Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Noa @ 2012 10 21, 13:20)
Nedora moterie, o tu nemanai, kad čia man irgi tinka? biggrin.gif Nes aš vat svarstau - arba pilka su robins egg, arba tamsiai mėlyna su camel biggrin.gif

tongue.gif

jei tiksliau, tai man reiktų spalvos pavadinimu

primrose
user posted image

light gold
user posted image

peach
user posted image

nu bet ir kažkokių camelių spalvų pas mane paletėse papiešta

Atsakyti
Beskaitydama apie "nauja" savo amplua - Soft autumn, radau toki straipsneli, kuris labai gerai leidzia apsibrezti siltuma-saltuma:
http://www.whattowea...lor-analysis-2/

Taigi, mano plaukai tikrai silti, o akys tikrai saltos, kaip ir oda (visos venos ryskiai melynos). Nors veidas atrodo siltas, daznai paraudes. Kazkaip vel suabejojau tuo savo naujuoju amplua... biggrin.gif Ar gali rudenelis tureti salta oda ir akis?
Atsakyti
Merginos, skaičiau anksesnes temas ir aptikau ką moteroms kaip ir privaloma tūrėti, tai ten minima apie mažą juodą suknelę (coco chanel tipo) tai aš čia pamislyjau sau viena, kad juodą gali nešioti tik žiemos tipo moteros, tai kitoms ką reik pasiimti iš savo paletės tamsiausią tinkančią spalvą g.gif čia į pievas biški aš ar nea??

Na aš jau žinokit užsikabinau su tom kapsulėm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 10 21, 20:52)
tai aš čia pamislyjau sau viena, kad juodą gali nešioti tik žiemos tipo moteros, tai kitoms ką reik pasiimti iš savo paletės tamsiausią tinkančią spalvą g.gif

dry.gif
Ir į laidotuves irgi dry.gif
Kita vertus, laidotuvėse visiems px, kaip TU atrodai, jei nesi velionis! Kuo labiau pažaliavęs, tuo netgi geriau!
O jei esi velionis, tai gali iš paletės ką nors rinktis biggrin.gif
Atsakyti
Man tai po baliaus šiandien bus tik vandenukas... o vakar buvo lovos režimas.
kadangi publika visa juoda, tai ir aš buvau juoda biggrin.gif ... tik pasidabinus buvau skarele šaltibarščių spalvos. Šiaip aš artimesnė gotams, nei pankams blush2.gif , aš kaip ir prie metalistų, tik nemėgstu tų skirstymų, tai tiesiog prisiskiriu save prie undergraundų mėgstančių sunkiają muziką ax.gif . Tai kaip tai juoda man saviraiškos spalva, todėl jos ir nesiruošiu atsisakyt. Beja baliuje vienas vaikinas pavasario tipo tvarkingai prie juodos maikės užsirišęs buvo ryžai smėlinę skarelę... vot ir nieks jam nesakė apie spalvų teorija, ir su daile nieko bendro jis neturi, o va light mergina su juoda skarele... ir juoda suknele. Tai kaip čia taip gaunas... vaikinai geriau moka renktis biggrin.gif
QUOTE(Mamce @ 2012 10 21, 18:14)
Beskaitydama apie "nauja" savo amplua - Soft autumn, radau toki straipsneli, kuris labai gerai leidzia apsibrezti siltuma-saltuma:
http://www.whattowea...lor-analysis-2/

Taigi, mano plaukai tikrai silti, o akys tikrai saltos, kaip ir oda (visos venos ryskiai melynos). Nors veidas atrodo siltas, daznai paraudes.  Kazkaip vel suabejojau tuo savo naujuoju amplua... biggrin.gif  Ar gali rudenelis tureti salta oda ir akis?

bet tai ten rašo, kad jai venos mėlynos labiausiai tikėtina, kad jūsų oda šalta... bet nežinau... kiek pažystų ryžikų (tų tikrų, kurie bet kuriuo atveju warm spring arba warm autum tipams priskiriami), visų jų venos pakankamai mėlynos g.gif . Kad ir mano tėčio... jaunystėj jis buvo baltai mėlynas, bo įdegio jokio. Tik išlysdavo į saulę, ir po 5 min. likdavo raudonas kaip vėžys, o paskui nusilupdavo ir toliau būdavo baltas. ir naturalu, kad šaltyja iškart oda rausdavo. Tai kaip ir galima buvo įtart kad oda šalto atspalvio, bet kai baisiai jam visos šaltos spalvos doh.gif , iškart atrodydavo mėlynodis biggrin.gif . Dabar kai visokie apsauginiai kremai atsirado, jau gali sau leist drypsot pliaže, ir yra įdegęs su auksiniu undertonu.

