Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

nu įmečiau savo dar vieną fotkę, nu patinku ten sau biggrin.gif ir MB sakė, ooo kokia graži moteris biggrin.gif aišku akis gal reiktų švelniau padažyt, bet visumoj man liuks. ir jei jau turėčiau šviesius plaukus, tikrai reiktų ryškiau dažytis smile.gif

flight, aš irgi ieškau kurią fotkę galėčiau padažyt ir į cv įmest biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 spalio 2012 - 12:07
QUOTE(Teka @ 2012 10 19, 09:38)
na kad dauguma sakė, kad man oranžinė netinka  unsure.gif

kiek toj programoj bandžiau, tai man labai gerai atrodo rudos ir žalios akys biggrin.gif mėlynos žiauriai, o plaukai nei juodi, nei balti, o tokie rusvi geriausiai

o man atrodo, kad tikt turetu, be to oranzine oranzinei nelygu. visokiu gi yra
o plaukus ten tokius parinkau, nes neradau jokio tarpinio varianto tarp sviesiu ir tamsiu mirksiukas.gif

QUOTE(flight @ 2012 10 19, 11:24)
Va kokia "gražuolė" pasidariau  lotuliukas.gif  :

http://public.fotki..../tipas/as4.html

nerodo man

QUOTE(Teka @ 2012 10 19, 12:06)
nu įmečiau savo dar vieną fotkę, nu patinku ten sau biggrin.gif ir MB sakė, ooo kokia graži moteris biggrin.gif aišku akis gal reiktų švelniau padažyt, bet visumoj man liuks. ir jei jau turėčiau šviesius plaukus, tikrai reiktų ryškiau dažytis smile.gif

man nepatinka. kazkoks netikras ir plastmasinis vaizdas. jau tu tikra man graziau atrodai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 19, 13:14)
man nepatinka. kazkoks netikras ir plastmasinis vaizdas. jau tu tikra man graziau atrodai wink.gif

Pritariu! Natūrali dešimt kart gražesnė man nei su šviesiais plaukais...

Kažką dar labai norėjau parašyt, bet akis užkliuvo už tos programos ir... ax.gif Reikia atsižaist tikriausiai. Užtat prisižiūrėjus jūsiškius variantus aš irgi užsinorėjau prisidaryt visko ir pasirodyt smile.gif

A, inc, tas makiažas, kur kažkas Jums fotki.com (Amacord?..pamiršau kuri ax.gif ) papiešė labai dailus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be-bop-a-lula: 19 spalio 2012 - 14:36
Teka, gal kitokių pokyčių gyvenime norisi pasidaryti, o ne plaukų? O jei noris plaukų, jei labai labai norisi, tai reikia biggrin.gif O makiažą realiai bus lengviau pritaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 10 19, 15:54)
Teka, gal kitokių pokyčių gyvenime norisi pasidaryti, o ne plaukų? O jei noris plaukų, jei labai labai norisi, tai reikia biggrin.gif O makiažą realiai bus lengviau pritaikyti smile.gif

drinks_cheers.gif ir vaikščiojau blondine, nors netiko. Bet labai norėjau būt blondinė ax.gif .
Man irgi nepatiko tas šiltas variantas, visai nebesimato natūralių spalvų viens... antra akys atrodod murzinai pilkos, jokio mėlynumo, a va čia bliogai bliogai
Atsakyti
Aš pagaliau savo akį nusifotografavau! Realybėj sakyčiau ji čiut čiut tamsesnė, bet pagaliau pavyko pagaut tą efektą, parodyt, kodėl akys mano kartais žalsvos, kartais melsvos- viskas čia per tuos keistus gelsvus ratus smile.gif tikiuos matosi 4u.gif nu ir... gali būt tokia vasaros akis?

ach, ir dar makiažų/plaukų kad prikroviau, pačiai gėda blush2.gif bet galvoju, gal tikrai linzes pirkt ir apsimest tuo soft rudeniu?... (kaip bent jį įsivaizduoju) ar akis jums bado viskas? kas nebado?...

