Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

negalėjau nenukopint šitų gražuolių spalvų pavasariui
user posted image
Papildyta:
dar nuoroda apie kosmetiką http://www.janefardo...olours-suit-me/
Atsakyti
tokioms neapsisprendusioms eksperimentuotojoms grupinis šiandien mestelėjo va tokią šešėlių paletę iš 98 spalvų už 35lt biggrin.gif thumbup.gif
čia nuoroda
Atsakyti
Jau kaip man patinka, kai Inc prikelia daug nuorodų! Tik gal ne visada pasakau biggrin.gif Nes įlendį žmogus į kokią nuotrauką ir užmiršti.

Šį kartą įmirkau ten, kur kosmetika. Aplamai tai sudėtinga ten tą kosmetiką analizuoti tokiu pavidalu - man labiau patiktų kokia padažyta babcė, o šalia - kokia kosmetika kuriais numeriais dažyta! Nes kosmetikoj bent jau man sunkoka susigaudyt, kai matai gabaliuką spalvos baltam fone - pamatytum 20 lūpdažių, o tau pažymėtas būtų pažymėtas kryželiu - būtų aiškiau! biggrin.gif

O peržiūrėjus nutariau, kad tokių spalvų ir turiu biggrin.gif Ir dar kitokių biggrin.gif

Tik va kas įdomu - tada seniai, kai konsultavausi, tai jie gi ten pardavinėjo kosmetiką. Ir man įgrūdo visiškai kitokias spalvas, negu kad čia. Pirmiausia griežtai išbrokijo mano rudas spalvas, kuriomis dažiausi - atėjau aš pas juos apsirengus standartiškai, juodi drabužiai, rudi šešėliai lotuliukas.gif Tai viską išbrokijo griežtai ir liepė pirkt kitas. O aš ir klausiau biggrin.gif

Įgrūdo šešėlį True Teal, nu tai žaliai žydrą. Paskui visiškai šiltai auksinį šešėlį - to tai nenaudojau - nu ple, ryškiai geltonas auksinis šešėlis ant akių! blink.gif Paskui pirkau Ivory krempudrą - visada perku pačias šviesiausias gelsvo atspalvio krempudras, kitokios man netink. O daugiau nieko nepirkau, tiktai man griežtai uždraugė juodą blakstienų tušą ir juodą akių pieštuką ir įsakė naudoti tik tamsiai rudus arba pilkus smile.gif

Tiesa, kai jau turėjau tuos du papūgėlių spalvų šešėlius, tai drįso man užsiminti, kad proto ribose galima naudoti ir rudus biggrin.gif Gerai, kad tų buvau neišmetus biggrin.gif Rudi šešėliai gi klasika, kaip natūralų makijažą be jokių rudų pasidarysi? Su auksine??? dry.gif

Aha, ir lūpdažį man įprūdijo watermelon. Mol, ideali spalva. Aš jį sunaudojau, visai buvo nieko, bet dabar perku daugiau panašius į tuos ten tinklapy biggrin.gif

Ir aplamai kosmetikoje aš kažkaip nesiskundžiu nei trūkumu, nei didžiu nesigaudymu irnesakyk.gif Skuduruose sunkiau, jų nėra. O kosmetikos yra! biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 15, 23:29)
o tau nepatinka tip tragiškai ta bukle?  biggrin.gif

Pati buklė tai gal nieko, bet iš jos dažniausiai siuvamo tokie chanel tipo kostiumėliai, kurie man tragiškai netinka biggrin.gif O gražūs. O netinka, jie tinka tik "obuolinėms", o aš "kriaušinė" biggrin.gif Pas mane yra talija ir subinė, o ten negalima turėti subinės, o talijos užsidėjus tą kvadratinio kirpimo daiktą nesimato. Vadinasi, lieka viena subinė, o tai joks gi ne pliusas lotuliukas.gif
Žodžiu, nemėgstu buklė biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2012 10 16, 08:00)
tokioms neapsisprendusioms eksperimentuotojoms grupinis šiandien mestelėjo va tokią šešėlių paletę iš 98 spalvų už 35lt  biggrin.gif  thumbup.gif
čia nuoroda

Nūūū ne lotuliukas.gif Čia jau neapsisprendusiam tiksliai nepadės. Dar plius galioja iki 2014 metų - tai kiek jinai stovi? Šešėliai aplamai galioja beveik neterminuotai, čia ne koks nagų lakas. Tai kada jie pagaminti? Kai Lietuva į Nepriklausomybę ėjo???

