Man tai po baliaus šiandien bus tik vandenukas... o vakar buvo lovos režimas.
kadangi publika visa juoda, tai ir aš buvau juoda
... tik pasidabinus buvau skarele šaltibarščių spalvos. Šiaip aš artimesnė gotams, nei pankams
, aš kaip ir prie metalistų, tik nemėgstu tų skirstymų, tai tiesiog prisiskiriu save prie undergraundų mėgstančių sunkiają muziką
. Tai kaip tai juoda man saviraiškos spalva, todėl jos ir nesiruošiu atsisakyt. Beja baliuje vienas vaikinas pavasario tipo tvarkingai prie juodos maikės užsirišęs buvo ryžai smėlinę skarelę... vot ir nieks jam nesakė apie spalvų teorija, ir su daile nieko bendro jis neturi, o va light mergina su juoda skarele... ir juoda suknele. Tai kaip čia taip gaunas... vaikinai geriau moka renktis
QUOTE(Mamce @ 2012 10 21, 18:14)
Beskaitydama apie "nauja" savo amplua - Soft autumn, radau toki straipsneli, kuris labai gerai leidzia apsibrezti siltuma-saltuma:
http://www.whattowea...lor-analysis-2/
Taigi, mano plaukai tikrai silti, o akys tikrai saltos, kaip ir oda (visos venos ryskiai melynos). Nors veidas atrodo siltas, daznai paraudes. Kazkaip vel suabejojau tuo savo naujuoju amplua...
Ar gali rudenelis tureti salta oda ir akis?
bet tai ten rašo, kad jai venos mėlynos labiausiai tikėtina, kad jūsų oda šalta... bet nežinau... kiek pažystų ryžikų (tų tikrų, kurie bet kuriuo atveju warm spring arba warm autum tipams priskiriami), visų jų venos pakankamai mėlynos
. Kad ir mano tėčio... jaunystėj jis buvo baltai mėlynas, bo įdegio jokio. Tik išlysdavo į saulę, ir po 5 min. likdavo raudonas kaip vėžys, o paskui nusilupdavo ir toliau būdavo baltas. ir naturalu, kad šaltyja iškart oda rausdavo. Tai kaip ir galima buvo įtart kad oda šalto atspalvio, bet kai baisiai jam visos šaltos spalvos
, iškart atrodydavo mėlynodis
. Dabar kai visokie apsauginiai kremai atsirado, jau gali sau leist drypsot pliaže, ir yra įdegęs su auksiniu undertonu.
QUOTE(Lutė @ 2012 10 21, 20:52)
Merginos, skaičiau anksesnes temas ir aptikau ką moteroms kaip ir privaloma tūrėti, tai ten minima apie mažą juodą suknelę (coco chanel tipo) tai aš čia pamislyjau sau viena, kad juodą gali nešioti tik žiemos tipo moteros, tai kitoms ką reik pasiimti iš savo paletės tamsiausią tinkančią spalvą
čia į pievas biški aš ar nea??
Na aš jau žinokit užsikabinau su tom kapsulėm
Buvo straipsnis, kad geriau vietoj mažos juodos suknelės rinktis kažką iš savo spalvų, pabrėžiančių spalvinio tipo grožį, tai ganėtinai šviesių spalvų variantus siūlo. Juodą paliko tik deep winter potipiui, kitoms žiemoms irgi siūlo spalvas
cool summer,
cool winter,
clear winter,
clear spring,
warm spring,
warm autumn,
soft autumn,
soft summer,
light summer,
light spring,
deep winter,
deep autum