QUOTE(Shana @ 2012 10 18, 09:20)
*Beje graziai ziurisi prie zalios zolytes fone. Nors as pati zalios beveik nedeviu, o mums ji kaip ir rekomenduojama.
**Paskutinej vietoj buciau spejus, kad Noa antidepresantus vartojo.
*Ai va bliamba kas ten
O aš pati žiūriu ir galvoju - nu tikrai pusė velnio, gal kad įdegus? Taigi tikrai - žolytė!
**Aplamai aš naudojau antidepresantus plius kažkokius antiepilepsinius! Nors nei depresijos, nei epilepsijos nei pati turėjau, nei kas nors giminėj! Stalčius atkrito, kai sužinojau. Motyvas - jų antras poveikis - raminantis
O aš, dūra, galvoju - nu jei jau šitokius čiūdus priskyrė, tai gal labai gera gydytoja, kad šitaip džiazuoja
Pirmas mėnuo - 8 kg plius
Ir tai kad bent padėję būtų
Nieko nepadėjo visiškai
Su depresija sergančiais pašnekėjau - sako, nu tai jei tau netrūko tų medžiagų, kur vaistuose, tai kaip gali padėt!
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 18, 09:26)
Nu nieko sau su tais +20 kg nė už ką
JAV turbūt būtų galima nemenką kompensaciją prisiteist. Draugei buvo (ir dar kartais būna) depresija - visiška apatija, nieko nenorėjimas, žmogus atsikelia ryte ir net susišukuoti neturi jėgų.
Tai va ir man atrodo - kad jau depresija tada, kai px svoris, px viskas, gyventi nesinori. O kai man ta babacė pasakė, kad skirs antidepresantus, nes jaučia iš manęs įtampą - tai mano pirmas klausimas buvo, ar nepriaugsiu svorio! Ne ne, sakė, visos Holivudo žvaigždės naudoja. Nu galvoju, jei Holivudo žvaigždės, tada gerai.
Nepaminėjo, kad kartu su heroinu
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 09:35)
Ai, žiūrėjau žiūrėjau aš tą straipsnį, kur kažkas įmetė su įvairių akių foto ir lyginau su Tekos akimi- nu gal rimtai labiau žiemos akis
man pradžioj atrodė, kad neabejotinai kieta vasara čia, o dabar ir suabejojau... kažkokia dvigubai kieta vasara
arba vos blankesnė tikroji žiema
O aš dabar atsiminiau.
Kai tada mane už pinigus nustatinėjo.
Kai jau visai visai žmogus stovi ant ribos, nu vat žingsniukas į kairę - vienas sezonas, į dešinę - kitas. Tai jos žinot ką daro? Paklausia žmogaus, kas jam gražiau, į ką jis pats linksta. Aš apakau, tai jos man paaiškino, kad apranga, makijažu, plaukų spalva tą mažą žingsniuką ir nulems.
Sako, aš šalia visada nestovėsiu. O tada žmogus, jei abejos, tai vis viena pirmiausia ims tai, kas jam gražiau! Ir jei jam gražiau vienas sezonas, o ne kitas, tai vat taip į tą pusę ir pasistums.
QUOTE(flight @ 2012 10 18, 09:41)
Man analogiškai. Griežta baltyminė dieta ir svoris beveik idealus. Bet kiek tu, žmogau, gali vien ant baltymų sėdėt?
Taigis maitinantis baltymais organizme vyksta procesai, ketozės visokios su bjauriais šalutiniais poveikiais. Tai aš taip ir banguoju, man nė nėštumų ir vaistų nereik
- nuo varškės dietos prie maskarponinių torčiukų. Beje, kartais pasilengvinu sau lieknėjimo procesą, labai padeda, bet apie tai Sm uždrausta rašyt, tai patylėsiu.
Man į až parašyk
Labai reikia