Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 14:12)
Pala pala pala. Tai šitas šventas rašas yra spalvų derinimo pasiūlymai? Jei aš noriu rudos, tada turiu derint su žydra? Ir kuo ruda raudonesnė, tuo žydra labiau link žalumo? Ar kaip?

http://www.tigercolo...r-harmonies.htm
Papildyta:
Inc, man atrodo, kad tau tinka tas rusvas kardis ir ta samaninė (bet mažais kiekiais), o raudonas gal per raudona g.gif
Atsakyti
va programėlė pasidažymui
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 18, 15:06)

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 18, 14:06)

dekui 4u.gif
o as su paintu pasimaliavojau ir i albuma ikeliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 18, 14:06)

ploja.gif Ačiūūūū! Aš taip ilgai norėjau rasti ką nors panašaus, toks gėris wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 14:12)
Pala pala pala. Tai šitas šventas rašas yra spalvų derinimo pasiūlymai? Jei aš noriu rudos, tada turiu derint su žydra? Ir kuo ruda raudonesnė, tuo žydra labiau link žalumo? Ar kaip?

derinukus geriau rinkti tokiose programėlese kaip kuleris. Toks kontrastas komplementarios spalvos kada būna, t.y. jai per abi žiūrėt balta spalva gaunas. Ten tas kūleris kiek pamenu erdvinis yra, toks kaip du kūgiai suklijuoti. Tai bumbuliukas eina priešais, per viršų su balta, per apačią su pilka (galim padaryt juodą). Bet yra ir derinimai kuriuos Amarcord įdėjo.
Atsakyti
a nu baigiat pliurpt tokiais tempais! nu kas per mergos, neįmanoma.
Atsakyti
Bytte, o kaip kuleryje parinkt ta pastiprinancia spalva? ne komplimentine, o ta kita

o jau programulka kokia gerule thumbup.gif dar syki didis aciu wink.gif
Atsakyti
Inc, kokia Jūs aktyvi.. Eina sau, su pavydu žiūriu į visą tą energiją thumbup.gif

Makiažas gerulis biggrin.gif

Man melsva pusė geriau atrodo.

Palaukit, Jūsų lyg pilkos akys, ar kažkas kitas rašė. Internetas sako, kad pilkas akis paryškina "deep grey, black, deep browns, and purple". Pravedimas juodas arba tamsiai rudas. Tušas juodas.

Žalioms, dar
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 18 spalio 2012 - 15:47
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 18, 15:42)
Inc, kokia Jūs aktyvi.. Eina sau, su pavydu žiūriu į visą tą energiją  thumbup.gif

Makiažas gerulis biggrin.gif

Man melsva pusė geriau atrodo.

Palaukit, Jūsų lyg pilkos akys, ar kažkas kitas rašė. Internetas sako, kad pilkas akis paryškina "deep grey, black, deep browns, and purple". Pravedimas juodas arba tamsiai rudas. Tušas juodas.

Žalioms, dar

Dar prasom melsvai zalsvom jei butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 18, 16:57)
Dar prasom melsvai zalsvom jei butu ax.gif

Randu, kad rudi tonai, rožinės, purpurinės, auksiniai šešėliai..

Nelabai internetas mėgsta melsvai žalsvas akis smile.gif) Turbūt reiktų paeksperimentuoti su žaliom, mėlynoms skirtais šešėliais, žiūrėtis, kurie variantai pačiai geriau patinka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 18, 09:26)
light spring plaukai šiaip dažniausiai pilko šiaudo, ta prasme ne visai šilti  blush2.gif . Labiau oda šilta... o jai oda šilta, plaukai šilti... tai kaip ir jau tikras pavasaris gaunas (jo apibūdinimas šiltas ir šviesus). Nežinau ar tie pavasariukai tamsūs tokie, kad ir ta pati nicole kidman... o šiaip visos dažo plaukus, tai aš sau tokį vyrioką kaip pavyzdį turiu warmn spring: pierre richard

Ot tai aciu uz komplimenta - panasi i Pierre Richard lotuliukas.gif
Paziuriu - akurat, viens prie vieno, jei blakstienu ir antakiu nedazyciau. Kolege sako, net is sukuosenos dabar panasi.... lotuliukas.gif
Atsakyti