Man atrodo, kad neapsisprendusioms su šešėliais geriausia daryti taip. Nueini į parduotuvę, susirandi mielesnę konsultantę ir pareiški - noriu va šešėlių, nežinau kokių, rinkinio 2-3 spalvų. Ir parodai į firmą pagal savo finansines išgales.
Tada pavargsti, pastovi, pavėpsai, finale išsirenki, ir naudoji sau - ir esi garantuotas, kad visos tos spalvos tarpusavyje tinka smile.gif

O aplamai idealu - kokia nors proga darytis makijažą ir išsiklausinėt tos, kuri dažo, kokios daugmaž spalvos tinka smile.gif Ir tada jau eit parduotuvėn, kai daugmaž kažką nurauki biggrin.gif
Atsakyti
Inc, labai fainas nuorodas keli, visas saugaus ir tikiuos peržiūrėt, kai turėsiu laiko

įmečiau į fotkį savo feisą su cool summer spalvom, ale labai jau ten maža ta foto, vos įžiūrėt galima, o kaip įkelt didesnę galima?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 15, 20:41)
o mano venos žalios cool.gif

tai kur migruojam mastau.gif ...
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 16, 09:41)
tai kur migruojam  mastau.gif ...

neturiu labai kur biggrin.gif tik tiek, kad man mano venos žalios ir aš pati sau šilta biggrin.gif bet negaliu būt nei pavasaris, nei ruduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 09:43)
neturiu labai kur biggrin.gif tik tiek, kad man mano venos žalios ir aš pati sau šilta biggrin.gif bet negaliu būt nei pavasaris, nei ruduo biggrin.gif

O tai ko jau čia dabar negali? dry.gif Visi turi galėt, o tu tai jau mat ne? dry.gif Aš, tarkim, sau esu šalta kaip ledkalnis, o vat pavasaris, ir tiek dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 09:44)
O tai ko jau čia dabar negali? dry.gif Visi turi galėt, o tu tai jau mat ne? dry.gif Aš, tarkim, sau esu šalta kaip ledkalnis, o vat pavasaris, ir tiek dry.gif

nes pavasariui per tamsi, rudeniui akys per šviesios, žiemai per mažai kontrasto, o vasarai šiaip per šilta biggrin.gif
načert visgi tie tipai

noriu tokių plaukų, kaži tiktų g.gif http://www.google.lt...,r:1,s:20,i:133 noriu jau gerus metus, ale nedrįstu. bytte, čia juk šalta, ane?
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 09:48)
nes pavasariui per tamsi, rudeniui akys per šviesios, žiemai per mažai kontrasto, o vasarai šiaip per šilta biggrin.gif

O daugiau sezonų neturim? biggrin.gif Pvz. Bobų vasara! Ji kaip ir rudenį, bet akys gal tada tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 16, 09:50)
O daugiau sezonų neturim? biggrin.gif Pvz. Bobų vasara! Ji kaip ir rudenį, bet akys gal tada tiktų biggrin.gif

seroburomalynovaja nebent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 09:51)
seroburomalynovaja nebent biggrin.gif

Tai jeigu esi pirmasis ant svieto to sezono atstovas, tai kokias spalvas pasirinksi, tokias kiti turės nešiot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 08:48)
načert visgi tie tipai

noriu tokių plaukų, kaži tiktų g.gif  http://www.google.lt...,r:1,s:20,i:133 noriu jau gerus metus, ale nedrįstu. bytte, čia juk šalta, ane?

o pavasario gi ir labai tamsiaplaukiu yra smile.gif

patart dėl spalvos ar dėl tipo be šansų ką, nes nesu tavęs mačius biggrin.gif
Atsakyti