Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Shana @ 2012 10 23, 11:32)
Nebuciau pagalvojus, buciau ja i rudeni kisus g.gif

O as siandien sedziu nelabai rekomenduojamoj baltoj spalvoj, nu ir grazu man g.gif  ka as zinau g.gif

Tai tu juk tas clear - svarusis pavasaris, o jiems truputi galima juoda ir balta pagal kai kurias paletes.
NOA SITAS NETAIKOMA.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 23, 10:46)
Tai betgi tas konsultantas pagudravo! Su savo medaus pavasariu biggrin.gif Naują kažkokį sukūrė biggrin.gif
Man tai jinai ruduo koks nors light, ir tiek biggrin.gif Galvoju paprastai - ryžos yra, kontrasto nėra. Nu tai tada kas? biggrin.gif

Oi ple, tai pavasaris ir išeina lotuliukas.gif

Yra yra toks medaus, pagal BFAS, bet pas juos kita sistema ten.

Kaip tai iseina g.gif
As sian apsirengiau stilium "ты морячка я моряк" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 23, 10:53)
.
NOA SITAS NETAIKOMA.

liezuvis.gif liezuvis.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute444 @ 2012 10 23, 11:53)
Tai tu juk tas clear - svarusis pavasaris, o jiems truputi galima juoda ir balta pagal kai kurias paletes.
NOA SITAS NETAIKOMA.

blink.gif Diskriminacija blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha pagal BFAS ... tik galvos nededu ar medaus ar koks nors dar. Neberandu aš tos merginos... tik va pamenu kad nu niekaip nepanaši į pavasarį. O kai ją kaip pavasarį nustatė, tai kažkaip ir net nebepanašu kad ne pavasaris (naujam amplua kur foto jau). Kažkokią dabar naują sistemą atkapstė 16-likos tipų. Tai ten yra toks pavasaris nei to light, nei to warm, kaip sakau pavasaris ir su vasaros, ir su rudens įtaka. Tik nerandu kaip ten su vasarom, gal ten irgi yra kokios kontrastingos vasaros kiek su pavasariu maišytos blush2.gif
Šiaip yra BFAS lentelė osinkoi su duomenim, ne visas atidaro, bet galim pasidairyt kažkiek: My Webpage

Papildyta:
ot radau...My Webpage
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 12:37)

Šiaip yra BFAS lentelė osinkoi su duomenim, ne visas atidaro, bet galim pasidairyt kažkiek: My Webpage

Gal galeciau buti Ultramarine spring ax.gif grazus pavadinimas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 13:37)
Aha pagal BFAS ... tik galvos nededu ar medaus ar koks nors dar. Neberandu aš
ot radau...My Webpage

Oho blink.gif Buvo tokia baisi boba, o pasidarė tokia graži blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 10 23, 14:53)
Gal galeciau buti Ultramarine spring ax.gif  grazus pavadinimas tongue.gif

O aš tai Azure Summer rolleyes.gif Irgi dėl pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 12:37)
Aha pagal BFAS ... tik galvos nededu ar medaus ar koks nors dar. Neberandu aš tos merginos... tik va pamenu kad nu niekaip nepanaši į pavasarį. O kai ją kaip pavasarį nustatė, tai kažkaip ir net nebepanašu kad ne pavasaris (naujam amplua kur foto jau). Kažkokią dabar naują sistemą atkapstė 16-likos tipų. Tai ten yra toks pavasaris nei to light, nei to warm, kaip sakau pavasaris ir su vasaros, ir su rudens įtaka. Tik nerandu kaip ten su vasarom, gal ten irgi yra kokios kontrastingos vasaros kiek su pavasariu maišytos blush2.gif

Papildyta:
ot radau...My Webpage

jos tos akys tokios skaidrios tubūt neleidžia rudeniu būt?

