Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(inc @ 2012 10 18, 11:48)
gal tada reikia ieskotis kokios siltesnes zalios  g.gif ir man ji dvejoniu sukelia
cia, zinok, mano kaip ir naturali spalva  blush2.gif kai sviesa gera, jie visad tokie su kastoniniu atspalviu. neseniai ciut chna buvau uztepus, bet drauges net zvenge is mano dazymo, nes tipo nei kiek nepakito  lotuliukas.gif

Man chna pastebimai imti pradejo nuo 3 karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 18, 12:18)
biggrin.gif Bandyk kokia zalia prisijaukinti, pradzioj gal zalsvai melsva mirksiukas.gif

doh.gif Sakau geriau cerka biggrin.gif
Ir man blush2.gif

Ne! Nenoriu žalios! Eglutę daržely vaidinau!!! biggrin.gif

Čierka labai gerai. Prisigeri, apsivemi, taigi tik plonėjimas gaunasi, ir nei vienos kalorijos nelieka biggrin.gif Iš ryto tik mineralinis, tai čia net dviejų dienų lieknėjimo programa išeina biggrin.gif

QUOTE(inc @ 2012 10 18, 12:21)
*neseniai su draugu kalbejom apie tuos antipepilepsinius ir dar visokius raminanciuju derinius. man buvo tu epilepsiniu skyre tipo trisakio nervo uzdegima gydyt, o dar skydlaiuke mano su hipotireoze, tai ir skyre. pageriau juos gal 3 dienas ir meciau, nes galvojau, kad isdurnesiu-prasidejo kazkokios haliucinacijos, o as kai linkus pasiklaiuttik savim, tai ir meciau nepakausius . na o tasdraugas irgi vos ne iki grabo dasivare su sitais paciais vaistais  doh.gif

**imeciau i albuma kelias fotkes. radau palaidine zalia senute tokia,kuria pasidejus prie persiuvimo, nes man jos rankoves trumpokos. noriu paklaust kaip sita spalva ar ieskotis ko zalio tokio.dar nusifotkinau su savo "pomidoriniu" megztuku.karolius pasigaminau is dvieju-surisau kriauklinius su gintariniais kartu biggrin.gif ir dar radau salikiuka senuka ir jis tipo turetu man tikt toks pagal sezona

Man tai pomidorinė labai gražu, karoliai labai gražu. Žalia... Jinai grynai tavo akis pabrėžia, iškart akys žalios pasidaro smile.gif
Šita konkreti bliuzkė gal ne, net nežinau, kas man joje nepatinka - bet gal pati bliuzkė nepatinka, o ne jos spalva? Bet kokiu atveju, tokios žalios akcentai, man atrodo, tau nepamaišytų. Pvz, raštas toks kokioj skarelėj?

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 18, 12:40)
kokia gali but depresija, jei taip linksmai rašo. tik paskaičius tokius postus, bet kas ir sergantis depresija tuoj pat pasveiktu biggrin.gif

Tai man iškart pasakė, kad nedepresija. Nes aš paklausiau, ar neturėčiau aš, prieš gerdama antidepresantus, kiektai padepresuoti? Ten kaip nors pasikart pabandyt, arba venas pjautis, na bent jau slampinėti belekur, pro ašaras kelio nematydama??? Nes kaip ir logiška būtų, ne? biggrin.gif O kad aš blioviau prieš 14 metų, tai ar čia logiška???????

Atsakė - jokia tau depresija, tavo aplinka neadekvati.

Nu tai aišku, kad neadekvati, kai atvaro ekonominė, susisemia vadą, vado džipas ant kiemo, o tu lakstai ir visiems meluoji, kad šefo džipas pagedo ir čia stovi tik dėl to, kad jį reiks taisyti! O šefo paties nėr dėl to, kad į seminarą išvažiavo biggrin.gif

Bet iš esmės vis tiek manau, kad man tada reikėjo su gamybininkais brendžiuko, o antidepresantus - vadui. Ir vado žmonai. Nors ne, žmona graži, tai jai irgi brendžiuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 spalio 2012 - 12:13
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 13:12)
* Čierka labai gerai. Prisigeri, apsivemi, taigi tik plonėjimas gaunasi, ir nei vienos kalorijos nelieka biggrin.gif  Iš ryto tik mineralinis, tai čia net dviejų dienų lieknėjimo programa išeina  biggrin.gif

