Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(inc @ 2012 10 24, 23:29)
lyg kažkur girdėjau, kad Rusijoj dauguma vasaros  g.gif

o mano mažoji Liucytė, tai labai panaši į tą pavasarinę tetą tam filmuke  smile.gif

Man toks vaizdas, kad dauguma mažų vaikų į ją panašūs. Mano mažius irgi. Manau, ir liks visiškas light, jei nepapilkės, nes kontrasto pas jį - jokio biggrin.gif O vyresnėlis su diedu tikriausiai vasariniai, tik diedas - su mažiau kontrasto, o vyresnėlis - su daugiau...

Negi jau nuo mažiuko galima sezoną nusakyt? g.gif man visi lietuviukai vaikai - pavasariniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 24, 22:42)
Man toks vaizdas, kad dauguma mažų vaikų į ją panašūs. Mano mažius irgi. Manau, ir liks visiškas light, jei nepapilkės, nes kontrasto pas jį - jokio biggrin.gif O vyresnėlis su diedu tikriausiai vasariniai, tik diedas - su mažiau kontrasto, o vyresnėlis - su daugiau...

Negi jau nuo mažiuko galima sezoną nusakyt? g.gif man visi lietuviukai vaikai - pavasariniai biggrin.gif

nu , žinok, neee
mano vidurinėlė soft arba light summer, o dičkė warm spring arba rudeniukas
ta mažiukė , tai light spring'as konkretus
jos kaip ir išvaizda taip ir charakteriais visiškos priešingybės viena kitai smile.gif

vakar buvo draugė su savo trim panom, tai jos visos alei vienos vasarinės, o mama lyg ruduo soft'inis
Atsakyti
gal kuri skaitėt David Zyla knygą "Color Your Style. How to Wear Your True Colours"

o čia straipsniukas pagal tos knygos info apie tai kaip pasirinkti savo lūpdažį http://renata-beauty...ntic-shade.html
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 24, 23:08)
gal kuri skaitėt David Zyla knygą "Color Your Style. How to Wear Your True Colours"
shade.html]http://renata-beautyandelegance.blogspot.c...ntic-shade.html[/url]

Neseniai bandžiau ieškoti tos knygos - bet neradau... unsure.gif Tada nusprendžiau, kad man ta sistema šiaip ar taip skamba per nykiai rolleyes.gif

Aš osinkoj pavasarių temoj sėdžiu... nes ten tokių pavasarių yra, kad net aš palyginus su jomis tiesiog šiltumo bomba biggrin.gif

ir aš man regis kol kas patylėsiu, o po to grįšiu į temą jau kaip pavasaris g.gif bus kaip Shanai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 25, 00:08)
o čia straipsniukas pagal tos knygos info apie tai kaip pasirinkti savo lūpdažį http://renata-beauty...ntic-shade.html

Tai kad čia jinai stačiai paėmė savo lūpų spalvą, ir tiek mastau.gif Kaip jinai atrodė fotografuojant...
O tai nafiga tada išvis dažytis? Vazelino užsitepei, ir turi savo lūpų spalvą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 spalio 2012 - 06:53
QUOTE(Noa @ 2012 10 25, 06:51)
Tai kad čia jinai stačiai paėmė savo lūpų spalvą, ir tiek mastau.gif Kaip jinai atrodė fotografuojant...
O tai nafiga tada išvis dažytis? Vazelino užsitepei, ir turi savo lūpų spalvą biggrin.gif

pažiūrėk šita tarkim visai ne su vazelinu
matyt, kiekvienos to pigmento skirtingai
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 24, 23:01)
Nu va niekuo negalima pasikliauti unsure.gif  kazkuriam is tu bobisku zurnalu skaiciau kad lietuves dazniausiai yra silto tipo moterys, o pasirodo ne.
Bet tai dabar as gaunuosi netipiska bigsmile.gif

Aš irgi skaičiau blush2.gif
O Vasiljevas gi apie rusaites sakė ... o lietuvius gi ne veltui užsieniečius vaidint imdavo mosfilmas. Bet šiaip manau niekas tyrimų nedarė blush2.gif Faktas kad vat ryžikų tai mažuma ant svieto, o aš pažystamų tarpe turiu... viens du trys keturi... penki, šeši... biggrin.gif tikrų blondinų šiaip mažiau, iš kurių manau tik vienas pavasaris.
Žodžiu kas man netinka kaip vasarai, kas principe turėtų tikt:
*sakė kad pas vasaras ryžų blikų plaukuose nepasitaiko, tai kaip ir išimtis (taip kad groovy nors ir esi vasara, vis vien priklausai mažumai), o aš save pauglystėj visai ryžą pamenu. Devintoj klasėj net ėmė ryža pravardžiuot...
*sakė kad vasaroms tinka įvairus sruoginimas, o mane sruoginimas purvina... bet užtai tinka kontrastingas vertikalus dažymas (tarkim balti plaukų galiukai), o čia vėlgi kontrastingo tipo bruožas... o vasaros ngi nekontrastingos
*sakė vasaroms netinka vienatonės spalvos, tinka maišytos, t.y. papilkintos... iš visų papilkintų spalvų kurias aš puoliau nešiot kaip vasara man tiko tik pilkai mėlyna, bet jin tokia su nedideliu violetinės atspalviu. Principe man tinka grynos spalvos, kiek pabaltintos, arba pajuodintos...
taigi... arba jie visi skiedžia apie vasaras, arba aš ne vasara. Vat dar įmesiu savo foto kur nusikirpus dažytus plaukus jaunystėj, kad pamatytumėt kokia ne pilkais plaukais buvau.

