Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 22:19)
tik akinukus uzsidejau ir nuduso kompas, o is tel nepatogu, tai ir eisiu miegot tada biggrin.gif

as ant taves irgi papiesiau biggrin.gif imeciau pas tave i albuma
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 18, 15:06)

Super thumbup.gif
Atsakyti
Inc, man labai grazu, kur tu su rudu megztuku. Ir kokios grazios spalvos tavo plaukai wub.gif

O tie zali marskiniai tikrai labai isryskina akiu spalva.

O tai pasakykit man, jei drabuzio spalva isryskina akiu spalva, vadinasi, ji yra tinkama ar nebutinai???

Del savo silto pavasario: paziurejau savo akis - jokios silumos ten nei bruksnelio nerasta. Visiskai melsvos, rainele is melsvai baltu dryzeliu. Vadinasi - saltos. Tai nemaiso Warm spring tipui?
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 18, 15:42)
Inc, kokia Jūs aktyvi.. Eina sau, su pavydu žiūriu į visą tą energiją  thumbup.gif

Palaukit, Jūsų lyg pilkos akys, ar kažkas kitas rašė. Internetas sako, kad pilkas akis paryškina "deep grey, black, deep browns, and purple". Pravedimas juodas arba tamsiai rudas. Tušas juodas.

Žalioms, dar

a rimtai aktyvi atrodau? biggrin.gif ax.gif tiesiog milijonas darbu, o noris kuo greiciau sita reikala issiaikinti, nes ner ko laukt .be to, man situ spalvu mokslu kasdien kaip ir reikia, o as kaip ir zinojau, bet ne ant tiek. va dabar jau jauciuos tvirciau thumbup.gif ir jums visoms be galo dekui 4u.gif
o siaip gi pas mane trys panos, tai vos ne su planu turiu kasdien dirbt, kad viska pasidaryt-tenka labai laika skaiciuot. be to, man sesija ant nosies, tai as tuoj dingsiu kuriam laikui ax.gif

o akys mano pilkai zaliai rudos, tai man ir pilkos gerai ir tamsiai rudi ir purple irapskritai visi turi but su pilku maisyti, tai tada gerai biggrin.gif dekui tau 4u.gif
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 18:20)
Žinai ką, ne lūpdažį, o blizgį naudok. Blizgėjimas labai lūpas išplečia! Matinis ne ne, matinis plonina.
Ir dar lūpas labai plečia lūpų spalvos pieštukas, bet jau atitaikyt reikia,  reikia vedžioti lūpas ir užgriebt kraštą, bet vos vos vos mikrominimaliai, kitaip atrodys kaip uogienės apsiėdus . Bet vat pusė milimetro viršuj, pusė apačioj, o ant lūpų labai matosi!

O jei matosi pieštukas vis tik, ta prasme, kad apvedžiotos - reikia ir lūpas juo nudažyt. tada nesimatys
Papildyta:
Ir rūžo bliamba šitoj vietoj nedėk biggrin.gif Nu kas čia do vieta rūžui - paakiai!  Aplamai ką nors rusvo dėk, tipo bronzerį, ir iš veido šonų. Juo gali ir šešėlių sritį teptelėt, jei šešėlių nebus. O dar, jei akys alerginasi nuo šešėlių (ką, nuo visų?) Galima ten teptelėt lūpdažiu, ir ištrint

Ir gal gražiai atrodytų žalias tušas?

Inc? Va, man atrodo, tau galėtų tikti toks makijažas:

http://www.youtube.c...-0&feature=plcp

Čia, aišku, jinai naudoja labai jau gudrią kosmetiką ir daug jos, nu bet bendrais bruožais! Ir pas ją čia mint spalvos pieštukas, o tu galėtum naudot kitokios žalios, jei tokia nepatinka... Bet pačią idėją būtų labai įdomu ant tavęs pamatyt

mhm, blizgis geriau.turiu blizgiu bent 5 spalvu. drauge is mary kay rinkinuka dovanu dave, tai net skaidrus yra biggrin.gif
piestuka , zinok, tingesiu. man gi reik ant smugio dazytis, nes nieks neleidzia pries iseinant man stovet prie veidrodzio ramiai- reik gi visa ta mano gvardija apredyt rekiancia lotuliukas.gif be turesiu omenyje wink.gif
ruza pakeiciau bronzantu ir visai gerai thumbup.gif ten as nepiesiau paakiuose
ka tu cia apie tuos lupdazius pasakei? a rimtai raudonus tept ant voku?
filmuka paziurejau. dekui wink.gif pabandziau, bet man nelabai. na bet ten nelabai buvo tokios spalvos tik panasi
zalio tuso nebandziau, bet pabandysiu