** Nu tai aišku, kad neadekvati, kai atvaro ekonominė, susisemia vadą, vado džipas ant kiemo, o tu lakstai ir visiems meluoji, kad šefo džipas pagedo ir čia stovi tik dėl to, kad jį reiks taisyti! O šefo paties nėr dėl to, kad į seminarą išvažiavo biggrin.gif

*** Bet iš esmės vis tiek manau, kad man tada reikėjo su gamybininkais brendžiuko, o antidepresantus - vadui. Ir vado žmonai. Nors ne, žmona graži, tai jai irgi brendžiuko biggrin.gif

* ir organizmas išsivalo ir svoras krenta nuo tokios dietos biggrin.gif

** bet siaubas koks turėjo būt stresas doh.gif

*** va čia tikrai gal geriausias sprendimas būtų buves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 12:12)

Čierka labai gerai.

Beje eglutes spalva, ar pusies, ar kokia ten, nu tokia melsvos egles- labai grazi smile.gif

Va, ar kaip uzkietejusi isgeriancioji taip ir sakau visad biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 18, 13:19)
* ir organizmas išsivalo ir svoras krenta nuo tokios dietos biggrin.gif

** bet siaubas koks turėjo būt stresas doh.gif

*** va čia tikrai gal geriausias sprendimas būtų buves biggrin.gif

*sveika labai! biggrin.gif

**Nu skamba baisiau, negu kad buvo, bet labai bijojom sukelt paniką. Bliamba, vadas tai grįš, jis nieko ten nenužudė ir nepagrobė, nei jis ten 5 namus pasistatęs, nei į meksiką atostogaut važinėja, o gyvena sau bute daugiabutyje ir tiek. Bet jeigu tauta susigalvos, kad firmai šakės - tai išbėgios! O kas pirmiausia išbėgios - geriausi darbuotojai! Ir ką tada reikės daryt, kur aš jų gausiu??? Va, to ir bijojom, ir aš, ir gamybos vadas biggrin.gif

***Dabar esu su patirtim ir visiems tik brendžiuką patariu biggrin.gif

Inc! Mane papiktinai! Kodėl tu nesidažai? Jetus, kokios pas tave išraiškingos akys, ir koks didelis tarpas tarp akių ir antakių. Ten galima taaaaaip prisišpakliuot, kad visi iš kojų išgrius. Kiekviena vizažistė, tave gavus, pirmiausia pastrykčiotų iš laimės! O tu nesidažai ir basta.
Ogi kaip būtų gražu! ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 10 18, 13:28)
Beje eglutes spalva, ar pusies, ar kokia ten, nu tokia melsvos egles- labai grazi smile.gif

