nu įmečiau savo dar vieną fotkę, nu patinku ten sau ir MB sakė, ooo kokia graži moteris aišku akis gal reiktų švelniau padažyt, bet visumoj man liuks. ir jei jau turėčiau šviesius plaukus, tikrai reiktų ryškiau dažytis
flight, aš irgi ieškau kurią fotkę galėčiau padažyt ir į cv įmest
QUOTE(Teka @ 2012 10 19, 09:38)
na kad dauguma sakė, kad man oranžinė netinka
kiek toj programoj bandžiau, tai man labai gerai atrodo rudos ir žalios akys mėlynos žiauriai, o plaukai nei juodi, nei balti, o tokie rusvi geriausiai
kiek toj programoj bandžiau, tai man labai gerai atrodo rudos ir žalios akys mėlynos žiauriai, o plaukai nei juodi, nei balti, o tokie rusvi geriausiai
o man atrodo, kad tikt turetu, be to oranzine oranzinei nelygu. visokiu gi yra
o plaukus ten tokius parinkau, nes neradau jokio tarpinio varianto tarp sviesiu ir tamsiu
QUOTE(flight @ 2012 10 19, 11:24)
nerodo man
QUOTE(Teka @ 2012 10 19, 12:06)
nu įmečiau savo dar vieną fotkę, nu patinku ten sau ir MB sakė, ooo kokia graži moteris aišku akis gal reiktų švelniau padažyt, bet visumoj man liuks. ir jei jau turėčiau šviesius plaukus, tikrai reiktų ryškiau dažytis
man nepatinka. kazkoks netikras ir plastmasinis vaizdas. jau tu tikra man graziau atrodai
QUOTE(inc @ 2012 10 19, 13:14)
man nepatinka. kazkoks netikras ir plastmasinis vaizdas. jau tu tikra man graziau atrodai
Pritariu! Natūrali dešimt kart gražesnė man nei su šviesiais plaukais...
Kažką dar labai norėjau parašyt, bet akis užkliuvo už tos programos ir... Reikia atsižaist tikriausiai. Užtat prisižiūrėjus jūsiškius variantus aš irgi užsinorėjau prisidaryt visko ir pasirodyt
A, inc, tas makiažas, kur kažkas Jums fotki.com (Amacord?..pamiršau kuri ) papiešė labai dailus
Teka, gal kitokių pokyčių gyvenime norisi pasidaryti, o ne plaukų? O jei noris plaukų, jei labai labai norisi, tai reikia O makiažą realiai bus lengviau pritaikyti
QUOTE(groovy @ 2012 10 19, 15:54)
Teka, gal kitokių pokyčių gyvenime norisi pasidaryti, o ne plaukų? O jei noris plaukų, jei labai labai norisi, tai reikia O makiažą realiai bus lengviau pritaikyti
ir vaikščiojau blondine, nors netiko. Bet labai norėjau būt blondinė .
Man irgi nepatiko tas šiltas variantas, visai nebesimato natūralių spalvų viens... antra akys atrodod murzinai pilkos, jokio mėlynumo, a va čia bliogai bliogai
Aš pagaliau savo akį nusifotografavau! Realybėj sakyčiau ji čiut čiut tamsesnė, bet pagaliau pavyko pagaut tą efektą, parodyt, kodėl akys mano kartais žalsvos, kartais melsvos- viskas čia per tuos keistus gelsvus ratus tikiuos matosi nu ir... gali būt tokia vasaros akis?
ach, ir dar makiažų/plaukų kad prikroviau, pačiai gėda bet galvoju, gal tikrai linzes pirkt ir apsimest tuo soft rudeniu?... (kaip bent jį įsivaizduoju) ar akis jums bado viskas? kas nebado?...
Turiu per daug klausimų bet man kaip ir Tekai- reikia gi garderobą formuotis, o ne vis dar abejot kur noris keliaut... Iš tikro jau seniai ką ir bepirkau- nežinau kas tiks į būsimą kapsulę o "našlaičių" drabužių jau ir taip pilna...
ach, ir dar makiažų/plaukų kad prikroviau, pačiai gėda bet galvoju, gal tikrai linzes pirkt ir apsimest tuo soft rudeniu?... (kaip bent jį įsivaizduoju) ar akis jums bado viskas? kas nebado?...