QUOTE(Shana @ 2012 10 18, 19:02)
Prie violetiniu gaunasi zalios, o siaip visokios pale rose, nu tokios beveik beige i rausvuma kazkoki, saltoki irgi graziai. Cia is patirties

mhm, visi violetavi taip daro thumbup.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 18, 22:22)
Pakomentavau prie foto. Kažkas iš plums/browns (ir lūpos iš tų pačių). Lumene, beje, neblogi lūpdažiai pasibandymui. Ir pas juos suskirstyta paletė į reds, pinks ir t.t.

jo, lumene visai neblogi. net mano pats pirmas (pries koki 17 metu doh.gif )gyvenime buvo ju. toks gaziai svelniai rausvas wub.gif reiktu koki panasu pasiziuret, nes tikrai labai nepretenzingas.
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2012 10 19, 06:42)
Del savo silto pavasario: paziurejau savo akis - jokios silumos ten nei bruksnelio nerasta. Visiskai melsvos, rainele is melsvai baltu dryzeliu. Vadinasi - saltos. Tai nemaiso Warm spring tipui?

Nemaišo. Jau nebepamenu kuriam psl. buvo daugiau akių, kokiam tipui kokios. Tai tokios šviesiai mėlynos su baltu tinkleliu buvo priskirtos pavasariams. Buvo paminėta, kad iš tolo jos atrodo kaip pilkos. (pvz. nikoles akys) Aš tada labai susimąsčiau ar MB tikrai ruduo (aš jį į soft autumn priskyriau), nes pas jį būtent tokios akys. Ir mano pastebėjimui po alc.gif tam tikro kiekio tas baltas tinklelis labai susiaurėja, nuo ko akys pasidaro ryškiai šviesiai mėlynos. Taip net nenormaliai ryškios (ir iš kart matyt kokios kondicijos, nei alkotesterio nereik irnesakyk.gif ). Bet taip ir nebandžiau warm spring paletės jam uždėt. Bo iš praktikos žinau (nes mano tėtis šio potipio atstovas) kad vyriškų rūbų šios paletės veik nebūna, arba būna tų, kurių jie labai kratosi, kaip pavz. šiltų biežinių spalvų...
Aš išvis manau kad tas akių šiltumas/šaltumas labai nežymiai įtakoja potipį. Gal labiau įtakoja akies skaidrumas, ryškumas, šviesumas/tamsumas. Nes tada kur dėt visus tikrus ryžikus... juk dažnas iš jų turi mėlynas akis, o ne žalias... nus ir vistiek jie visi keliauja į warm spring arba autumn.
O dėl rūbo spalvos... na jai ji išryškina akių spalvą viskas gerai, bet jai išryškina odos mėlynumą ar dar ką kas tau nepatinka, tada klausimas ar tinkama ta spalva, nes kas ten tas tavo akis matys, kai visa pažaliavusi atrodysi. Vat mano akys yra žaliai mėlynos, ar tai mėlynai žalios. Priklausomai nuo makiažo ir rūbų spalvos. Bet jas žaliasnes daro tokia šilta ruda, kuri man labai netinka... nu ir vaikštau visad pamėlynavusiom akim, nes išryškinu jose tik mėlyną spalvą.
Beja shana o tavo plaukų spalva kartais nesigauna kaip komplementari akių spalvai? nes gi tavo irgi teal'inės akys... o visoms teal kažkokią meta gelsvai ryžą... nu tas rudagalvės kryklės gaigalas kaip tik pasidabinęs buvo pagal tą spalvinę teoriją gi (aha o kažkas dar suabejojo ar tinka taip gražintis biggrin.gif )
Atsakyti
šiaip tai aš nesuprantu, kur jūs ten tiek tų šešėlių randat, aš gal ne taip ieškau

