Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Teka @ 2012 10 19, 09:14)
o aš va vis noriu klaust, ir pamirštu doh.gif kuo skirias soft, light? na light gal kad labai šviesu viskas? plaukai, oda, akys? o šalta ar šilta viskas? o kaip su soft? kaip ten tas visas reikalas? niekad neskaičiau labai atidžiai, nes gi aš tai ne softas gi biggrin.gif

Tiek vienas, tiek kitas nėra visai šaltas tipas. Tik light yra vasara su pavasario įtaka, todėl joms tinka šviesios/ryškios (saliginai, kaip vasaroms ryškios)/šaltos, o soft yra vasara su rudens įtaka, ten daug visokių slyvinių spalvų, ir visokių kitokių kurių neina įvardyt. Be to softams tinka senas auksas visoks, tiek raudonas, tiek geltonas, by tik apsioksidavęs padoriai... o light priešingai ... tinka tik geltonas ką tik nušveistas, ir geriau su baltu derinyje...
Dargi softų paletė daug "sunkesnė", ta prasme spalvos sodresnės. Softinis peizažas: rūkas, prieblanda... spalvų daug (juk jau ir uogos, ir gėlių žiedų nemažai), bet visos kiek prigesintos.

QUOTE(Mamce @ 2012 10 19, 09:17)
Jo, tas tai tiesa. Is toliau negali suprasti, pilkos ar melsvos tos akys.
Bet vis tiek man su tuo Warm spring sunku identifikuotis. Kas jau kas, o ryskios spalvos man  schmoll.gif Jauciu, as vis tiek kazkur ant ribos busiu su vasarom...

O man kaip tik tokia pamurzinta warm spring paletė, žemiškiausia tokia. Vat išskalbtas pavasaris... ten tai plakatinės spalvos rolleyes.gif
Nu riboje jai su vasara, tada į soft autumn dairytis tenka blush2.gif bo kažkaip man atrodo tos ružavos light spring paleitei jūsų veidą padarys visai paršiukinės spalvos blush2.gif . Ir esat prislopintas ruduo... ne pavasaris.
Atsakyti
ne nu, programa nerealių nerealiausia thumbup.gif nors dar dažymusis įvaldyt reik, ale vistiek čiotka
net dirbt negaliu eit doh.gif
gaila, kad ten rūbų negalima apsirengt biggrin.gif aš jau pusę žvaigždių ant savęs išbandžiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 spalio 2012 - 08:47
pagal tai, kaip man tinka ta spalva, fotki as4, tai gal ir galėčiau būt soft summer http://seasonalcolor...er#.UIEBEFEjnKo
tokia spalva
user posted image

soft spalvos man visai patinka, nors nedaug ten jos skirias iš esmės nuo cool

vistiek dontstop paneigs jaučiu viską biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 19 spalio 2012 - 09:32
Mamce kad neteršt temos sudėjau į spalvinio tipo temą iš skirtingų psl. sulyginimui soft autumn ir warm spring paletes, prašom pasimatuot kuri labiau tinka.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 19, 07:52)
šiaip tai aš nesuprantu, kur jūs ten tiek tų šešėlių randat, aš gal ne taip ieškau

inc, nu tikrai geriau šiltos spalvos, o ir dabar dažaus šiltom, nes neturiu vis dar šaltų. tai kaip šitą reikalą suprast
o plaukus, tai žiaurius uždėjai man biggrin.gif

ten tam rato viduryje dar galima kategorija spalvu pasikeist: violetiniu, rudu...

QUOTE(Teka @ 2012 10 19, 08:46)
ne nu, programa nerealių nerealiausia  thumbup.gif nors dar dažymusis įvaldyt reik, ale vistiek čiotka
net dirbt negaliu eit doh.gif
gaila,  kad ten rūbų  negalima apsirengt biggrin.gif aš jau pusę žvaigždių ant savęs išbandžiau

mano pasiulymas tau gerai pasistudijuot clear spring
melyna tau tinka, o oranzine irgi nieko...akys skaidrios, plaukai tamsus
user posted image
Atsakyti
na kad dauguma sakė, kad man oranžinė netinka unsure.gif