QUOTE(Lutė @ 2012 10 21, 20:52)
Merginos, skaičiau anksesnes temas ir aptikau ką  moteroms kaip ir privaloma tūrėti, tai ten minima apie mažą juodą suknelę (coco chanel tipo) tai aš čia pamislyjau sau viena, kad juodą gali nešioti tik žiemos tipo moteros, tai kitoms ką reik pasiimti iš savo paletės tamsiausią tinkančią spalvą g.gif čia į pievas biški aš ar nea??

Na aš jau žinokit užsikabinau su tom kapsulėm thumbup.gif

Buvo straipsnis, kad geriau vietoj mažos juodos suknelės rinktis kažką iš savo spalvų, pabrėžiančių spalvinio tipo grožį, tai ganėtinai šviesių spalvų variantus siūlo. Juodą paliko tik deep winter potipiui, kitoms žiemoms irgi siūlo spalvas ax.gif
cool summer, cool winter, clear winter, clear spring, warm spring, warm autumn, soft autumn, soft summer, light summer, light spring, deep winter, deep autum
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 22, 07:59)
Man tai po baliaus šiandien bus tik vandenukas... o vakar buvo lovos režimas.

Vadinasi, pradėjot minėtos dietos laikytis? hihihi.gif
Aš labai rimtai galvoju, ką man su svoriu daryt... Metu rūkyti, tai per nepilnas 3 sav +5 kg... Klaikuma iš tikro, nes šiaip man svoris gan nematomai pasiskirsto (t.y. viskas ant šiknos ir šlaunų, kur ir taip mėsos sočiai), o šįkart viskas ant pilvo kaupiasi doh.gif Labai noriu tikėti, kad čia laikinas organizmo šokas, nors nuojauta tuo tarpu šnabžda, kad laukia nuožmi kova...

Ir vat kad jau pati save prisiskyriau soft summer (nugi prieštaraukit kas nors, kol nesusipirkau dar visko biggrin.gif), tai dabar galvą laužau dėl kapsulių. Apie pagrindinę galvoju: tamsiai mėlyna (navy)+rožinė (avietinė)+šviesi pilka. Tik ta pilka man kliūna- nepraktiška, kai šviesu, ir šiaip man dabar ruduo, kai nieko šviesaus neturi būt g.gif bet kapsulių principas bet kokiu atveju reikalauja vienos šviesios...

Ir dar galvoju apie kapsulę sportui - iš tikro dabar jos trūks plyš jau reikia. Imčiau jūros žalią su biežine, ale ką tada dar pridėt g.gif
Atsakyti
labas rytas,

nuolat skaitau, tai trumpam isikisiu.
Be-bop..., as pati soft summer save laikau. Man labai grazi spalva - kakavine, siulyciau ja vietoj sviesios pilkos. Derinu su tamsoka pilkai melyna (nezinau, kaip pavadint, petrol gal?) ir ivairiais avietines atspalviais. Kitas variantas - kakavine, tamsoka pilkai zalia, ir ryskesne melyna arba avietines atspalviai (gali nest siek tiek i ciklamenine). Mano megstamiausi spaviniai deriniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 22, 09:50)
Tik ta pilka man kliūna- nepraktiška, kai šviesu, ir šiaip man dabar ruduo, kai nieko šviesaus neturi būt g.gif bet kapsulių principas bet kokiu atveju reikalauja vienos šviesios...