inc, nu tikrai geriau šiltos spalvos, o ir dabar dažaus šiltom, nes neturiu vis dar šaltų. tai kaip šitą reikalą suprast
o plaukus, tai žiaurius uždėjai man biggrin.gif
Atsakyti
Teka man atrodo jūs galėtumėte migruot į soft summer g.gif kažkokį spalvinį panašumą įžvelgiu su Jennifer Aniston :jauna 1, 2, 3, 4. Juolab kad ir Groovy kilo įtarimas dėl softo, o tskant ji gi pati softas ax.gif
Nes aš va kažkaip įsivaizduoju ir kažkokius šaltesnius raudonus plaukus, o va mėlynų ne... ir tokių šviesiai pilkų ne g.gif ... o karameliniai lyg ir ne žostkai gadina reikalą be to ir venos žalsvos biggrin.gif dar gi toks sruoginimas nelabai gadina plaukus, taip labai palaipsniui galim šviesėt iki kol aišku būna kad jau gana... ir nusitamsint jai nepatiks viens du... ne tai kai išimi pigmenta iki plaukas kaip šiaudas... tada ir tamsiai nebeina nusidažyt... lieka tik nusikirpt plaukus doh.gif
Atsakyti
o aš va vis noriu klaust, ir pamirštu doh.gif kuo skirias soft, light? na light gal kad labai šviesu viskas? plaukai, oda, akys? o šalta ar šilta viskas? o kaip su soft? kaip ten tas visas reikalas? niekad neskaičiau labai atidžiai, nes gi aš tai ne softas gi biggrin.gif

vat vakar kiek bandžiau, tai tikrai tinka ir rusvi plaukai, ir net raudoni visokie ten, o balti šalti va ne, toj programoj net juodi baisokai atrodo, nors dabar juoda, gyvai geriau biškį. bet vat dėl šešėlių, tai tikrai įtarimas, nes kaip ir turėtų gi tik visokie ten sidabriniai, šalti, mėlyni, piliki, o netinka...

aš tai asmeniškai jau norėčiau tupėt kokiam nors tipe, o ne plaukiot dar, nes nu jau nepadoriai ilgai čia plaukioju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 19, 08:38)
Nemaišo. Jau nebepamenu kuriam psl. buvo daugiau akių, kokiam tipui kokios. Tai tokios šviesiai mėlynos su baltu tinkleliu buvo priskirtos pavasariams. Buvo paminėta, kad iš tolo jos atrodo kaip pilkos. (pvz. nikoles akys)

Jo, tas tai tiesa. Is toliau negali suprasti, pilkos ar melsvos tos akys.
Bet vis tiek man su tuo Warm spring sunku identifikuotis. Kas jau kas, o ryskios spalvos man schmoll.gif Jauciu, as vis tiek kazkur ant ribos busiu su vasarom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 19 spalio 2012 - 08:21
Teka,o jei tu pavasaris? as tas paletes , kur bytte padarius paziurejau, tai man noris tau siltu. bet kartu ir vaiskiu, tai gal galetum pavasariu tapt? be to, ir akys tave ner labai mutnos, kad but rudeniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 19, 09:27)
Teka,o jei tu pavasaris? as tas paletes , kur bytte padarius paziurejau, tai man noris tau siltu. bet kartu ir vaiskiu, tai gal galetum pavasariu tapt? be to, ir akys tave ner labai mutnos, kad but rudeniu  g.gif

aš tai tuoj nusišausiu doh.gif biggrin.gif
noriu būt vasara/žiema ir pradėt pagaliau tuos rūbus pirktis biggrin.gif
Atsakyti
Teka, man "as4" visai gražu smile.gif

Inc, makiažai - gražu 140, 147-150, žiauriai gražu (man) - 145 4u.gif

Bet tai kai programikė blink.gif Labai įtikinamai dažo thumbup.gif Ilgai trunka ją įvaldyt? biggrin.gif
Atsakyti