oi, mergaitės pažvengiau čia.
ačiū už nuomones, šiaip pabuvus pusę dienos ne prie kompo ir sugrįžus, jau ir man ta foto visai nebeatrodo patraukli na užėjo kažkoks užtemimas matomai. ir FB vien neigiamų atsiliepimų sulaukiau
man noris, jo, kažko, pati nežinau ko labiausiai tai noris darbo. gerai apmokamo, su superiniu šefu ir su nepersidirbimu va čia matomai didžiausia bėda nes nėra darbo, nėra pirkinių. nėra pirkinių, nėra grožio. nėra grožio, nėra gyvenimo
šie metai ir taip pakankamai pokyčių, ir gana kardinalių, bet matomai per mažai
noa, gražiai pasipuošei
kitų fotkių nežiūrėjau, sorry, einu pas šeimą. gal vėliau permesiu akim
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 19, 19:01)
Štai jis, "Kaip baroko epocha atrado kosmetiką":
teka, paziurek ar akis ner tavo? http://12blueprints....de-true-winter/
QUOTE(flight @ 2012 10 19, 20:59)
Gerulė
parodysiu kokių špargalkių pasidariau. negaliu aš be susisteminimų visokių gyvent
žinoma, galima buvo dar kiek tvarkingiau padirbėt,bet bus gerai
na aš jau tipą nusistačiau, makiažą pasidariau, spalvas irgi atsirūšiavau beveik, tai dabar jau jamuos kausiuotis imu už pagrindą dark autumn palečių spalvas
žinoma, galima buvo dar kiek tvarkingiau padirbėt,bet bus gerai
na aš jau tipą nusistačiau, makiažą pasidariau, spalvas irgi atsirūšiavau beveik, tai dabar jau jamuos kausiuotis imu už pagrindą dark autumn palečių spalvas
LAbas rytas.
Kaip darbo diena tai neuzsiciaupia, o kaip savaitgali tai nieko nera
Ot kad man kas toki padarytu, kaip INC pasidare
QUOTE(Shana @ 2012 10 20, 11:24)
LAbas rytas.
aga, tyluma mano panos labai visos trys užsiėmę, tai aš naudojuosi proga
nu bet turbūt už tave nieks geriau nepadarytų. o kodėl tu pati negali?
QUOTE(inc @ 2012 10 20, 11:30)
Nei labai moku taip delioti paveiksliukus, nei labai laiko turiu pastaruoju metu, bet svarbiausia priezastis kad esu tingine. Vis prisiseivinu paveiksliuku ir zadu susidelioti, spek ar tai padariau
Labas. Senai bebuvau cia uzsukus, bet kad labai daug prirasot, darbo metu negaliu prie kompo sedet, o po darbo nebespeju visko suskaityt tik dontstop pirkinius spejau apziuret
Matau, daug nauju merginu turim. Tiksliau, as joms turbut cia naujoke atrodau
Ei, ir kazka padaret su albumo prisijungimais, ane? Nes pati pirmaji albuma buvau as sukurus, ten sukuriant reikejo nurodyt el.pasta, tai man i el.pasta atejo zinute, kad el.pastas pakeistas Bandziau prisijungt su senais duomenimis, bet nebeleidzia
Matau, daug nauju merginu turim. Tiksliau, as joms turbut cia naujoke atrodau
Ei, ir kazka padaret su albumo prisijungimais, ane? Nes pati pirmaji albuma buvau as sukurus, ten sukuriant reikejo nurodyt el.pasta, tai man i el.pasta atejo zinute, kad el.pastas pakeistas Bandziau prisijungt su senais duomenimis, bet nebeleidzia
Labas vakaras,
Gerai, kad vieną dieną darbe temą paskaičiau, o taip visą šį vakarą būtų tekę šitoj temoj pasėdėti.
Buvau neseniai kirpykloj, nukirpo šiek tiek trumpiau nei anksčiau, bet man patinka kare kirpimas.
Norėčiau gauti naujo albumuko duomenis, noriu nusifotografuoti turimus naujus variantus ir įkelti. Nors čia žiemų atstovių ir mažokai...
Gerai, kad vieną dieną darbe temą paskaičiau, o taip visą šį vakarą būtų tekę šitoj temoj pasėdėti.
Buvau neseniai kirpykloj, nukirpo šiek tiek trumpiau nei anksčiau, bet man patinka kare kirpimas.
Norėčiau gauti naujo albumuko duomenis, noriu nusifotografuoti turimus naujus variantus ir įkelti. Nors čia žiemų atstovių ir mažokai...
Ačiū, vilmuke3, už slaptažodį.
Kuklia nuomone, sutinku su shana, kad Noa reikia juodą spalvą nuvilkti. Gražiausiai man patiko ruda/ mėlyna derinys.
Kuklia nuomone, sutinku su shana, kad Noa reikia juodą spalvą nuvilkti. Gražiausiai man patiko ruda/ mėlyna derinys.
Vo vo vo, visi tik nuvilkt ir nuvilkt O kas aš tą striukę jau seniausiai išaugau iš išmečiau, ir chaki dabar nieko nebeturiu, tai čia niekam neįdomu
Noriu būt žieminė
O čia nėr nė vieno kokio goto, kad sakytų, o, kokia graži juoda spalva?
Papildyta:
Užtai patiko tos viduramžių babencijos makijažas Labai teisingai perdažyta
Noriu būt žieminė
O čia nėr nė vieno kokio goto, kad sakytų, o, kokia graži juoda spalva?
Papildyta:
Užtai patiko tos viduramžių babencijos makijažas Labai teisingai perdažyta