Papildyta:
beja koloristika makiaže pasirodo naudojama kiek kitaip ... visai įdomu pasidarė. Net pasipaišiau pieštukus išsitraukus ar tikrai taip... bet vis vien nepavyko išgaut norimo spalvinio efekto biggrin.gif .
Bet remiantis koloristika tikrai gerai taip parinkinėt lūpdažių spalvą, ypač kai yra tokios programėlės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 25, 07:32)
*sakė kad pas vasaras ryžų blikų plaukuose nepasitaiko, tai kaip ir išimtis (taip kad groovy nors ir esi vasara, vis vien priklausai mažumai), o aš save pauglystėj visai ryžą pamenu. Devintoj klasėj net ėmė ryža pravardžiuot...

einam kartu pas pavasarius? bigsmile.gif
pas mane ryžo pigmento nemažai g.gif vaikystėj plaukai aukso spalvos buvo... vėliau atsirado tų keistų rusvų sruogų (kai platinum blonde buvau, tai sunkiai sunkiai pasiduoda jos, viršugalvis jau baltai baltas, o apačioj plaukai visad su kažkiek ryžumo likdavo, kiek bebalintum).
akys turi žalumo... ir tą gelsvą ratą g.gif

na, o kad balta oda visiems iškart rėkia "šalta", nors nebūtinai tokia, man regis jau kalbėta...

ir raudona man tinka labai. vasaroms tikrai neturėtų būti labiausiai tinkanti spalva...

ir mane raudonais plaukais neišpeikėt, aplinkinių nuomone man tikdavo rolleyes.gif o vasara su raudona galva nugi turėtų nekaip atrodyt...

ach, ir apsirengiau pelenų rožės megztuką, kursiokės pradėjo klausinėt, ar nekarščiuoju verysad.gif o aš jau kapsulę dėliojaus, save soft summer išvadinus buvau...

sakiau- dažausi plaukus ryžai, būsiu warm spring tokia biški pasidarkius, užtat labai save mylėsiu ir visas pasaulis man tada po kojom bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 25, 08:46)

sakiau- dažausi plaukus ryžai, būsiu warm spring tokia biški pasidarkius, užtat labai save mylėsiu ir visas pasaulis man tada po kojom bus wub.gif

man rodos čia dvi pagrindinės priežastys būti kuo tik nori 4u.gif
Atsakyti
bytte, o tu parodyk kokia tiksliau tavo akis.albume vakar bandžiau žiūrėt, bet sunku įžvelgt
http://12blueprints....ysis-eye-color/
nerandu to staripsniuko su grafiškai pavaizduotu skirtumu sezonų akyse
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 24, 22:13)

Įeinu į parduotuvę ir žiūriu. Juoda ne man. Kitos spalvos... Ne man, ne man, ne man, ne man, man, bet nepatinka, viskas.

Vasiljevas sakė, ten, kur ta nuoroda, kad 5 proc. moterų - pavasarinės. Rusijoj. Tai jie gal visus uzbekus įskaičiuoja. Bet tai vis tiek nedaug lotuliukas.gif

Va, cia labai atitinka Ekonominio garderodo principa - nieks netinka, nieko neperki, ekonomiji biggrin.gif Kaip asei dabar biggrin.gif

Tai kad ta rusija tokia ivairi, as isvis nzn ka ten apibundrinti, primaisyta, o zmones is skirtingu jos krastu visai kitaip atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 24, 23:13)
Jau seniai susitaikiau, po tų maišiukų irnesakyk.gif Nu ir juos načiort... Tik niekaip nesuprantu, ką man tada pirkt, jei juodos negalima. Teoriškai lyg suvokiu, o praktiškai - niekaip! Anksčiau būdavo, nueinu į parduotuvę, peržiūriu juodus, peržiūriu charcoal, permetu akim pilkus ir man viskas aišku. O dabar???

Įeinu į parduotuvę ir žiūriu. Juoda ne man. Kitos spalvos... Ne man, ne man, ne man, ne man, man, bet nepatinka, viskas.
Ir einu lauk biggrin.gif
Ogi be spalvos, turi dar patikti modelis, sudėtis, dydis ir kaina!!!
blink.gif
Šakės lotuliukas.gif

aš taip pat po pardes dabar vaikštau, todėl jau pusę metų nieko nenusiperku biggrin.gif

aš irgi abejoju ar aš vasara, vakar vakare sau buvau žiema, nes buvau pasidažius, antakiai tamsūs, vakaro šviesoj ir akys juodos, tai žiemų žiema, ale... veidas tai gelsvai šiltas tokioj šviesoj doh.gif

gal ir man į pavasarius eit? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 25 spalio 2012 - 08:20