QUOTE(Teka @ 2012 10 19, 09:14)
o aš va vis noriu klaust, ir pamirštu kuo skirias soft, light? na light gal kad labai šviesu viskas? plaukai, oda, akys? o šalta ar šilta viskas? o kaip su soft? kaip ten tas visas reikalas? niekad neskaičiau labai atidžiai, nes gi aš tai ne softas gi
Tiek vienas, tiek kitas nėra visai šaltas tipas. Tik light yra vasara su pavasario įtaka, todėl joms tinka šviesios/ryškios (saliginai, kaip vasaroms ryškios)/šaltos, o soft yra vasara su rudens įtaka, ten daug visokių slyvinių spalvų, ir visokių kitokių kurių neina įvardyt. Be to softams tinka senas auksas visoks, tiek raudonas, tiek geltonas, by tik apsioksidavęs padoriai... o light priešingai ... tinka tik geltonas ką tik nušveistas, ir geriau su baltu derinyje...
Dargi softų paletė daug "sunkesnė", ta prasme spalvos sodresnės. Softinis peizažas: rūkas, prieblanda... spalvų daug (juk jau ir uogos, ir gėlių žiedų nemažai), bet visos kiek prigesintos.
QUOTE(Mamce @ 2012 10 19, 09:17)
Jo, tas tai tiesa. Is toliau negali suprasti, pilkos ar melsvos tos akys.
Bet vis tiek man su tuo Warm spring sunku identifikuotis. Kas jau kas, o ryskios spalvos man Jauciu, as vis tiek kazkur ant ribos busiu su vasarom...
Bet vis tiek man su tuo Warm spring sunku identifikuotis. Kas jau kas, o ryskios spalvos man Jauciu, as vis tiek kazkur ant ribos busiu su vasarom...
O man kaip tik tokia pamurzinta warm spring paletė, žemiškiausia tokia. Vat išskalbtas pavasaris... ten tai plakatinės spalvos
Nu riboje jai su vasara, tada į soft autumn dairytis tenka bo kažkaip man atrodo tos ružavos light spring paleitei jūsų veidą padarys visai paršiukinės spalvos . Ir esat prislopintas ruduo... ne pavasaris.