Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

Noa, specialiai del taves padariau suryskiom lupom biggrin.gif matai dabar koks sss gaunas? lotuliukas.gif

user posted image

o cia ciut padoresniu susidejau
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 16:38)
Bytte, o kaip kuleryje parinkt ta pastiprinancia spalva? ne komplimentine, o ta kita

o jau programulka kokia gerule thumbup.gif  dar syki didis aciu wink.gif

Ta spalva kur akių spalvai artima ir jas paryškina tai meta per shades... o šiaip tai imi įrankį kur tamsu/šviesu ir važiuoji iki pačios ryškiausios šviesiausios padalos... vat ir spalva. Dar pamiršau su kuria spalva viršuj, su kuria apačioj brėžt reik blush2.gif ... čia donstop mus mokino blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 17:53)
Noa, specialiai del taves padariau suryskiom lupom biggrin.gif matai dabar koks sss gaunas?  lotuliukas.gif

Ne nu, čia tai fignia kažkokia biggrin.gif Kaip transvestitas, kas gi taip dažosi, šešėliai ryškiai žali, skruostai raudoni, lūpos dar raudonesnės biggrin.gif Natūroj gal visai kitaip būtų su normaliom spalvom! schmoll.gif
Atsakyti
va šitoj programoj yra accented analogik color liste visas spalvas meta kurios akcentuoja tą pasirinktą spalvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 17:51)
Ne nu, čia tai fignia kažkokia biggrin.gif Kaip transvestitas, kas gi taip dažosi, šešėliai ryškiai žali, skruostai raudoni, lūpos dar raudonesnės biggrin.gif Natūroj gal visai kitaip būtų su normaliom spalvom!  schmoll.gif

prasei ana diena lupu ryskiu, tai pagaminau lotuliukas.gif negi man gaila pasimaliavot, o akis irgi ant bajerio padariau lotuliukas.gif

o as bezaizdama nutariau, kad galiu isigyt piestuka koki violetini akims ir tai jau liuks. apsieiciau ir be seseliu, nuo kuriu man akys labaialergizuojasi. piestukas, manau, tiek neerzintu.dar visai geria ziurisi rudas tusas.ana diena "droge"siule(toki) kazkoki akcijini nebloga. dar atsekiau, kad oda visai neblogai atrodo su kokia vidutinio numerio beige( ne tokia balta pasidarau)arba ciut su ruzavu. lupas man reik palikt labai subtiliai sviesiai, o tai akis gali isbadyt tas ju siaurumas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 18 spalio 2012 - 18:07
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 19:05)
lupas man reik palikt labai subtiliai sviesiai, o tai akis gali isbadyt tas ju siaurumas  lotuliukas.gif

Žinai ką, ne lūpdažį, o blizgį naudok. Blizgėjimas labai lūpas išplečia! Matinis ne ne, matinis plonina.
Ir dar lūpas labai plečia lūpų spalvos pieštukas, bet jau atitaikyt reikia, reikia vedžioti lūpas ir užgriebt kraštą, bet vos vos vos mikrominimaliai, kitaip atrodys kaip uogienės apsiėdus biggrin.gif Bet vat pusė milimetro viršuj, pusė apačioj, o ant lūpų labai matosi!

O jei matosi pieštukas vis tik, ta prasme, kad apvedžiotos - reikia ir lūpas juo nudažyt. tada nesimatys smile.gif
Papildyta:
Ir rūžo bliamba šitoj vietoj nedėk biggrin.gif Nu kas čia do vieta rūžui - paakiai! Aplamai ką nors rusvo dėk, tipo bronzerį, ir iš veido šonų. Juo gali ir šešėlių sritį teptelėt, jei šešėlių nebus. O dar, jei akys alerginasi nuo šešėlių (ką, nuo visų?) Galima ten teptelėt lūpdažiu, ir ištrint smile.gif

Ir gal gražiai atrodytų žalias tušas? mastau.gif
Papildyta:
Inc? Va, man atrodo, tau galėtų tikti toks makijažas:

http://www.youtube.c...-0&feature=plcp

Čia, aišku, jinai naudoja labai jau gudrią kosmetiką ir daug jos, nu bet bendrais bruožais! Ir pas ją čia mint spalvos pieštukas, o tu galėtum naudot kitokios žalios, jei tokia nepatinka... Bet pačią idėją būtų labai įdomu ant tavęs pamatyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 spalio 2012 - 18:48
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 18, 16:09)

Nelabai internetas mėgsta melsvai žalsvas akis smile.gif) Turbūt reiktų paeksperimentuoti su žaliom, mėlynoms skirtais šešėliais, žiūrėtis, kurie variantai pačiai geriau patinka smile.gif

Prie violetiniu gaunasi zalios, o siaip visokios pale rose, nu tokios beveik beige i rausvuma kazkoki, saltoki irgi graziai. Cia is patirties smile.gif
Atsakyti
Noa, tavo AŽ pilna, negaliu išsiųst atsakymo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2012 10 18, 20:08)
Noa, tavo AŽ pilna, negaliu išsiųst atsakymo wink.gif

tik sekundę buvo, jau švari! biggrin.gif
Atsakyti
albume aš blondinė nauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 21:39)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir kaip reikalai su tavo noru dabar? biggrin.gif
o as kiek patobulinau makiaza man visai patinka sviesus pilkai violetiniai seseliai ten toliau ziurint ir daugiau fotkiu yra sukelta
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 21:39)

Man tai Jums tamsūs labai tinka 4u.gif
Atsakyti