QUOTE(Gute444 @ 2012 10 24, 23:01)
Nu va niekuo negalima pasikliauti
kazkuriam is tu bobisku zurnalu skaiciau kad lietuves dazniausiai yra silto tipo moterys, o pasirodo ne.
Bet tai dabar as gaunuosi netipiska
Aš irgi skaičiau
O Vasiljevas gi apie rusaites sakė ... o lietuvius gi ne veltui užsieniečius vaidint imdavo mosfilmas. Bet šiaip manau niekas tyrimų nedarė
Faktas kad vat ryžikų tai mažuma ant svieto, o aš pažystamų tarpe turiu... viens du trys keturi... penki, šeši...
tikrų blondinų šiaip mažiau, iš kurių manau tik vienas pavasaris.
Žodžiu kas man netinka kaip vasarai, kas principe turėtų tikt:
*sakė kad pas vasaras ryžų blikų plaukuose nepasitaiko, tai kaip ir išimtis (taip kad groovy nors ir esi vasara, vis vien priklausai mažumai), o aš save pauglystėj visai ryžą pamenu. Devintoj klasėj net ėmė ryža pravardžiuot...
*sakė kad vasaroms tinka įvairus sruoginimas, o mane sruoginimas purvina... bet užtai tinka kontrastingas vertikalus dažymas (tarkim balti plaukų galiukai), o čia vėlgi kontrastingo tipo bruožas... o vasaros ngi nekontrastingos
*sakė vasaroms netinka vienatonės spalvos, tinka maišytos, t.y. papilkintos... iš visų papilkintų spalvų kurias aš puoliau nešiot kaip vasara man tiko tik pilkai mėlyna, bet jin tokia su nedideliu violetinės atspalviu. Principe man tinka grynos spalvos, kiek pabaltintos, arba pajuodintos...
taigi... arba jie visi skiedžia apie vasaras, arba aš ne vasara. Vat dar įmesiu savo foto kur nusikirpus dažytus plaukus jaunystėj, kad pamatytumėt kokia ne pilkais plaukais buvau.
Papildyta:
beja koloristika makiaže pasirodo naudojama kiek kitaip ... visai įdomu pasidarė. Net pasipaišiau pieštukus išsitraukus ar tikrai taip... bet vis vien nepavyko išgaut norimo spalvinio efekto
.
Bet remiantis koloristika tikrai gerai taip parinkinėt lūpdažių spalvą, ypač kai yra tokios programėlės