Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

oi, mergaitės biggrin.gif pažvengiau čia.
ačiū už nuomones, šiaip pabuvus pusę dienos ne prie kompo ir sugrįžus, jau ir man ta foto visai nebeatrodo patraukli biggrin.gif na užėjo kažkoks užtemimas matomai. ir FB vien neigiamų atsiliepimų sulaukiau hihihi.gif

man noris, jo, kažko, pati nežinau ko doh.gif labiausiai tai noris darbo. gerai apmokamo, su superiniu šefu ir su nepersidirbimu biggrin.gif va čia matomai didžiausia bėda biggrin.gif nes nėra darbo, nėra pirkinių. nėra pirkinių, nėra grožio. nėra grožio, nėra gyvenimo laugh.gif

šie metai ir taip pakankamai pokyčių, ir gana kardinalių, bet matomai per mažai smile.gif

noa, gražiai pasipuošei hihihi.gif

kitų fotkių nežiūrėjau, sorry, einu pas šeimą. gal vėliau permesiu akim
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 19, 19:01)
Prašom parodyt rezultatą  lotuliukas.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Štai jis, "Kaip baroko epocha atrado kosmetiką":

user posted image

lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
teka, paziurek ar akis ner tavo? http://12blueprints....de-true-winter/
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 19, 20:59)
Štai jis,  "Kaip baroko epocha atrado kosmetiką":

lotuliukas.gif Gerulė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 19 spalio 2012 - 20:45
parodysiu kokių špargalkių pasidariau. negaliu aš be susisteminimų visokių gyvent lotuliukas.gif

žinoma, galima buvo dar kiek tvarkingiau padirbėt,bet bus gerai

user posted image

user posted image

user posted image

na aš jau tipą nusistačiau, makiažą pasidariau, spalvas irgi atsirūšiavau beveik, tai dabar jau jamuos kausiuotis thumbup.gif imu už pagrindą dark autumn palečių spalvas smile.gif
Atsakyti
LAbas rytas.
Kaip darbo diena tai neuzsiciaupia, o kaip savaitgali tai nieko nera biggrin.gif

Ot kad man kas toki padarytu, kaip INC pasidare tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 20, 11:24)
LAbas rytas.
Kaip darbo diena tai neuzsiciaupia, o kaip savaitgali tai nieko nera biggrin.gif

Ot kad man kas toki padarytu, kaip INC pasidare tongue.gif

aga, tyluma biggrin.gif mano panos labai visos trys užsiėmę, tai aš naudojuosi proga biggrin.gif

nu bet turbūt už tave nieks geriau nepadarytų. o kodėl tu pati negali?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 20, 11:30)

nu bet turbūt už tave nieks geriau nepadarytų. o kodėl tu pati negali?

Nei labai moku taip delioti paveiksliukus, nei labai laiko turiu pastaruoju metu, bet svarbiausia priezastis kad esu tingine. Vis prisiseivinu paveiksliuku ir zadu susidelioti, spek ar tai padariau tongue.gif
Atsakyti
Labas. Senai bebuvau cia uzsukus, bet kad labai daug prirasot, darbo metu negaliu prie kompo sedet, o po darbo nebespeju visko suskaityt biggrin.gif tik dontstop pirkinius spejau apziuret biggrin.gif

Matau, daug nauju merginu turim. thumbup.gif Tiksliau, as joms turbut cia naujoke atrodau lotuliukas.gif

Ei, ir kazka padaret su albumo prisijungimais, ane? Nes pati pirmaji albuma buvau as sukurus, ten sukuriant reikejo nurodyt el.pasta, tai man i el.pasta atejo zinute, kad el.pastas pakeistas biggrin.gif Bandziau prisijungt su senais duomenimis, bet nebeleidzia g.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Gerai, kad vieną dieną darbe temą paskaičiau, o taip visą šį vakarą būtų tekę šitoj temoj pasėdėti.
Buvau neseniai kirpykloj, nukirpo šiek tiek trumpiau nei anksčiau, bet man patinka kare kirpimas. mirksiukas.gif
Norėčiau gauti naujo albumuko duomenis, noriu nusifotografuoti turimus naujus variantus ir įkelti. mirksiukas.gif Nors čia žiemų atstovių ir mažokai...
Atsakyti
Ačiū, vilmuke3, už slaptažodį. 4u.gif

Kuklia nuomone, sutinku su shana, kad Noa reikia juodą spalvą nuvilkti. Gražiausiai man patiko ruda/ mėlyna derinys. 4u.gif
Atsakyti
Vo vo vo, visi tik nuvilkt ir nuvilkt sad.gif O kas aš tą striukę jau seniausiai išaugau iš išmečiau, ir chaki dabar nieko nebeturiu, tai čia niekam neįdomu sad.gif

Noriu būt žieminė biggrin.gif

O čia nėr nė vieno kokio goto, kad sakytų, o, kokia graži juoda spalva? biggrin.gif
Papildyta:
Užtai patiko tos viduramžių babencijos makijažas biggrin.gif Labai teisingai perdažyta biggrin.gif
Atsakyti