Ai nu jo, ta tai gal nieko mastau.gif Tokia kažkokia pilkai žalsva... Ne, tokios neturėjau omeny, visada vaidindavau paprastą eglutę, nesidabrinę biggrin.gif
Atsakyti
Man kažkaip atrodo kad aplamai daugeliui tų komplementarių spalvų naudot nelabai galima. Todėl kad bet kuriuo atveju priešinga spalva gaunasi gi šilta, o cool summer'ių tiek plaukai, tiek oda, tiek akys šaltos... o kaip minėjau jau šiltą rudą naudot niekaip nesigauna, reikia vadinasi tą rudą sukt ratu link mėlynos. Posukio kampas gali būt tarkim 30 laipsnių...
Iš principo komplementarūs spalviniai deriniai softams ir kitiems temperatūriškai maišytiems tipams tik tinka. Va iš to blogo kur pvz buvo... jį veda kontrastingo kažkokio rudens atstovė, tai jai kaip ir ok gaunasi su ta palete, o va man pagal akį tik niuansiniai ir monochrominiai deriniai lieka. Bet tada labai nuobodu: žydra ir pilkai mėlyna (dabartinės planuojamos kapsulės... arba ateičiai planuojamos lotuliukas.gif ), niuansiniai vėl eina tik iš vienos pusės (bo kitoj pusėj šiltos) - bordo (albume aš su tokios spalvos megztuku, gan senai pastebėjau kad man ši spalva tinka- ir akis paryškina, ir skūros negadina)... ir ką viskas? o va jai dar toliau rinkt kas prie bordo, dar spalvų išmeta, bet turiu pasirinkt jau pagal savo akį ar negadina, ta prasme tik šaltąsias spalvas, gaunu savo žalias... nu ir t.t. bet aš žinau kad esu vasara, kad esu šaltas tipas, o jai nežinočiau fyg man ten kas gautusi blush2.gif Aš labai žaidžiau su tais spalviniais ratukais, pati išrišau kad kažkaip taip surenka kompiuteriu tas paletes, po to kai nustato tavo odą, akis ir plaukus. Gaunasi sudėtingas procesas, plius su didele paklaida dėl to kad neina nupaveiklsuot tikroviškom spalvom (tarkim man tos akies savininkė visai kitokiom akim atrodo paprastose foto)... ir jokios prasmės. Manau daug paprasčiau tiesiog žiūrėt į savo spalvas ir derint. Pvz. aš visada dedu ranką ir žiūriu ar man patinka kaip oda reaguoja į spalvą. Akims paryškint manau visos žino kokios spalvos šešėlius naudot irgi iš praktikos... o plaukus... nesuprantu kam juos ryškint g.gif

Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 13:12)

Čierka labai gerai. Prisigeri, apsivemi, taigi tik plonėjimas gaunasi, ir nei vienos kalorijos nelieka biggrin.gif Iš ryto tik mineralinis, tai čia net dviejų dienų lieknėjimo programa išeina biggrin.gif

sidabrinė - vasaroms nail.gif , vot kokios prabangios vasaros.
Pas mane visad trijų dienų programa kaip minimum (prisigeri apsivemi, o paskui sekančią dieną galutinai iškratai viską ką galim ir ką ne, o antrą parą tik vandenukas ir arbatėlė be saldumo), blogai kad paskui savaitė kaip minimum apsiėdimo būna. vat gal man irgi tada pliusas būtų, ar reik vėl vietoj apsirijimo iškart čierką daryt ir programą kartot hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 12:32)
Inc! Mane papiktinai! Kodėl tu nesidažai? Jetus, kokios pas tave išraiškingos akys, ir koks didelis tarpas tarp akių ir antakių. Ten galima taaaaaip prisišpakliuot, kad visi iš kojų išgrius. Kiekviena vizažistė, tave gavus, pirmiausia pastrykčiotų iš laimės! O tu nesidažai  ir basta.

aš gi šiandien namie su sergančiu vaiku tongue.gif lotuliukas.gif
o šiaip aš garbės žodis nežinau kokių spalvų man šešėlių reikia. prieš tai aš turėjau daug ir visokių, bet sugriebė žiaurios alergijos, tai nebesidažiau, o paskui išmečiau. reik nutart dabar kokių spalvų man reiktų ir nusipirksiu kokių nealergizuojančių mirksiukas.gif
o kas dėl išraiškingumo, tai visi visad man sakydavo, kad pilkos, net prieš pusmetį į pasą taip įrašė biggrin.gif aš net pati nežinojau kol čia pas jus nepastudijavau, bet jos tokios žalios tik su labai išraiškingais rudeniškais atspalviais pasidaro. kitaip vėl pasidaro kažkios blankios pilkos. visai patinka man ta mano akių žalia smile.gif

o su kuo tu, bytte, darai makiažus kompe. norėčiau ir aš pasibandyti
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 18, 13:51)
o plaukus... nesuprantu kam juos ryškint g.gif

Kaip tai?! blink.gif O jei aš nueinu pas kirpėją, ir palieku ten 160 Lt, ir nudažo mane nesvietiškai gražia kokia spalva, kuriai apibūdint keturių žodžių neužtektų, palei naujausias Milano tendencijas, tai ką man ryškint - prašmatnią šukuoseną, kurią pamatęs, Lagerfeldas iš pavydo apsiverktų, ar veizolus, kuriuos dykai gavau ir šiaip jau visi juos turi??? blink.gif Išskyrus Kutuzovą lotuliukas.gif

