Trumpos suknelės, arba tiksliau tunikos be kelnių , ilgaauliai batai, gilios iškirptės, juostos ant plaukų ale vainikas... daug kvarbatkų
bet ir paklodės visai madingos buvo :
O šiaip gi ABBA kartais ir visai padoriai apsirengdavo, ir Boney m turėjo visai padorių siluetų, o buvo ir šiaip solidžių moterų disko atlikėjų . Sijonai tiek pieštukai, tiek saulės kliošai kažkur midi ilgio (čia tikriausiai vėlesnis disko gal). Tik kažkaip užsifiksavę kad ne tiesiai užsibaigdavo... kampais kažkaip.
Dar prie tokios suknelės reiktų didelio apvalaus garbanoto peruko. Spalvą pagal paletę!!!!
QUOTE(Noa @ 2012 10 23, 22:11)
Dar prie tokios suknelės reiktų didelio apvalaus garbanoto peruko. Spalvą pagal paletę!!!!
Arba pagal Matijošaitienės metodą
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 23, 22:17)
Arba pagal Matijošaitienės metodą
O jo, ten amžinas disko
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 23, 22:00)
Aš tai turbūt orientuočiausi į sequin dresses. Man atrodo, būtų įmanoma su jom iki disco pritempti
Mano galva visai siluetas ne to. Tada sijonai gi arba pieštukai su praskiepu šone buvo, o jai trumpi tai A tipo... a jai visai ilgi tai kaip undinės uodega...
o didelį peruką kaip Diana Ross ane , nus aš tai geriau tiesius plaukus ir juostą kokią, svarbu kad kirpčiukai ilgi būtų.
Nors va galim tokį grožį užsidėt ant kiek panašesnio fasono rūbų ir jau aišku kad disko:
...nors va vintažinė disko stiliaus suknelė, nieko baisaus ir blizgančio:
sakyčiau pats tas mados šauksmas
QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 22:42)
sakyčiau pats tas mados šauksmas
Man atrodo, tūlas pilietis įvertinęs tą vintažinę ir kokią nors iš mano įdėtų blizgių būtent pastarąją įvertintų kaip disco stiliaus
Įgyvendinti tokį dress kodą yra keli būdai: stilizacija arba interpretacija. Nu dar galima humanoj gauti ką nors tikrai autentiško.
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 23, 23:05)
Man atrodo, tūlas pilietis įvertinęs tą vintažinę ir kokią nors iš mano įdėtų blizgių būtent pastarąją įvertintų kaip disco stiliaus
Tiesą pasakius, taip. Ir čia, man atrodo, labai geras sprendimas, daug blizgučių, tai ir disko. Nei akis plėšys, nei persikarnavalinsi.
O kad daug blizgučių ir dabar madoj, tai baika!
Pernai aplink naujametį, ir užpernai, pilna buvo belekiek visko su blizgučiais. jaučiu, galima rasti ir dabar!
O jau modelį, spalvą - tai kokią nori
QUOTE(dontstop @ 2012 10 23, 18:50)
Į pavasarių temą - močiutė papildė vaiko-pavasarinuko garderobą
O pas mane tokios naujienos - apie gruodžio vidurį darbe bus Kalėdinis teminis vakarėlis, o tema - disco Pamenu, pernai Femme lyg rodė savo kostiumą tokia pat tema, aš tada dar pagalvojau, ačiūD man neteks panašiai apirengti Ir , prašau, likimo kerštas Kaip prasisukt, kad su minimum papildomų išlaidų ir šiaip atrodyt nors kažkiek patraukliai
O pas mane tokios naujienos - apie gruodžio vidurį darbe bus Kalėdinis teminis vakarėlis, o tema - disco Pamenu, pernai Femme lyg rodė savo kostiumą tokia pat tema, aš tada dar pagalvojau, ačiūD man neteks panašiai apirengti Ir , prašau, likimo kerštas Kaip prasisukt, kad su minimum papildomų išlaidų ir šiaip atrodyt nors kažkiek patraukliai
Šiaip gal į šukuoseną mesti akcentą, kad mažiau išlaidų būtų?
QUOTE(dontstop @ 2012 10 23, 19:50)
Į pavasarių temą - močiutė papildė vaiko-pavasarinuko garderobą
Kaip smagu turėti mezgančią močiutę
donstop o tavo mama vis iš ten pat siūlus perka? Aš kažkada turguje buvau, tai neradau nei vienos prekeivės siūlais . Pavasari kalbėjau tai sakė neaišku ar apsimokės rudenį pradėt prekiaut. O man reik irgi "mergaitiškų" spalvų megztinį užbaigt...
O šiaip dėl disko manau tikrai užtenka juostos ir tam laikmečiui būdingo makiažo. Nes disko gan ilgai karaliavo, ir siluetų visokių buvo. Įvedus dress coctail meta dauguma tinkančių tam reikalui suknelių. Gal kas iš moraliai atgyvenusių suknelių tiks? Buvo kažkada minėta turima suknia su per didele iškirpte nugaroje? O tokio karnavalinio disko varianto man nieks matyt neužmautų , nu tokio kaip nuomose siūlo. Pati buvau maža, pas mus namie buvo to disko, ir ko tai nepamenu kad kas ten blizgantis iki įdijotiškumo va tokis visas būt buvęs. Užsifiksavo būtent labiau siluetai (kaip minėjau platėjančios rankovės, smailios apykaklės, gilios iškirptės, platūs diržai, drapiruotės įvairios). Na idėjų gal iš kokios Dianos Ross pasidairyčiau, visgi ji kaip ir disko stiliaus grožio icona.
Man teko šiaip disko stiliumi naujametį sutikt... tai užteko blizgančių tinklinių pėtkelnių ir ale auksinės juostos. Suknutė buvo visai paprasta, visai neblizganti, na ilgaauliai batai dar. Ir visiems atrodė disko... pėtkelnių pakako
O šiaip dėl disko manau tikrai užtenka juostos ir tam laikmečiui būdingo makiažo. Nes disko gan ilgai karaliavo, ir siluetų visokių buvo. Įvedus dress coctail meta dauguma tinkančių tam reikalui suknelių. Gal kas iš moraliai atgyvenusių suknelių tiks? Buvo kažkada minėta turima suknia su per didele iškirpte nugaroje? O tokio karnavalinio disko varianto man nieks matyt neužmautų , nu tokio kaip nuomose siūlo. Pati buvau maža, pas mus namie buvo to disko, ir ko tai nepamenu kad kas ten blizgantis iki įdijotiškumo va tokis visas būt buvęs. Užsifiksavo būtent labiau siluetai (kaip minėjau platėjančios rankovės, smailios apykaklės, gilios iškirptės, platūs diržai, drapiruotės įvairios). Na idėjų gal iš kokios Dianos Ross pasidairyčiau, visgi ji kaip ir disko stiliaus grožio icona.
Man teko šiaip disko stiliumi naujametį sutikt... tai užteko blizgančių tinklinių pėtkelnių ir ale auksinės juostos. Suknutė buvo visai paprasta, visai neblizganti, na ilgaauliai batai dar. Ir visiems atrodė disko... pėtkelnių pakako
QUOTE(bytte @ 2012 10 24, 08:28)
Čia irgi labai geras variantas ir ekonomiškas!
Tik ne pėtkelnės (nebent apie Petkos kelnes kalba..), o pėdkelnės
Beje, Dontstop, abu megztukai labai faini. Pirmo spalvos gražesnės