kiek toj programoj bandžiau, tai man labai gerai atrodo rudos ir žalios akys biggrin.gif mėlynos žiauriai, o plaukai nei juodi, nei balti, o tokie rusvi geriausiai
Atsakyti
o as pasirodziau savo paisymus draugei, tai sake kita savaite prisistatys pas mane su meginukais ir pabandysim padaryt panasu vaizdeli thumbup.gif
va dar kokiu sake nauju turi, tai kazkas vis del to panasaus i mano norimus, o ypac tas antras nuo apacios thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
žinok į soft'ą net ir iš žiemos galim migruot biggrin.gif

inc Tekai geltona strošnai atrodo cool.gif ir minėjo kad net ir raudona strošnai... tai koks gi ten clear spring biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 19, 10:43)
žinok į soft'ą net ir iš žiemos galim migruot  biggrin.gif

inc Tekai geltona strošnai atrodo  cool.gif ir minėjo kad net ir raudona strošnai... tai koks gi ten clear spring biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif čia būtų gal ir geriausias variantas, nes gi nu va kaip vis priešinaus, kad aš šalta biggrin.gif

nu tekai gali daug kas atrodyt, gal ji klysta biggrin.gif o dar pvz, ten pas mane toks ryškiai skaisčiai raudonas golfas, jei būtų ne golfas, gal visai nebūtų baisu...

nu aš vs tikiuos atrast laiko ir padaryt fotosesiją su savo rūbais, su tuo kostiumėliu, raudonu ir pan. ale nu žiauriai sunku rast laiko, o dar apšvietimo reik tinkamo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 19, 10:40)
o as pasirodziau savo paisymus draugei, tai sake kita savaite prisistatys pas mane su meginukais ir pabandysim padaryt panasu vaizdeli  thumbup.gif
va dar kokiu sake nauju turi, tai kazkas vis del to panasaus i mano norimus, o ypac tas antras nuo apacios  thumbup.gif

Pagaliau! Seniai reikėjo!

Ale man vakar buvo per daug info. Šiandien visai nenoriu kalbėt toliau, kol vakarykščių nuorodų neišsistudijavau, nes pati žinau, paskui eis ir nueis! O nespėju sad.gif

QUOTE(Teka @ 2012 10 19, 10:49)
nu aš vs tikiuos atrast laiko ir padaryt fotosesiją su savo rūbais, su tuo kostiumėliu, raudonu ir pan. ale nu žiauriai sunku rast laiko, o dar apšvietimo reik tinkamo doh.gif

Aš va nelabai laiko randu nukraut ir į kompą sudėt nuotraukas biggrin.gif Kažkokia kvaila diena šiandien sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 19, 09:45)
O man kaip tik tokia pamurzinta warm spring paletė, žemiškiausia tokia. Vat išskalbtas pavasaris... ten tai plakatinės spalvos  rolleyes.gif
Nu riboje jai su vasara, tada į soft autumn dairytis tenka blush2.gif bo kažkaip man atrodo tos ružavos light spring paleitei jūsų veidą padarys visai paršiukinės spalvos blush2.gif . Ir esat prislopintas ruduo... ne pavasaris.

Na vat, dar vienas sezonas studijavimui biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 19, 10:32)
Mamce kad neteršt temos sudėjau į spalvinio tipo temą iš skirtingų psl. sulyginimui soft autumn ir warm spring paletes, prašom pasimatuot kuri labiau tinka.

Aciu. Vakare pastudijuosiu. Daba kaip tycia darbai uzgriuvo.
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 19, 09:42)
Bet tai kai programikė  blink.gif  Labai įtikinamai dažo  thumbup.gif 

aš visai rimtai galvoju ja pasinaudot, kai kam nors kur nors (man darbo reikalais pasitaiko gan dažnai) reikės pateikti savo nuotrauką bigsmile.gif Aišku, plaukų spalvos tai nekeisiu, bet makiažą "padarysiu" biggrin.gif

Va kokia "gražuolė" pasidariau lotuliukas.gif :

http://public.fotki..../tipas/as4.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 19 spalio 2012 - 11:28