ir dar keletas, Be-bop..., kaip suprantu, su tavo megstamesnem spalvom (man prasom sakyt tu)
man irgi grazu, bet, vestant orams norisi kazko tamsesnio, sodresnio.
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 22, 10:41)
Bytte,
o jei pavyzdžiui imti į kapsulę ir pagesintą rožinę (dusty rose, kaip šviesią) ir rožinę (jau kaip ryškią) + t.mėlyną - viskas kaip ir gerai?
Man kaip pirmam kartui gal taip paprasčiausia būtų
o jei pavyzdžiui imti į kapsulę ir pagesintą rožinę (dusty rose, kaip šviesią) ir rožinę (jau kaip ryškią) + t.mėlyną - viskas kaip ir gerai?
Man kaip pirmam kartui gal taip paprasčiausia būtų
Taigi šviesi gali būti ir ryškioji spalva, nebūtinai atskirai.
Kapsulė gali būti pilnai ir iš dviejų spalvų, kaip donstop minėjo, lengviau suderinama.
QUOTE(bytte @ 2012 10 22, 10:23)
Bet vat su batais visgi nežinau ką daryt... lyg ir nesipjauna, kol grynai pilkos nėra. Tai gal pilką išmest, o vietoj jos sidabrinės eglės žalią imt , bet man tada spalvų jau per daug.
Man atrodo, nieko tu nemesk tos pilkos. Nugis derinys žalia - riūžava tik iki Kalėdų gražu. Tada užknis, ir ką darysi?
Dabar gi baisiausia mados nuodėmė - perderinimas. Čia aš tau ne apie kapsules, o apie šiaip vat, stilių, madą, plest paplest - kalbu. Nu tipo, moteriškė identiško atspalvio ir visiškai naujais batais, rankinuku, paltuku - visai jau veee... Dabar suderinta būna tik katalogų paveiksliukuose, o ir tai nebūtinai.
Pasižiūrėk, net tose kapsulėse, kur ką tik įdėjai, visai nebūtinai viskas atiderinta iki smulkmenų. pas kažką ten pasiūlomiejo batai leopardiniai, o rankinukas - zebrinis, kitur bateliai vienoki, suknelė kitokia, rankinukas trečioks, o papuošalai dar kitokie! Ir nieko. nes nu šiais laikais - nieko. Kaip tik, stilinga ir lygis. Tipo, nieko aš nederinau, ką turėjau, tą apsirengiau O nelygis yra, kai viskas suderinta įderinta, perderinta, plaukučiai sušukuoti, makijažas pilnas, atrodo, boba šitiek dirbo, tai ko jinai dabar nori, ką man jai daryt, plot?
Šiais laikais labiausiai reikia saugotis, kad nepereitum į tokį va stiliuką. Čia gali būti ir pati boba nieko, ir kai kurie daiktai nieko, nu bet bendras vaizdas toks, kad bėk ir rėk. O viskas suderinta! Gal net pagal kapsules tinka!
http://gyvenimas.del...e.d?id=59743179
Tavo batai yra geri
QUOTE(bytte @ 2012 10 22, 10:50)
Kapsulė gali būti pilnai ir iš dviejų spalvų, kaip donstop minėjo, lengviau suderinama.
Va aš taip ir ketinu. Nes bet kuriuo atveju, dar bus visokie juodi reikalai Nu neišmesiu aš dabar visų savo rūbų!
Tarkim, mačiau vakar kasdieninį paltuką, kuris mane tenkintų. 600 Lt. Neturiu aš 600 Lt
lauksna lauksna, labai patiko pirmas derinys! Kiti irgi gražūs, bet pirmas skamba.
Tai jie gi dera konceptualiai Kaip rusų mėlynas su oxblood.
Va taip.
Geras, taip ir maniau, kad bus šita moteriškė. Prieš paspausdama atsiminiau ją
QUOTE(Noa @ 2012 10 22, 11:11)
pas kažką ten pasiūlomiejo batai leopardiniai, o rankinukas - zebrinis
Tai jie gi dera konceptualiai Kaip rusų mėlynas su oxblood.
Va taip.
Šiais laikais labiausiai reikia saugotis, kad nepereitum į tokį va stiliuką. Čia gali būti ir pati boba nieko, ir kai kurie daiktai nieko, nu bet bendras vaizdas toks, kad bėk ir rėk. O viskas suderinta! Gal net pagal kapsules tinka!
Nu bet man kažkaip vis vien batai iškrenta iš konteksto . Vat kaip dėjau pagrindinės mano spalvos (tik dar ten šviesumo įvairaus) ir dar prisideda avietinė ar fuksija... nu šaltibarštinė itin mažais kiekiais. Tai ta tamsiai ruda ar gali būt
O man žalia/ružava vasarai kažkaip, gaiviai taip:
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 22, 11:22)
lauksna lauksna, labai patiko pirmas derinys!
