susidėjau krūvon rudus, oranžinius ir tinkančius šviesius
o aš norėčiau toliau mirkt spalvose, bet tai sumislijo dėstytoja, kad supyko ant mūsų ir reik atsakyt į klausimus skubiai apie tarptautinį verslą pagalvojau, kad jau geriau studijuočiau kokį dizainą
dar turiu bordo, mėlynų tamsiai ir juodos spalvos rūbų. kur ir prie ko man juos įpaišyt?
QUOTE(inc @ 2012 10 22, 13:05)
[url=https://plus.google.com/u/0/photos/112109325336130042118/albums/5799565849957842593/5802070483094126402?authkey=CJDF4JPyw4GlMQ]
dar turiu bordo, mėlynų tamsiai ir juodos spalvos rūbų. kur ir prie ko man juos įpaišyt?
siandien maciau laaabai grazu derini - labai tamsiai melyna + siltoka kakavine (nemoku apibudinti tiksliai, sviesi kakavine su rausvos atspalviu) + silta ryski violetine (mazdaug sanpauliju violetine, kiek sviesesne ir i rausvuma).
nesirašo man tas tarptautinis verslas
piešiu sau toliau
noriu noriu labai ko nors žalio su bordo
http://www.polyvore....set?id=61607942
Lauksna, apie mėlyna su kakavine tik kiek gelsvesne ir aš galvoju arba irgi prie tų tų mano turimų oranžinių priderint. gi visai neblogai žiūrisi oranžinė su mėlyna?
piešiu sau toliau
Lauksna, apie mėlyna su kakavine tik kiek gelsvesne ir aš galvoju arba irgi prie tų tų mano turimų oranžinių priderint. gi visai neblogai žiūrisi oranžinė su mėlyna?
QUOTE(inc @ 2012 10 22, 12:50)
O jūs studentė? Ar kokie kursai čia?
lauksna, aš pažiūrėjau jūsiškius derinius ir pamiršus padėkot sulindau į spintą Taigi ačiū labai - kakavinė man irgi labai gerai derintuos, bandysiu ir aš kada prisijaukinti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 22, 13:36)
O jūs studentė? Ar kokie kursai čia?
aga, vėl sugalvojau pastudijuot
QUOTE(inc @ 2012 10 22, 13:50)
piešiu sau toliau
piešiu sau toliau
Klausyk, tu, moterie - Duracell zuiki, tai kiek tu nori tų kapsulių prisidaryt? Aš čia mąstau, kur man tinkamos spalvos šalikėlį gavus, o ana jau kažin kur Kokia tai termobranduolinė
O kas įdomiausia, tai įtariu - atšals, o šiltą šaliką aš melsvą turiu Ir rankinuką turiu, ir megztinį.
Bet reiktų kokio smėlio spalvos palto ir naujų džinsų... Rankinuką smėlio + tamsiai mėlyna archyve iškasiau. Ir dar batų kažkokių reikia. O kitą mėnesį - visos giminės gimtadieniai, o dar kitą - Kalėdos. Už ką man tuos paltus džinsus pirktis Kai juolab juodų turiu masę
Šitos spalvos, mano supratimu, turėtų labai gražiai tau tikti!
QUOTE(groovy @ 2012 10 22, 11:43)
Mamce, o soft summer taip nesinori būti?
Mano plaukai kai kur atrodo šiltesni, akys žalios su geltonais taškučiais, bet venos mėlynos ir apskritai bendras vaizdas šaltokas, nors ne visai, bet tam ir yra soft. Tavo irgi kai kur visai šaltas tas vaizdas, kai susitinkam, neatrodai ryža, gal tik prieš saulę labiau ir tiek
Mano plaukai kai kur atrodo šiltesni, akys žalios su geltonais taškučiais, bet venos mėlynos ir apskritai bendras vaizdas šaltokas, nors ne visai, bet tam ir yra soft. Tavo irgi kai kur visai šaltas tas vaizdas, kai susitinkam, neatrodai ryža, gal tik prieš saulę labiau ir tiek
Man nesvarbu kuo but (aisku, labiausiai noreciau bur ziema ), bele tik kad buciau oficialiai pripazinta ir atitikciau standartus. Bytte taip stengiasi, as jau imu tyrineti koki nauja sezona, atrandu panasumu ir bac, randu kokiu nors, mano akimis ziurint, neatititnkanciu tam sezonui dalyku. Trukt uz vadziu, vel is pradziu.....
QUOTE(bytte @ 2012 10 22, 11:58)
Šiaip tai jai oda šalta - tai nebėra kur daigiau eiti, tik į soft summer. Tik vat kodėl jai tas ryžas su geltonu gražiai, gal jin tiesiog nusišaltino kaip shana tarkim.
Na, gerai, del odod dar, tarkim, galiu abeejoti, kad neiziuriu jos tikrosios spalvos ar atspalvio. Bet tos visiskai saltos akys manes tikrai neartina prie rudenisku gretu.
Man rodos, nieko mes cia teoriskai neismastysim. Reik persliaust per parduotuves ir pasimatuot zaliu, rusvu, rudu, chaki,samaniniu ir "buttermilk" spalvu rubu.
