusios ir pablukusios.
O mano akies nėra... dargi mano kairė akis skiriasi nuo dešinės lotuliukas.gif . Spalvos nepavyko išgaut, kažkodėl pilka gaunas, nors yra žaliai mėlyna.
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
man šita įdėta akis šilta
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 25, 09:54)
man šita įdėta akis šilta

ji realiai ryškesnė gyvenime, čia mano veizolas su nuosava balta skūra... nedažytom blakstienom, antakiais... išsiplėtusiom porom... ir visu kitu grožiu. Prie labai gero apšvietimo dariau, bet vat vis vien atsispindi fotikas ir balkono langai... ir dar veidrodinis efektas prisidea, tai nesigauna spalva tokia kokia turi būt.
Atsakyti
bytte, man tai matosi tavo akyje žalsvumas g.gif

beje, mano akių spalva foto labai dažnai išsikraipo - gal dėl to, jog jų spalva tokia "nevienalytė". Va, įdedu viešai:

user posted image
nu ar čia vasaros akis?...

Čia aš beje taip rašau rašau, nes noriu gaut palaiminimą kraustytis kitur ax.gif trūksta ryžto pačiai apsispręst blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 25, 08:46)
einam kartu pas pavasarius?  bigsmile.gif

Vuo vuo vuo, dabar visos susigrūs. Jūs ateikit ir tada pasakykit, kuo rengiatės. Ir aš taip darysiu lotuliukas.gif A to sėdžiu viena kaip durnius su durelėm, gerai, manęs Rusijoj 5 procentai, na ir kas? Afrikoj dar mažiau. O tai tada kuo rengtis? biggrin.gif

QUOTE(Gute444 @ 2012 10 25, 08:55)
man rodos čia dvi pagrindinės priežastys būti kuo tik nori  4u.gif

Nu vargu. Aš noriu būti žiema. Bet vakar pažiūrėjau į tą Vasiljevo žiemą, ir supratau, kad ŠITAIP aš niekada nepersidažysiu, nėr ko nė pradėt lotuliukas.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 25, 09:51)
O mano akies nėra... dargi mano kairė akis skiriasi nuo dešinės  lotuliukas.gif . Spalvos nepavyko išgaut, kažkodėl pilka gaunas, nors yra žaliai mėlyna.

Man tavo akis visiškai pilka, nei šilta, nei šalta, o pilka. Ir aš tokios noriu, paimsiu ir nusipirksiu kokį kartą tokias linzes...

Aš tipuose, aišku, ne itin, bet mano suvokimu, pilka akis yra iš viso nei šilta, nei šalta, nes neturi nei mėlynos, nei geltonos. Užtat reikia žiūrėt pagal odą ir plaukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 25, 10:03)
nu ar čia vasaros akis?...

A fig znajet, bet blakstienos gražios biggrin.gif
Atsakyti
Mano supratimu, is isisavintos medziagos, pavasario akiai l svarbu kontrastas. pas Bytte kontrastas sakyciau yra tikrai nemazas. Pas Be-bop mazesnis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 25, 10:12)
Mano supratimu, is isisavintos medziagos, pavasario akiai l svarbu kontrastas. pas Bytte kontrastas sakyciau yra tikrai nemazas. Pas Be-bop mazesnis g.gif

O kur tas kontrastas turi būt, kas su kuo kontrastuot?

Štai mano akis. Kur kontrastas? biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Ne, aš noiu bytte akies. Man gražesnė, ir apvalesnė, noriu tokios. Man savo jau nusibodo sad.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noa, žvengiu aš iš tavęs biggrin.gif biggrin.gif

tada pas mane irgi kontrastas yra biggrin.gif

eisiu vėliau pasižaist dar su programulka ta, plaukų spalvų kitokių išbandysiu biggrin.gif
Atsakyti