Turiu per daug klausimų blush2.gif bet man kaip ir Tekai- reikia gi garderobą formuotis, o ne vis dar abejot kur noris keliaut... Iš tikro jau seniai ką ir bepirkau- nežinau kas tiks į būsimą kapsulę doh.gif o "našlaičių" drabužių jau ir taip pilna...
Atsakyti
Pažaidžiau su vienu XVII a paveikslu blush2.gif biggrin.gif Kaip mažas vaikas, nu...
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 19, 15:42)
Aš pagaliau savo akį nusifotografavau! Realybėj sakyčiau ji čiut čiut tamsesnė, bet pagaliau pavyko pagaut tą efektą, parodyt, kodėl akys mano kartais žalsvos, kartais melsvos- viskas čia per tuos keistus gelsvus ratus smile.gif tikiuos matosi 4u.gif nu ir... gali būt tokia vasaros akis?

ach, ir dar makiažų/plaukų kad prikroviau, pačiai gėda  blush2.gif bet galvoju, gal tikrai linzes pirkt ir apsimest tuo soft rudeniu?... (kaip bent jį įsivaizduoju) ar akis jums bado viskas? kas nebado?...

Turiu per daug klausimų blush2.gif bet man kaip ir Tekai- reikia gi garderobą formuotis, o ne vis dar abejot kur noris keliaut... Iš tikro jau seniai ką ir bepirkau- nežinau kas tiks į būsimą kapsulę  doh.gif o "našlaičių" drabužių jau ir taip pilna...

pirmasis įspūdis pažiūrėjus, kad noris ant tavęs šaltų spalvų g.gif
Atsakyti
nežinau kaip tai vadinasi, bet paletės kažkokios. jas pažiūrėjus eina neblogai susidaryt vaizdą koks potipis geriau tiktų http://iro-color.com...tone/index.html
ten apačioj dar kiekvieną atskirai galima atsidaryti
Atsakyti
O aš einu į balių! Ir kruopščiai tam ruošiausi. Subėgiojau gėlių, supakavau dovaną, nusilakavau nagus... Apsirengiau juodą suknelę, juodus batus laugh.gif Gerai, pilkas pėdkelnės, nes kitokių neturėjau biggrin.gif
O ką, aš jam pradėjau ruoštis, kai dar čia užėjus nebuvau biggrin.gif
Net nusifotografavau, bet tiesą pasakius, nuotrauka visiškai identiška kitoms, kur aš juodai apsirengus lotuliukas.gif Jokio skirtumo, skiriasi tik iškirptės forma laugh.gif

Net nagus nusilakavau bespalviškai! Ir eisiu dabar. Neturiu kada labai nukrovinėt nuotraukų, bet radau internete maksimaliai panašų variantą:

user posted image

Diedas nelabai nori eiti į balių, sako, kad blogai jaučiasi. Kaži kodėl? biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif cirkinike, tu biggrin.gif
mane , tai šiandien ukmergiškės kviečia pasisėdėt kabake, bet aš šiandien gerokai po polikliniką palaksčiau, paskui fotosesiją padariau, o dabar noriu apie spalvas ramiai paskaityt, tai neisiu pas jas-naudingiau praleisiu laiką nei pletkinant biggrin.gif

o aš ploviau indus ir paskaičiavau, kiek aš čia su tom spalvom jau laiko duoduos, tai jau apie 4 sav. ir tik dabar jau2iu, kad suopratis ateina kas su kuo ir kaip valgoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 19, 16:42)
bet galvoju, gal tikrai linzes pirkt ir apsimest tuo soft rudeniu?

Tavo tokios gražios akys pačioj paskutinėj foto (IMG 0007, beje, ir plaukų spalva graži), ką ten dar koreguot smile.gif
QUOTE(flight @ 2012 10 19, 16:55)
Pažaidžiau su vienu XVII a paveikslu blush2.gif  biggrin.gif Kaip mažas vaikas, nu...

Prašom parodyt rezultatą lotuliukas.gif
QUOTE(Noa @ 2012 10 19, 17:56)
O aš einu į balių!

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O man labai ekonomiškas spalis. Praėjo su rugsėju "visko reikia" nuotaika ir užėjo "nieko nereikia" laugh.gif Kaip gerai!

Ryt einu kirptis, galvoju, ar daryt ką drastiškesnio, ar tik galus pakirpt. O tai būtų - grįžčiau darban po biuletenio su kirpčiukais laugh.gif
Atsakyti