Noa, specialiai del taves padariau suryskiom lupom matai dabar koks sss gaunas?
o cia ciut padoresniu susidejau
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 16:38)
Bytte, o kaip kuleryje parinkt ta pastiprinancia spalva? ne komplimentine, o ta kita
o jau programulka kokia gerule dar syki didis aciu
o jau programulka kokia gerule dar syki didis aciu
Ta spalva kur akių spalvai artima ir jas paryškina tai meta per shades... o šiaip tai imi įrankį kur tamsu/šviesu ir važiuoji iki pačios ryškiausios šviesiausios padalos... vat ir spalva. Dar pamiršau su kuria spalva viršuj, su kuria apačioj brėžt reik ... čia donstop mus mokino
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 17:53)
Noa, specialiai del taves padariau suryskiom lupom matai dabar koks sss gaunas?
Ne nu, čia tai fignia kažkokia Kaip transvestitas, kas gi taip dažosi, šešėliai ryškiai žali, skruostai raudoni, lūpos dar raudonesnės Natūroj gal visai kitaip būtų su normaliom spalvom!
va šitoj programoj yra accented analogik color liste visas spalvas meta kurios akcentuoja tą pasirinktą spalvą
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 17:51)
Ne nu, čia tai fignia kažkokia Kaip transvestitas, kas gi taip dažosi, šešėliai ryškiai žali, skruostai raudoni, lūpos dar raudonesnės Natūroj gal visai kitaip būtų su normaliom spalvom!
prasei ana diena lupu ryskiu, tai pagaminau negi man gaila pasimaliavot, o akis irgi ant bajerio padariau
o as bezaizdama nutariau, kad galiu isigyt piestuka koki violetini akims ir tai jau liuks. apsieiciau ir be seseliu, nuo kuriu man akys labaialergizuojasi. piestukas, manau, tiek neerzintu.dar visai geria ziurisi rudas tusas.ana diena "droge"siule(toki) kazkoki akcijini nebloga. dar atsekiau, kad oda visai neblogai atrodo su kokia vidutinio numerio beige( ne tokia balta pasidarau)arba ciut su ruzavu. lupas man reik palikt labai subtiliai sviesiai, o tai akis gali isbadyt tas ju siaurumas
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 19:05)
lupas man reik palikt labai subtiliai sviesiai, o tai akis gali isbadyt tas ju siaurumas
Žinai ką, ne lūpdažį, o blizgį naudok. Blizgėjimas labai lūpas išplečia! Matinis ne ne, matinis plonina.
Ir dar lūpas labai plečia lūpų spalvos pieštukas, bet jau atitaikyt reikia, reikia vedžioti lūpas ir užgriebt kraštą, bet vos vos vos mikrominimaliai, kitaip atrodys kaip uogienės apsiėdus Bet vat pusė milimetro viršuj, pusė apačioj, o ant lūpų labai matosi!
O jei matosi pieštukas vis tik, ta prasme, kad apvedžiotos - reikia ir lūpas juo nudažyt. tada nesimatys
Papildyta:
Ir rūžo bliamba šitoj vietoj nedėk Nu kas čia do vieta rūžui - paakiai! Aplamai ką nors rusvo dėk, tipo bronzerį, ir iš veido šonų. Juo gali ir šešėlių sritį teptelėt, jei šešėlių nebus. O dar, jei akys alerginasi nuo šešėlių (ką, nuo visų?) Galima ten teptelėt lūpdažiu, ir ištrint
Ir gal gražiai atrodytų žalias tušas?
Papildyta:
Inc? Va, man atrodo, tau galėtų tikti toks makijažas:
http://www.youtube.c...-0&feature=plcp
Čia, aišku, jinai naudoja labai jau gudrią kosmetiką ir daug jos, nu bet bendrais bruožais! Ir pas ją čia mint spalvos pieštukas, o tu galėtum naudot kitokios žalios, jei tokia nepatinka... Bet pačią idėją būtų labai įdomu ant tavęs pamatyt
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 18, 16:09)
Nelabai internetas mėgsta melsvai žalsvas akis ) Turbūt reiktų paeksperimentuoti su žaliom, mėlynoms skirtais šešėliais, žiūrėtis, kurie variantai pačiai geriau patinka
Prie violetiniu gaunasi zalios, o siaip visokios pale rose, nu tokios beveik beige i rausvuma kazkoki, saltoki irgi graziai. Cia is patirties
QUOTE(flight @ 2012 10 18, 20:08)
tik sekundę buvo, jau švari!
albume aš blondinė nauja
QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 21:39)
albume aš blondinė nauja
ir kaip reikalai su tavo noru dabar?
o as kiek patobulinau makiaza man visai patinka sviesus pilkai violetiniai seseliai ten toliau ziurint ir daugiau fotkiu yra sukelta
QUOTE(Teka @ 2012 10 18, 21:39)
albume aš blondinė nauja
Man tai Jums tamsūs labai tinka