QUOTE(inc @ 2012 10 22, 13:05)
susidėjau krūvon rudus, oranžinius ir tinkančius šviesius
sakyčiau įspūdingi rūbų kiekiai : 12 palaidinių... 5 sijonai, tai reiškia 60 derinių, vadinasi veik 3 mėnesiai vis su kitu deriniu. Čia jai grubiai skaičiuot
Bordo galim paišyt prie rudų/oranžinių, įsivardyti viską kaip plytinių spalvų grupę.
Atmetant kad kapsulė pagal rūbų skaičių milžiniška... spalviškai labai vienoda. Norisi spalvos iš priešingos rato pusės. Galim imt kokią samaninę žalią, galim imt ir mėlyną. Na kad viskas labiau grotu man labiausiai norisi pripaišyti tokią mėlyną:
...nes labai norisi kuo didesnio spalvinio kontrasto
tada galim prie mėlynų ir juodus pripliusint:
bet kuriuo atveju rūbų turite labai daug... tai iš ekonomiškumo žiūrint, net jai kapsulė ir ne tobula, ir ne visada apačios derės su viršum, vis vien kažko naujo pirkt nereikėtu
...nebent trūksta tarkim kelnių (ne todėl kad pagal kapsulę jos turi būt, bet todėl kad jums trūksta, nes mėgstate jas devėt, o šiuo metu tinkamų neturite), šiltų palaidinių bei megztinių, šaliko bei kepurės...
QUOTE(Mamce @ 2012 10 23, 06:26)
Man nesvarbu kuo but (aisku, labiausiai noreciau bur ziema ), bele tik kad buciau oficialiai pripazinta ir atitikciau standartus. Bytte taip stengiasi, as jau imu tyrineti koki nauja sezona, atrandu panasumu ir bac, randu kokiu nors, mano akimis ziurint, neatititnkanciu tam sezonui dalyku. Trukt uz vadziu, vel is pradziu.....
Na, gerai, del odod dar, tarkim, galiu abeejoti, kad neiziuriu jos tikrosios spalvos ar atspalvio. Bet tos visiskai saltos akys manes tikrai neartina prie rudenisku gretu.
Man rodos, nieko mes cia teoriskai neismastysim. Reik persliaust per parduotuves ir pasimatuot zaliu, rusvu, rudu, chaki,samaniniu ir "buttermilk" spalvu rubu.
buttermilk neapsimoka, pakankamai neutrali spalva, neišryškina softukų potipio. Aš tai siūlyčiau pasimėgint tokią samaninę bei sidabrinės eglės žalią, paskui kažką iš šaltų ružavų (kur jau link fuksijos, avietinė vadinasi matyt) bei oranžinę... tada aišku bus šilta oda ar ne.
Šiaip jai oda gražiau su šiltom spalvom atrodo toliau žiūrėčiau ar "tempe" oda rudenines spalvas, ar pavasarines
va radau... pavasaris... ją į vasaras osinkoj nutipizavo, o mano kvaila galva vasaros atrodo "šiltos" savo spalvose. Dabar nebelabai bėra foto jos vasariškam amplua, bet visur kažkokia mėlyna atrodydavo. Tai matyt po metų merginos pasiūlė migruot į rudenį, o paskui konsultantas nustatė kad jin kažkokia medaus pavasaris. Tai bent į žmogų tapo panaši.
Todėl man tos fotosesijos visgi visad neinformatyvios. Reik pačiam žmogui žiūrėt ir rinktis... nes išties ne tik pavasariai tokie sieri gaunasi, tie patys rudenėliai irgi dažnai pobaisiai pažaliavę atrodo
Todėl man tos fotosesijos visgi visad neinformatyvios. Reik pačiam žmogui žiūrėt ir rinktis... nes išties ne tik pavasariai tokie sieri gaunasi, tie patys rudenėliai irgi dažnai pobaisiai pažaliavę atrodo
QUOTE(bytte @ 2012 10 23, 09:10)
va radau... pavasaris... ją į vasaras osinkoj nutipizavo, o mano kvaila galva vasaros atrodo "šiltos" savo spalvose. Dabar nebelabai bėra foto jos vasariškam amplua, bet visur kažkokia mėlyna atrodydavo. Tai matyt po metų merginos pasiūlė migruot į rudenį, o paskui konsultantas nustatė kad jin kažkokia medaus pavasaris.
Nebuciau pagalvojus, buciau ja i rudeni kisus
O as siandien sedziu nelabai rekomenduojamoj baltoj spalvoj, nu ir grazu man ka as zinau
QUOTE(Shana @ 2012 10 23, 11:32)
Nebuciau pagalvojus, buciau ja i rudeni kisus
O as siandien sedziu nelabai rekomenduojamoj baltoj spalvoj, nu ir grazu man ka as zinau
Tai betgi tas konsultantas pagudravo! Su savo medaus pavasariu Naują kažkokį sukūrė
Man tai jinai ruduo koks nors light, ir tiek Galvoju paprastai - ryžos yra, kontrasto nėra. Nu tai tada kas?
Oi ple, tai pavasaris ir išeina