Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Teka @ 2012 10 23, 15:16)
parodyk man tokį daiktą, bo aš toj lentelėj tai nieko neatsidarau

va moteris ir jos paletė
o čia jau šitos paletė
bet sakyčiau vis vien kontrastas mano veiziejimu Tekos didesnis, ir akys tamsesnės blush2.gif
Ale su mėlynom akim ir tamsiais plaukais yra tik Azure tipas rolleyes.gif
Papildyta:
Čia pirmosios foto didelė, jau su paletės spalvos rūbais... My Webpage, My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 15:05)
va moteris ir jos paletė
o čia  jau šitos paletė
bet sakyčiau vis vien kontrastas mano veiziejimu Tekos didesnis, ir akys tamsesnės blush2.gif
Papildyta:
Čia pirmosios foto didelė, jau su paletės spalvos rūbais... My Webpage, My Webpage

gražiai dabar atrodo kaip thumbup.gif vienos foto nerodo iš tų paskutinių
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 23, 15:07)
odžiu, viena iš jų true sunlit spring, o kita true topaz spring  lotuliukas.gif

einu man regis aš lauk iš šitos temos- mano tipas amžiams išliks man mistika ir niekad aš neapsispręsiu, ir nešiosiu toliau tik džinsus ir juodas maikes, ir niekad neturėsiu ką rengtis, o viskas ką nusipirksiu, nenešiosiu  angel_sadangel.gif

Neik! Gi dabar tiksliai žinai, kad tu esi true spring! O jau kas ten per trečias žodis, baisi ten bėda. Vis viena dauguma palečių eina tik true spring!

O aš galvoju. Ar yra kur nors ta BFAS sistema išvardinta, kas ten yra apskritai? Nes mane, kaip jau ne kartą minėjau, išvadino light coraline spring. Su trečiu žodžiu. Tai reiškia, šitoj sistemoj, ne?

Bet va tam rusų puslapy nėra tokios nė vienos. Tai dabar kodėl? Aš esu toks baisiai retas tipas, kad per 100 bobų tokios nerasi? dry.gif Nenuostabu, kad man niekas netinka. Ant manęs niekas nieko negamina dry.gif
Arba gal sistema ne ta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 16:05)
va moteris ir jos paletė
o čia  jau šitos paletė
Papildyta:

antra tai visai iki manęs neneša, pirma gaall, chrien znajet, kaip sunku vertint save doh.gif bet į ją žiūrint, aš jaučiuos tamsesnė
o mano akys gi ne mėlynos, o pilkai žalsvos, labiau pilkos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 23 spalio 2012 - 17:06
QUOTE(Noa @ 2012 10 23, 17:56)
O aš galvoju. Ar yra kur nors ta BFAS sistema išvardinta, kas ten yra apskritai? Nes mane, kaip jau ne kartą minėjau, išvadino light coraline spring. Su trečiu žodžiu. Tai reiškia, šitoj sistemoj, ne?

Taigi kaip intelektualiai paklausiau biggrin.gif Google man bylojo, kad BFAS yra Beauty for all seasons lotuliukas.gif O kad mane jie nustatinėjo, tai aišku, kad pagal jų sistemą, pagal kokią daugiau.

Ir va radau visus išvardintus. Gaila, be foto:
http://seasonalcolor...lliance?page=-1

Užjaučiu tuos jų konsultantus mastau.gif Čia gi pražilt galima, tiek bobų suskirstyt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 23, 17:56)
Bet va tam rusų puslapy nėra tokios nė vienos. Tai dabar kodėl? Aš esu toks baisiai retas tipas, kad per 100 bobų tokios nerasi? dry.gif Nenuostabu, kad man niekas netinka. Ant manęs niekas nieko negamina dry.gif
Arba gal sistema ne ta biggrin.gif

Buvo buvo tokia, gi iškart užciokinau tą pavadinimą. Tik paletė buvo iš neto platumų, ir true. O lentelę vėliau moteros sumąstė padaryt.
Yra bfas visi potipiai, aš buvau parsisiuntus net, bet kai nieko nesuprantu aš tuose trumpuose paaiškinimuose, tai ir ištryniau. Jū labai daug...

