Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(bytte @ 2012 10 24, 14:13)
Radau reklamą Jeunique, tai spalvinio tipo nustatymas 300 Lt, o paletė 1000 Lt... tai apseisiu ir be tipo gal...

Oba blink.gif
Atsakyti
O jaučiu nusistatinėt tipą be paletės nesamonė blush2.gif . Aš tai va nuėjau į kirpyklos yuotubę ir užsikabliavau pagal tuos tipus... nes aš vaikus matau, vyrą matau, ... matau, o saves nyfyga. Pradėjau abejot ar tinka kur galvojau kad tinka... eilinį kartą. Juolab kad visose filmukuose sako kad vasara būtinai (pabrėžtinai) prigesintas tipas. Todėl manau kad Tekai nu nikaip nikaip į vasaras. O aš einu į pavasarius... nes man sakė mama kad į tetį panaši, o jis ryžikas... ir vaikai mano pavasariukai iš kažkur turėjo gautis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 24, 14:37)
O aš einu į pavasarius... nes man sakė mama kad į tetį panaši, o jis ryžikas... ir vaikai mano pavasariukai iš kažkur turėjo gautis biggrin.gif

laugh.gif ph34r.gif hah.gif umn.gif clap_1.gif
Atsakyti
bytte biggrin.gif

Atsakyti
Bytte, kokie čia tokie filmukai taip tau galvą susuko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 10 24, 12:38)
dontstop, atsiauginai kirpciukus?  bigsmile.gif

Taip, seniai neturiu kirpčiukų smile.gif
Atsakyti
Ai aš senai nervuojuos dėl tų prislopintų vasarų irnesakyk.gif į žiemas nepapuolu, bo netinka nei juoda, nei balta... čia ir be spalvinių tipų jau mačiau... vasaros prislopintos, ruduo "muted", nu tai kas lieka - pavasaris...
...o jis blyn šiltas cool.gif
o yuotubej tai rusiškai apie spalvinius tipus žiūrėjau, paskui dar apie makiažą... ten vėl nei bū bū apie žaliai mėlynas akis... tai ką mąstau, reik pas shana kraustytis 59.gif , gal priims
inc ten apie raineles kokiam potipiui su koriukais? pas mane vienoj akį koriukai yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 24, 15:37)
O aš einu į pavasarius... nes man sakė mama kad į tetį panaši, o jis ryžikas... ir vaikai mano pavasariukai iš kažkur turėjo gautis biggrin.gif

Saliut!
Finale ką, visi ateina į pavasarius? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 24, 19:12)
Saliut!
Finale ką, visi ateina į pavasarius? biggrin.gif

tongue.gif
Gera chebra renkasi.
Pastebit kad pavasares kazkokios neformales hihihi.gif buna daznai laugh.gif
Atsakyti
nebaigiau dar , bet gerą filmuką žiūriu apie tai kokių daiktų mirtinai reikia turėt garderobe http://www.youtube.c...feature=related

p.s. aš jau parašiau savo tą darbą, tai vėl pas jus mirksiukas.gif
Atsakyti
pasirodo, ir per "modnij prigavor" kalba buvo apie tipus
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 24, 18:08)
Taip, seniai neturiu kirpčiukų  smile.gif

Gal sukurti disc'iska ivaizdi uztektu kazko tokio
http://hairstylesfor...yles-disco.html dedu nuoroda nes foto labai didele
manau galima paluku taip smarkiai negarbiniuot ir pasidaryt kazka tokio (as esu tikra, kad jus tikrai mokat pati pasidaryt)
user posted image

patrauke mane tas disco

O del tu pavasariu, tai juk jau seniai buvo sakyta, kad tula lietuve dazniausiai yra ruduo arba pavasaris, t.y siltas tipas. Tik kazkodel cia visoms kyla noras buti kazkuo kitu, tik jau ne pavasariu... aceit spalvos netokios kokiu norisi. Va dabar visas "niekur neprilimpancias" darysime pavasariais bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gute444: 24 spalio 2012 - 20:11