Nu bet nesakyk, stiliukas išmušantis iš vėžių. Nors po detales imant - viskas kaip ir pusė velnio... Pati boba lyg nieko, plaukų spalva nieko, veidas nieko. Tik va plaukai prie tokios spalvos turėtų būti trumpi, arba antakių mažiau... Sulnelė nieko, beteliai, nieko, rankinukas nieko, ir tarpysavy suderinti neginčytinai. Bet viskas būtų geriau atskirai! Atskirai boba, atskirai jos antakiai, atskirai plaukai, atskirai jų spalva, atskirai suknelė, atskirai rankinukas, atskirai bateliai.
O vienam komplekte viskas atrodo kaip iš močiutės laikų mezgimo žurnalo.
QUOTE(bytte @ 2012 10 22, 11:24)
Nu bet man kažkaip vis vien batai iškrenta iš konteksto
O tai negali jų įtraukti į kapsulę vietoj vienos iš pilkų? Jeigu jie jau vis viena yra?
QUOTE(Noa @ 2012 10 21, 21:15)
Ir į laidotuves irgi
Kita vertus, laidotuvėse visiems px, kaip TU atrodai, jei nesi velionis! Kuo labiau pažaliavęs, tuo netgi geriau!
O jei esi velionis, tai gali iš paletės ką nors rinktis
žėlabna yra ir violetinė ti nebūtina juoda, manau
QUOTE(bytte @ 2012 10 22, 08:59)
*Man tai po baliaus šiandien bus tik vandenukas... o vakar buvo lovos režimas.
**Buvo straipsnis, kad geriau vietoj mažos juodos suknelės rinktis kažką iš savo spalvų, pabrėžiančių spalvinio tipo grožį, tai ganėtinai šviesių spalvų variantus siūlo.
**Buvo straipsnis, kad geriau vietoj mažos juodos suknelės rinktis kažką iš savo spalvų, pabrėžiančių spalvinio tipo grožį, tai ganėtinai šviesių spalvų variantus siūlo.
* MB ir visada po pasisėdėjimų labai lovos rėžimas, tai aš dažnai jam sugirdau šito atsigauna po valandos
** ačiū labai
QUOTE(bytte @ 2012 10 22, 11:24)
Nu taip tai kaip ir nieko...
Bet tai dabar tamsesnės turėtų būt, ar tu tokių ieškai? Nu suderinus gali gautis labai įdomus variantas Bėda tik, kad gali ir nesigauti
Va, panašūs deriniai ant kalno eina
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 22, 11:22)
lauksna lauksna, labai patiko pirmas derinys! Kiti irgi gražūs, bet pirmas skamba.
ot aciu
visad grozejaus kitom, o pati, rodos, neturejau sugebejimo apsirengti graziai. bet va, skaitydama sita tema, pamazu pradejau rinktis rubus, su kuriais sau patinku - bent jau spalviskai. Dabar sudetingesnis etapas, kaip pereiti prie tikrai tinkanciu -man ir tarpusavyje- modeliu.
Mamce, o soft summer taip nesinori būti?
Mano plaukai kai kur atrodo šiltesni, akys žalios su geltonais taškučiais, bet venos mėlynos ir apskritai bendras vaizdas šaltokas, nors ne visai, bet tam ir yra soft. Tavo irgi kai kur visai šaltas tas vaizdas, kai susitinkam, neatrodai ryža, gal tik prieš saulę labiau ir tiek
Mano plaukai kai kur atrodo šiltesni, akys žalios su geltonais taškučiais, bet venos mėlynos ir apskritai bendras vaizdas šaltokas, nors ne visai, bet tam ir yra soft. Tavo irgi kai kur visai šaltas tas vaizdas, kai susitinkam, neatrodai ryža, gal tik prieš saulę labiau ir tiek
QUOTE(Noa @ 2012 10 22, 11:32)
O tai negali jų įtraukti į kapsulę vietoj vienos iš pilkų? Jeigu jie jau vis viena yra?
Tai ir mąstau kad pilkos nereik kapsulėje... bet juodos negaliu išmest, daug rūbų juodi, paltas juodas be to man juoda visgi labai patinka
Aš gi planavau taip atrodyt, bet vat atradau rudus batus ir nežinau ar juos galim nešiot Kažkaip man atrodo jai šviesiai pilkos nebūtų gal galim. Šiuo metu šviesiai pilką tik vieną golfą turiu, kaip ir ne bėda.
Pirktis noriu kuo mažiau visko...
Aš vasarai karštajam sezonui planuoju tamsią navy, šviesiai mėlsvai žalią ir rausvą jai nebus dar užknisus. Prie viso to dar light taupe batų pavidalu
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2012 10 22, 11:43)
Mamce, o soft summer taip nesinori būti?
Šiaip tai jai oda šalta - tai nebėra kur daigiau eiti, tik į soft summer. Tik vat kodėl jai tas ryžas su geltonu gražiai, gal jin tiesiog nusišaltino kaip shana tarkim.
Papildyta:
QUOTE(Lutė @ 2012 10 22, 11:35)
žėlabna yra ir violetinė ti nebūtina juoda, manau
* MB ir visada po pasisėdėjimų labai lovos rėžimas, tai aš dažnai jam sugirdau šito atsigauna po valandos
** ačiū labai
** ačiū labai
dėkui reiks turėt omeny