Turiu per daug klausimų bet man kaip ir Tekai- reikia gi garderobą formuotis, o ne vis dar abejot kur noris keliaut... Iš tikro jau seniai ką ir bepirkau- nežinau kas tiks į būsimą kapsulę o "našlaičių" drabužių jau ir taip pilna...
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 19, 15:42)
Aš pagaliau savo akį nusifotografavau! Realybėj sakyčiau ji čiut čiut tamsesnė, bet pagaliau pavyko pagaut tą efektą, parodyt, kodėl akys mano kartais žalsvos, kartais melsvos- viskas čia per tuos keistus gelsvus ratus tikiuos matosi nu ir... gali būt tokia vasaros akis?
pirmasis įspūdis pažiūrėjus, kad noris ant tavęs šaltų spalvų
nežinau kaip tai vadinasi, bet paletės kažkokios. jas pažiūrėjus eina neblogai susidaryt vaizdą koks potipis geriau tiktų http://iro-color.com...tone/index.html
ten apačioj dar kiekvieną atskirai galima atsidaryti
ten apačioj dar kiekvieną atskirai galima atsidaryti
O aš einu į balių! Ir kruopščiai tam ruošiausi. Subėgiojau gėlių, supakavau dovaną, nusilakavau nagus... Apsirengiau juodą suknelę, juodus batus Gerai, pilkas pėdkelnės, nes kitokių neturėjau
O ką, aš jam pradėjau ruoštis, kai dar čia užėjus nebuvau
Net nusifotografavau, bet tiesą pasakius, nuotrauka visiškai identiška kitoms, kur aš juodai apsirengus Jokio skirtumo, skiriasi tik iškirptės forma
Net nagus nusilakavau bespalviškai! Ir eisiu dabar. Neturiu kada labai nukrovinėt nuotraukų, bet radau internete maksimaliai panašų variantą:
Diedas nelabai nori eiti į balių, sako, kad blogai jaučiasi. Kaži kodėl?
O ką, aš jam pradėjau ruoštis, kai dar čia užėjus nebuvau
Net nusifotografavau, bet tiesą pasakius, nuotrauka visiškai identiška kitoms, kur aš juodai apsirengus Jokio skirtumo, skiriasi tik iškirptės forma
Net nagus nusilakavau bespalviškai! Ir eisiu dabar. Neturiu kada labai nukrovinėt nuotraukų, bet radau internete maksimaliai panašų variantą:
Diedas nelabai nori eiti į balių, sako, kad blogai jaučiasi. Kaži kodėl?
cirkinike, tu
mane , tai šiandien ukmergiškės kviečia pasisėdėt kabake, bet aš šiandien gerokai po polikliniką palaksčiau, paskui fotosesiją padariau, o dabar noriu apie spalvas ramiai paskaityt, tai neisiu pas jas-naudingiau praleisiu laiką nei pletkinant
o aš ploviau indus ir paskaičiavau, kiek aš čia su tom spalvom jau laiko duoduos, tai jau apie 4 sav. ir tik dabar jau2iu, kad suopratis ateina kas su kuo ir kaip valgoma
mane , tai šiandien ukmergiškės kviečia pasisėdėt kabake, bet aš šiandien gerokai po polikliniką palaksčiau, paskui fotosesiją padariau, o dabar noriu apie spalvas ramiai paskaityt, tai neisiu pas jas-naudingiau praleisiu laiką nei pletkinant
o aš ploviau indus ir paskaičiavau, kiek aš čia su tom spalvom jau laiko duoduos, tai jau apie 4 sav. ir tik dabar jau2iu, kad suopratis ateina kas su kuo ir kaip valgoma
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 19, 16:42)
bet galvoju, gal tikrai linzes pirkt ir apsimest tuo soft rudeniu?
Tavo tokios gražios akys pačioj paskutinėj foto (IMG 0007, beje, ir plaukų spalva graži), ką ten dar koreguot
QUOTE(flight @ 2012 10 19, 16:55)
Pažaidžiau su vienu XVII a paveikslu Kaip mažas vaikas, nu...
Prašom parodyt rezultatą
QUOTE(Noa @ 2012 10 19, 17:56)
O aš einu į balių!
O man labai ekonomiškas spalis. Praėjo su rugsėju "visko reikia" nuotaika ir užėjo "nieko nereikia" Kaip gerai!
Ryt einu kirptis, galvoju, ar daryt ką drastiškesnio, ar tik galus pakirpt. O tai būtų - grįžčiau darban po biuletenio su kirpčiukais