Pas mane visad trijų dienų programa kaip minimum (prisigeri apsivemi, o paskui sekančią dieną galutinai iškratai viską ką galim ir ką ne, o antrą parą tik vandenukas ir arbatėlė be saldumo), blogai kad paskui savaitė kaip minimum apsiėdimo būna. vat gal man irgi tada pliusas būtų, ar reik vėl vietoj apsirijimo iškart čierką daryt ir programą kartot hihihi.gif

O tu jauti, kad jau esi teisingame kelyje, sudarinėjant savo idealų valgiaraštį? bigsmile.gif
Pajauti, kad nori valgyt - vėl cvakt, dar cvakt, pavalgai, tada apsivemi... biggrin.gif

O jei nuo tokios dietos paraudonuotų nosis, taigi ją visada galima užmaskuoti teisingai parinkus spalvas pagal savo paletę nail.gif Ko čia, po teisybei, ir susirinkom wub.gif biggrin.gif

Papildyta:

Bliamba biggrin.gif Galvoju, va, apsirengiau, nusifotografuosiu biggrin.gif Atsisėdau ant žemės, pasidėjau fotiką ant palangės, ir bandau. O nesigauna! Vargstu, galų gale jis teikiasi. Taukšt, nufotografuoja mane, ir matau - antram plane katinas Lotusas fotelį drožia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Įkaltis! biggrin.gif
Kaaaip vijau biggrin.gif
Atsakyti
inc man ta raudona/žalia kažkoks kalėdinis derinys blush2.gif
mums aiškino kad toks derinys išties priimtinas akiai tik dėl to kad dažnas gamtoja, o pagal spalvų derinimo ratą kiek prasilenkia... todėl naudotinas labai saikingai. Mano durna galva tokia žalia jau su magenta eina:
user posted image
o aš makiažą su Adobe Photoshop'u dariau... bet matei kas gavos blush2.gif
šiaip yra programėlių specialių, tik va irgi nebeturiu išsisaugojusi nuorodų...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 14:07)

O tu jauti, kad jau esi teisingame kelyje, sudarinėjant savo idealų valgiaraštį? bigsmile.gif
Pajauti, kad nori valgyt - vėl cvakt, dar cvakt, pavalgai, tada apsivemi... biggrin.gif

O jei nuo tokios dietos paraudonuotų nosis, taigi ją visada galima užmaskuoti teisingai parinkus spalvas pagal savo paletę nail.gif Ko čia, po teisybei, ir susirinkom  wub.gif  biggrin.gif

Ania g.gif , va kaip tik proga nusimato... gal pradėt nuo šeštadienio alc.gif
Atsakyti
Pala pala pala. Tai šitas šventas rašas yra spalvų derinimo pasiūlymai? Jei aš noriu rudos, tada turiu derint su žydra? Ir kuo ruda raudonesnė, tuo žydra labiau link žalumo? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 18, 13:07)
inc man ta raudona/žalia kažkoks kalėdinis derinys blush2.gif
mums aiškino kad toks derinys išties priimtinas akiai tik dėl to kad dažnas gamtoja, o pagal spalvų derinimo ratą kiek prasilenkia... todėl naudotinas labai saikingai. Mano durna galva tokia žalia jau su magenta eina:
http://www.menstyle....arskinius/5.png
o aš makiažą su Adobe Photoshop'u dariau... bet matei kas gavos blush2.gif
šiaip yra programėlių specialių, tik va irgi nebeturiu išsisaugojusi nuorodų...

ne ne, aš tos bliuskos žalios su raudona nenešiosiu,nes raudona namusinė mano, o ta žalia sukarpymui padėta. vyras fotkino, tai užsimečiau staigiai, kad jo negaišint biggrin.gif mat jis man tik kelias min teskyrė lotuliukas.gif
aa, aš turiu ps, tai eisiu mažu pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
O tada pilka kur čia įsisabačina? Prie visų, tik tono žiūrėt - kad jau light, tai tonai abiejų spalvų panašūs, o jei jau nori kontrasto - tai kad skirtingi?
Atsakyti