Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(inc @ 2012 10 24, 21:04)
pasirodo, ir per "modnij prigavor" kalba buvo apie tipus
http://www.youtube.c...;feature=relmfu

bet man patiko komentaras... bet jai ne tinka biggrin.gif .
Bet rimtai man nei vienos drapiruotės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 24, 21:07)
O del tu pavasariu, tai juk jau seniai buvo sakyta, kad tula lietuve dazniausiai yra ruduo arba pavasaris, t.y siltas tipas. Tik kazkodel cia visoms kyla noras buti kazkuo kitu, tik jau ne pavasariu... aceit spalvos netokios kokiu norisi.

Logiška, gi visos lietuvės dievina juodą lotuliukas.gif Bent jau dauguma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 24, 21:07)

O del tu pavasariu, tai juk jau seniai buvo sakyta, kad tula lietuve dazniausiai yra ruduo arba pavasaris, t.y siltas tipas. Tik kazkodel cia visoms kyla noras buti kazkuo kitu, tik jau ne pavasariu... aceit spalvos netokios kokiu norisi. Va dabar visas "niekur neprilimpancias" darysime pavasariais bigsmile.gif

Man patinka pavasario spalvos, bet vat nutipizavo motriškos kad skaisčiai raudona man baisiai... na žalios nėjo nupaveiksluot... su pežinėm irgi sakė baisiai... sakė gražiai su alyvine, pilka ir tamsiai mėlyna, tai koks aš pavasaris verysad.gif
nu pavasarinės alyvinės dukros treninginės labai nieko... kaip šalikas... dar turiu tuknią ryškiai mėlyną ... kaip shanos kelnės... visi sakė kad labai gražiai man jos... bet oranžinė tai total košmar vienareikšmiškai bet kokiam pavidale.
Tai kur man dabar dėtis cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 24, 21:45)
Tai kur man dabar dėtis  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Nu tai...bukit pavasaris su 'niuansais' cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 24, 21:45)
Man patinka pavasario spalvos, bet vat nutipizavo motriškos kad skaisčiai raudona man baisiai... na žalios nėjo nupaveiksluot... su pežinėm irgi sakė baisiai... sakė gražiai su alyvine, pilka ir tamsiai mėlyna, tai koks aš pavasaris verysad.gif
nu pavasarinės alyvinės dukros treninginės labai nieko... kaip šalikas... dar turiu tuknią ryškiai mėlyną ... kaip shanos kelnės... visi sakė kad labai gražiai man jos... bet oranžinė tai total košmar vienareikšmiškai bet kokiam pavidale.
Tai kur man dabar dėtis  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Ką tu čia dabar kalbi??? blink.gif
Aš va pavasaris.
Mano paletėj nėra SKAIČIAI raudonos. Yra kokia tai pomidorinė-koralinė.
Biežinės man tinka anaiptol ne visos. Kakavinės netinka.
Pilka ir tamsiai mėlyna man priklauso pagal etatą.
Violetines turiu dvi: tokią visišką violetinę, kaip vaivorykštėj, ir tokią šviesią nei tai žydrą, nei tai alyvinę.
Ryškiai mėlyna irgi yra, bet greičiau į žydrumą. Bet! Kiti pavasariai, mačiau, ir tokias nešioja! Kokie ten ryškesni. Gi tu nebūsi toks, kaip aš.
Oranžinės pas mane nėr ir nereikia, tegu rudeniai jas nešioja smile.gif

O Osinkoj matei, kiek tamsių pavasarių? Marios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 24, 20:07)

O del tu pavasariu, tai juk jau seniai buvo sakyta, kad tula lietuve dazniausiai yra ruduo arba pavasaris, t.y siltas tipas.

O man kaip tik atrodo kad vasaru daugiausia, ir visur taip raso g.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 24, 21:19)
Ką tu čia dabar kalbi??? blink.gif
Aš va pavasaris.

Susitaike pagaliau hihihi.gif

Bytte, tu koks pavasaris butum - True? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 24, 19:01)
inc ten apie raineles kokiam potipiui su koriukais? pas mane vienoj akį koriukai yra blush2.gif

einu paieškosiu wink.gif

o čia apie per šiltai nudažytus plaukus
""If the hair is too warm the skin is too yellow. You will be matched to too warm a foundation. You will look warmer than you are. Your hair colourist will keep warming up your hair, not noticing that your face is getting yellower, redder, and oilier looking. You will keep applying more makeup. Clothing colours will get more and more out of the loop because you feel something is off and can’t tell what it is. Coping with picking right clothing feels overwhelming.""
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 24, 19:12)
Saliut!
Finale ką, visi ateina į pavasarius? biggrin.gif

Nea, aš ne biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 24, 21:42)

Jep, dažnai soft dar. Jaučiuosi tikra lietuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 24, 22:42)

Bytte, tu koks pavasaris butum - True? g.gif

Nu va niekuo negalima pasikliauti unsure.gif kazkuriam is tu bobisku zurnalu skaiciau kad lietuves dazniausiai yra silto tipo moterys, o pasirodo ne.
Bet tai dabar as gaunuosi netipiska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 24, 22:42)

Jau seniai susitaikiau, po tų maišiukų irnesakyk.gif Nu ir juos načiort... Tik niekaip nesuprantu, ką man tada pirkt, jei juodos negalima. Teoriškai lyg suvokiu, o praktiškai - niekaip! Anksčiau būdavo, nueinu į parduotuvę, peržiūriu juodus, peržiūriu charcoal, permetu akim pilkus ir man viskas aišku. O dabar???

Įeinu į parduotuvę ir žiūriu. Juoda ne man. Kitos spalvos... Ne man, ne man, ne man, ne man, man, bet nepatinka, viskas.
Ir einu lauk biggrin.gif
Ogi be spalvos, turi dar patikti modelis, sudėtis, dydis ir kaina!!!
blink.gif
Šakės lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 24, 23:01)
Nu va niekuo negalima pasikliauti unsure.gif  kazkuriam is tu bobisku zurnalu skaiciau kad lietuves dazniausiai yra silto tipo moterys, o pasirodo ne.
Bet tai dabar as gaunuosi netipiska bigsmile.gif

Anglės šilto tipo, jos visos ryžos irnesakyk.gif

Vasiljevas sakė, ten, kur ta nuoroda, kad 5 proc. moterų - pavasarinės. Rusijoj. Tai jie gal visus uzbekus įskaičiuoja. Bet tai vis tiek nedaug lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 24, 23:13)
Anglės šilto tipo, jos visos ryžos irnesakyk.gif

Vasiljevas sakė, ten, kur ta nuoroda, kad 5 proc. moterų - pavasarinės. Rusijoj. Tai jie gal visus uzbekus įskaičiuoja. Bet tai vis tiek nedaug lotuliukas.gif

Vasiljevu as nevisada tikiu, bobiskais zurnalais nuo siandien jau visai netikiu, o SM tikiu... Ir ta proga einu miegot, jausdamasi labai isskirtina rolleyes.gif
Atsakyti
lyg kažkur girdėjau, kad Rusijoj dauguma vasaros g.gif

o mano mažoji Liucytė, tai labai panaši į tą pavasarinę tetą tam filmuke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 24 spalio 2012 - 22:30