Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

nu nepasakyčiau kad baisiai biggrin.gif ale ta strawbery blond gerai atrodo, bandau ant ilgesnių plaukų, tai manv visai nieko
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2012 10 18, 22:49)
Man tai Jums tamsūs labai tinka 4u.gif

žinau, bet jau taaaaaip atsibodo doh.gif buvau gi blondinė baisi, irgi labai norėjau, tipo atsibodo, tai pabuvau metus ir pakako. ale dabar po 8 metų vėl noris biggrin.gif
Papildyta:
inc fotkėse kad prisimaliavojus biggrin.gif prisitaškavus tiksliau biggrin.gif

aš tai irgi atsakančiai pavariau hihihi.gif natūroj tai tokiom spalvom nesmaliavoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 21:54)
nu nepasakyčiau kad baisiai biggrin.gif ale ta strawbery blond gerai atrodo, bandau ant ilgesnių plaukų, tai manv visai nieko
Papildyta:

žinau, bet jau taaaaaip atsibodo doh.gif buvau gi blondinė baisi, irgi labai norėjau, tipo atsibodo, tai pabuvau metus ir pakako. ale dabar po 8 metų vėl noris biggrin.gif
Papildyta:

aš tai irgi atsakančiai pavariau hihihi.gif natūroj tai tokiom spalvom nesmaliavoju biggrin.gif

o kokios ciut tamsesnes ar siaudiskesnes neina ten pasirinkt?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 22:55)
o kokios ciut tamsesnes ar siaudiskesnes neina ten pasirinkt?

jau jau, yra įdėjau smile.gif
Atsakyti
Inc, aš tau pabandžiau lūpas patamsint, man tai gražu tokia spalva (įkėliau į fotki, ištrink, jei nepatiks), tikiuosi, nesupyksi blush2.gif

Teka, nežinau dėl strawberry blond, bet tie sidabriniai šešėliai kažkaip nea g.gif Man irgi tokie netinka, beje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 18 spalio 2012 - 21:59
QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 22:39)
albume aš blondinė nauja smile.gif

man iškart pažiūrėjus į albumą tai nuotraukoj kur balti trumpi plaukai, tai labai panaši į tą dainininkę pagrindinę iš JUNIOR Rositą biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 18, 22:58)
man iškart pažiūrėjus į albumą tai nuotraukoj kur balti trumpi plaukai, tai labai panaši į tą dainininkę pagrindinę iš JUNIOR Rositą biggrin.gif

nebent tik plaukų spalva ir plaukų ilgiu biggrin.gif
o šiapi tai išvada viena, su baltais plaukais reik ryškiai dažytis

šiap tai liksiu aš su savo tamsybėm, nebent pavyktų kokią šiek tiek šviesesnę gražią šaltą spalvą išgaut. o dėl baltų apsigalvojau praktiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 23:05)

šiap tai liksiu aš su savo tamsybėm,  nebent pavyktų kokią šiek tiek šviesesnę gražią šaltą spalvą išgaut. o dėl baltų apsigalvojau praktiškai biggrin.gif

Bet pats kirpimas, kur ilgesni ir pabanguoti, tai tinka. Tik turbūt vargas tokį kasdien turėti.
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 23:05)

šiap tai liksiu aš su savo tamsybėm,  nebent pavyktų kokią šiek tiek šviesesnę gražią šaltą spalvą išgaut. o dėl baltų apsigalvojau praktiškai biggrin.gif

čia gal Rosita padėjo apsisprest dėl baltų plaukų biggrin.gif

o šiaip tikrai ir man tamsūs plaukai atrodo gražiausiai smile.gif
Atsakyti
nu bet tas pls nerealus thumbup.gif akinius dabar renkuos ir einu miegot. superinis
Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 18, 23:07)
Bet pats kirpimas, kur ilgesni ir pabanguoti, tai tinka. Tik turbūt vargas tokį kasdien turėti.

na mano plaukai visada vargas biggrin.gif ar trumpi, ar ilgi. trumpus reik plaut, šlapint kasdien, nes stovi visaip kaip, ilgesnius tiesint, nes banguojas be tvarkos doh.gif žo vargo vakarienė pas man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 21:54)

tipo, mazai prisimaliavojau? biggrin.gif tik taskiukai tesimato? :DDD

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 18, 21:57)
Inc, aš tau pabandžiau lūpas patamsint, man tai gražu tokia spalva (įkėliau į fotki, ištrink, jei nepatiks), tikiuosi, nesupyksi  blush2.gif

ne ne, netrinsiu. dekui wink.gif visia neblogas tas lupdazis, o ka ant akiu piesei?

QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 22:05)

as kai kalbejau su kirpeja apie galimybe man dazyti plaukus, tai rode sviesiu visokiu ir aiskino, kurios saltos, kurios siltos. manyciau, atrastum labai jei uzsinoresi smile.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 18, 22:07)

mano rytais va tokie susimakaliave ir susisuke buna lotuliukas.gif
Atsakyti
tik akinukus uzsidejau ir nuduso kompas, o is tel nepatogu, tai ir eisiu miegot tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 23:13)
ne ne, netrinsiu. dekui wink.gif visia neblogas tas lupdazis, o ka ant akiu piesei?

Pakomentavau prie foto. Kažkas iš plums/browns (ir lūpos iš tų pačių). Lumene, beje, neblogi lūpdažiai pasibandymui. Ir pas juos suskirstyta paletė į reds, pinks ir t.t.

Įdomus įrankis. Net antakius pasiploninti galima lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 18 spalio 2012 - 22:23