QUOTE(Shana @ 2012 10 18, 12:18)
Ne! Nenoriu žalios! Eglutę daržely vaidinau!!!
Čierka labai gerai. Prisigeri, apsivemi, taigi tik plonėjimas gaunasi, ir nei vienos kalorijos nelieka
Iš ryto tik mineralinis, tai čia net dviejų dienų lieknėjimo programa išeina
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 12:21)
*neseniai su draugu kalbejom apie tuos antipepilepsinius ir dar visokius raminanciuju derinius. man buvo tu epilepsiniu skyre tipo trisakio nervo uzdegima gydyt, o dar skydlaiuke mano su hipotireoze, tai ir skyre. pageriau juos gal 3 dienas ir meciau, nes galvojau, kad isdurnesiu-prasidejo kazkokios haliucinacijos, o as kai linkus pasiklaiuttik savim, tai ir meciau nepakausius . na o tasdraugas irgi vos ne iki grabo dasivare su sitais paciais vaistais
**imeciau i albuma kelias fotkes. radau palaidine zalia senute tokia,kuria pasidejus prie persiuvimo, nes man jos rankoves trumpokos. noriu paklaust kaip sita spalva ar ieskotis ko zalio tokio.dar nusifotkinau su savo "pomidoriniu" megztuku.karolius pasigaminau is dvieju-surisau kriauklinius su gintariniais kartu
ir dar radau salikiuka senuka ir jis tipo turetu man tikt toks pagal sezona
Man tai pomidorinė labai gražu, karoliai labai gražu. Žalia... Jinai grynai tavo akis pabrėžia, iškart akys žalios pasidaro
Šita konkreti bliuzkė gal ne, net nežinau, kas man joje nepatinka - bet gal pati bliuzkė nepatinka, o ne jos spalva? Bet kokiu atveju, tokios žalios akcentai, man atrodo, tau nepamaišytų. Pvz, raštas toks kokioj skarelėj?
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 18, 12:40)
kokia gali but depresija, jei taip linksmai rašo. tik paskaičius tokius postus, bet kas ir sergantis depresija tuoj pat pasveiktu
Tai man iškart pasakė, kad nedepresija. Nes aš paklausiau, ar neturėčiau aš, prieš gerdama antidepresantus, kiektai padepresuoti? Ten kaip nors pasikart pabandyt, arba venas pjautis, na bent jau slampinėti belekur, pro ašaras kelio nematydama??? Nes kaip ir logiška būtų, ne?
O kad aš blioviau prieš 14 metų, tai ar čia logiška???????
Atsakė - jokia tau depresija, tavo aplinka neadekvati.
Nu tai aišku, kad neadekvati, kai atvaro ekonominė, susisemia vadą, vado džipas ant kiemo, o tu lakstai ir visiems meluoji, kad šefo džipas pagedo ir čia stovi tik dėl to, kad jį reiks taisyti! O šefo paties nėr dėl to, kad į seminarą išvažiavo
Bet iš esmės vis tiek manau, kad man tada reikėjo su gamybininkais brendžiuko, o antidepresantus - vadui. Ir vado žmonai. Nors ne, žmona graži, tai jai irgi brendžiuko