QUOTE(Teka @ 2012 10 23, 18:05)
antra tai visai iki manęs  neneša, pirma gaall, chrien znajet, kaip sunku vertint save doh.gif bet į ją žiūrint, aš jaučiuos tamsesnė
o mano akys gi ne mėlynos, o pilkai žalsvos, labiau pilkos

O man tavo akys pilkai mėlynos, su kokiu tai dangaus žydrumo atspalviu. Kaip supratau Azure ir bus. Mano kiek žalesnės... tai nebepapuolu matyt jau. Jų paletėse daug man netinkančių mėlynų, ir odos atspalvis kažkoks kiek gelsvai pilkas, o mano toks rausvas.
Pagal odą aš matyt į porcialeninę vasarą turėčiau eit, bo patikėjau spalvinėja temoja kad mano oda turėtų būt taip pavadinta... ir nuspipirkau krem pudra 01 porcelian... nus kaip sava unsure.gif Bet vat kad ten nepaminėti tamsūs plaukai, tai ir nebeaišku ką daryt biggrin.gif
Atsakyti
Radau toj Osinkoj vienintelę Light spring, bet Honey - toned.
http://club.osinka.ru/user-192411-imgs

Apžiūrėjau jos paletę - panaši į mano, bet ne tokia. Šiltesnė mastau.gif

Juoda ant jos kažkaip... Neįspūdingai rolleyes.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 19:05)
Bet vat kad ten nepaminėti tamsūs plaukai, tai ir nebeaišku ką daryt biggrin.gif

Manau, paprasčiausia būtų persidažyt pagal tai, kas ten parašyta biggrin.gif Iškart būtų aiškumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Į pavasarių temą ax.gif - močiutė papildė vaiko-pavasarinuko garderobą

user posted image

user posted image

O pas mane tokios naujienos - apie gruodžio vidurį darbe bus Kalėdinis teminis vakarėlis, o tema - disco doh.gif Pamenu, pernai Femme lyg rodė savo kostiumą tokia pat tema, aš tada dar pagalvojau, ačiūD man neteks panašiai apirengti laugh.gif blush2.gif Ir , prašau, likimo kerštas tongue.gif Kaip prasisukt, kad su minimum papildomų išlaidų ir šiaip atrodyt nors kažkiek patraukliai g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 23, 19:50)
Į pavasarių temą  ax.gif  - močiutė papildė vaiko-pavasarinuko garderobą

O pas mane tokios naujienos - apie gruodžio vidurį darbe bus Kalėdinis teminis vakarėlis, o tema  - disco  doh.gif  Pamenu, pernai Femme lyg rodė savo kostiumą tokia pat tema, aš tada dar pagalvojau, ačiūD man neteks panašiai apirengti  laugh.gif  blush2.gif  Ir , prašau, likimo kerštas  tongue.gif Kaip prasisukt, kad su minimum papildomų išlaidų ir šiaip atrodyt nors kažkiek patraukliai g.gif  unsure.gif

Megstuka slabai grazus thumbup.gif thumbup.gif Liemen man mergaitiska atrodo g.gif g.gif

As tada irgi panasiai pagalvojau ax.gif laimei lazda dar neatsisuko lotuliukas.gif
Atsakyti
Man spalvytes megstuko irgi labai grazios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 23, 19:50)
Į pavasarių temą  ax.gif  - močiutė papildė vaiko-pavasarinuko garderobą

O pas mane tokios naujienos - apie gruodžio vidurį darbe bus Kalėdinis teminis vakarėlis, o tema  - disco  doh.gif  Pamenu, pernai Femme lyg rodė savo kostiumą tokia pat tema, aš tada dar pagalvojau, ačiūD man neteks panašiai apirengti  laugh.gif  blush2.gif  Ir , prašau, likimo kerštas  tongue.gif Kaip prasisukt, kad su minimum papildomų išlaidų ir šiaip atrodyt nors kažkiek patraukliai g.gif  unsure.gif

Man disco asocijuojasi su blizguciais, daug blizguciu, kelnem su nenusakomo platumo kliosu ir milziniskais akiniais nuo saules, na dar su itin trumpom suknelem ir klumpem. Gal nereikia visos aprangos disco, gal uzteks tik kazkokios detales?
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 23, 20:40)
Man disco asocijuojasi su blizguciais, daug blizguciu, kelnem su nenusakomo platumo kliosu ir milziniskais akiniais nuo saules, na dar su itin trumpom suknelem ir klumpem. Gal nereikia visos aprangos disco, gal uzteks tik kazkokios detales?

Aš pažiūrėjau truputį karnavalinių kostiumų nuomos psl, paskaičiau apie tą stilių... Man klaikuma blush2.gif Nenoriu nei kliošų, nei mini, nei blizgučių, visa tai visiškai netinka mano figūrai, jau nekalbant kad šiaip negražu ir ne prie širdies. Renginys vyks restorane, bus svečių iš užsienio, norėtus normaliai atrodyti, patraukliai, ne klouniškai blush2.gif , ir kad paskui būtų galima pratęsimui į klubą kokį rolleyes.gif Vien detalės ko gero neužteks mastau.gif
Atsakyti