mačiau, kad ryte gavau pylos už daug palaidinių lotuliukas.gif o aš pareidama iš poliklinikos nusivilkau į humana ir už 21lt pasipirkau grožybių reikiamų skirtingų spalvų ir net 7 štukas tongue.gif ir čia joks ne išlaidavimas. čia tiesiog mokymosi priemonė biggrin.gif nu bet , žinot, jėga rinktis kai žinai spalvas. nueini matuotis ir gražu žiūrėt į vaizdelį veidrodyje thumbup.gif
žinau, kad dar šio to neatsakiau, tai paskui. dabar rašau rašau intensyviai ir vos laikausi nepradėjus kokių paišymų ir spalvų analizių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 23, 15:00)
jos tos akys tokios skaidrios tubūt neleidžia rudeniu būt?

mačiau, kad ryte gavau pylos už daug palaidinių  lotuliukas.gif o aš pareidama iš poliklinikos nusivilkau į humana ir už 21lt pasipirkau grožybių reikiamų skirtingų spalvų ir net 7 štukas  tongue.gif ir čia joks ne išlaidavimas. čia tiesiog mokymosi priemonė  biggrin.gif nu bet , žinot, jėga rinktis kai žinai spalvas. nueini matuotis ir gražu žiūrėt į vaizdelį  veidrodyje thumbup.gif
žinau, kad dar šio to neatsakiau, tai paskui. dabar rašau rašau intensyviai ir vos laikausi nepradėjus kokių paišymų ir spalvų analizių  lotuliukas.gif

Aš jo gero būsiu kitas kraštutinumas. Be to maximos megztinio, daugiau niko nepirkau biggrin.gif Nežinau, nerandu, netinka, nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
Bytte, per jus ir autobusą pražiopsojau, ir sekantį, ir dar keletą pražiopsosiu aiškiai... Gyvenu dabar toje lentelėje - nerealus gėris pamatyt, kaip realūs žmonės atrodo būdami įvairių tipų bigsmile.gif man pačiai sunku šiaip osinkoj susigaudyt- rusų kalbos žinios gan prastos blush2.gif bet va dabar užtat aiškiau, ką reikia persekioti ten biggrin.gif
AČIŪŪŪŪ!

Susiradau savo spalvinę dvynę lotuliukas.gif
dvyne
mano akys realybėj gal kiek tamsesnės, užtat plaukai tai galima sakyt identiškos spalvos bando ataugt dabar.

ir dar vieną:
"dvyne 2"
tik šitos plaukai prie šaknų tamsesni nei būtų maniškiai, mano panašesni į jos plaukų galus g.gif užtat akys tokios pat be ryšio kaip mano! nu, šita strazdanų užuomazgas tik turi- pas mane jų nerasta.

Žodžiu, viena iš jų true sunlit spring, o kita true topaz spring lotuliukas.gif

einu man regis aš lauk iš šitos temos- mano tipas amžiams išliks man mistika ir niekad aš neapsispręsiu, ir nešiosiu toliau tik džinsus ir juodas maikes, ir niekad neturėsiu ką rengtis, o viskas ką nusipirksiu, nenešiosiu angel_sadangel.gif
Atsakyti
nieko aš nespėju čia su jumis doh.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 13:37)

o pavasaris skaitos šiltas? man tai čia ji šaltos odos. pasiryžinus visai ir aš toks pavasaris galėčiau būt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 23, 14:56)
O aš tai Azure Summer rolleyes.gif Irgi dėl pavadinimo biggrin.gif

Pagal mane Teka turėtų būt Contrasting Azure Summer, nu jai jau ją kaip summer palikt ax.gif

Aš tai jau pora metų nieko nenusiperku beveik lotuliukas.gif

Ji ne tik dėl akių, manau ir dėl odos. Pastebėjau kad pavasariukai dažniausiai netinkamose spalvose mėlynuoja, o rudenėliai žaliuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 15:12)
Pagal mane Teka turėtų būt Contrasting Azure Summer, nu jai jau ją kaip summer palikt ax.gif

parodyk man tokį daiktą, bo aš toj lentelėj tai nieko neatsidarau

Atsakyti