O kuo pilka nepraktiška? ax.gif

Kitas reikalas, tai, kai tiesiog nesinori nieko šviesos smile.gif jei noris tai reik, jei nesinori, tai gal - nereik? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 22, 09:50)
Vadinasi, pradėjot minėtos dietos laikytis? hihihi.gif

Ir vat kad jau pati save prisiskyriau soft summer (nugi prieštaraukit kas nors, kol nesusipirkau dar visko biggrin.gif), tai dabar galvą laužau dėl kapsulių. Apie pagrindinę galvoju:  tamsiai mėlyna (navy)+rožinė (avietinė)+šviesi pilka. Tik ta pilka man kliūna- nepraktiška, kai šviesu, ir šiaip man dabar ruduo, kai nieko šviesaus neturi būt g.gif bet kapsulių principas bet kokiu atveju reikalauja vienos šviesios...

Ir dar galvoju apie kapsulę sportui - iš tikro dabar jos trūks plyš jau reikia. Imčiau jūros žalią su biežine, ale ką tada dar pridėt g.gif

Aha pradėjau, įdomu kiek pavyks hihihi.gif
Šiaip turi imt kažką šviesaus bet nebutinai visai šviesę. Tiesiog kaip šviesę galit palikt avietinę.
Aš tai vat radau galim sakyt savo kapsulės spalvinį derinuką biggrin.gif :
user posted image
įsigijau pilkšvai mėlsvą striukę, ir labai labai patenkinta.
Bet vat su batais visgi nežinau ką daryt... lyg ir nesipjauna, kol grynai pilkos nėra. Tai gal pilką išmest, o vietoj jos sidabrinės eglės žalią imt g.gif , bet man tada spalvų jau per daug.
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2012 10 22, 09:00)

O jūs gal ilgiau įsikiškit bigsmile.gif pasidalintumėm savais ieškojimais ir abi gražios būtumėm bigsmile.gif
va... kakavinė irgi variantas g.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 10 22, 09:05)
O kuo pilka nepraktiška?  ax.gif
Kitas reikalas, tai, kai tiesiog nesinori nieko šviesos smile.gif jei noris tai reik, jei nesinori, tai gal - nereik? smile.gif

Nepraktiška, nes pas mane abi rankos kairės ir švarūs drabužiai ant manęs neišlieka biggrin.gif nu ir dėmėta avietė ar jūra yra geriau nei dėmėta pilka... Bet čia juokauju kažkiek. Man labiau tas, kad aš apatinei daliai ne itin galiu šviesios vilkėt (kriaušytės figūra), o arti veido man pačiai pilka kažkaip ne... man ryškiau norisi ax.gif
Gal rimtai - nesinori ir nereik cool.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 10 22, 09:23)
Aš tai vat radau galim sakyt savo kapsulės spalvinį derinuką biggrin.gif :

Vo, kaip gerai bigsmile.gif Išskyrus tą pilką vidury lotuliukas.gif tuoj paaiškės kad man šviesių spalvų fobija lotuliukas.gif o visgi įtariu kad pagal prigimtį aš light summer, tik bėgsiu į bet kokį tipą, tik toliau nuo tų šviesybių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauksna lauksna @ 2012 10 22, 10:00)
labas rytas,

Be-bop..., as pati soft summer save laikau. Man labai grazi spalva  - kakavine, siulyciau ja vietoj sviesios pilkos. Derinu su tamsoka pilkai melyna (nezinau, kaip pavadint, petrol gal?) ir ivairiais avietines atspalviais. Kitas variantas - kakavine, tamsoka pilkai zalia, ir ryskesne melyna arba avietines atspalviai (gali nest siek tiek i ciklamenine). Mano megstamiausi spaviniai deriniai smile.gif

pavyzdziai (tik deja nepavyko perteikti tikru spalvu, teks truputi isivaizduoti.
kakavine, pilkai zalia, ryski melyna (realiai saltesne, tamsesne)
user posted image
su dar tamsesne pilkai zalia atrodo dar graziau:
user posted image
tas pats su avietine (labai sunkiai nufotografuojama spalva! bent jau su mano kamera. visose foto atrodo pomidorine)
user posted image
Atsakyti
Bytte,
o jei pavyzdžiui imti į kapsulę ir pagesintą rožinę (dusty rose, kaip šviesią) ir rožinę (jau kaip ryškią) + t.mėlyną - viskas kaip ir gerai?
Man kaip pirmam kartui gal taip paprasčiausia būtų g.gif
Atsakyti