Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(flight @ 2012 10 18, 08:56)
Bytte - kokia graži akis, ir aš tokios noriu  wub.gif

Ar toks spalvinis derinys tinka light vasarai/pavasariui?

user posted image

Man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 18, 09:14)

Ir kodėl man tas kuleris nveikia blush2.gif ...

as vakar pasitvarkiau, kad veiktu. pasiule flash ryderi nauja parsisiust ir susitvarke. pries tai irgi neveike

o man patiko tas metodas. visai man tinka parinktos spalvos

pries tai be kulerio dariau, su kitom programom,tai irgi panasus rezultatai
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 10:47)
pries tai be kulerio dariau,  su kitom programom,tai irgi panasus rezultatai

Ta prasme kaip su kuleriu, ar panašūs visi purvini?
Papildyta:
na man meta prie akių šiltas rudas... iš principo žinau kad jos pabrėžia mano akių spalva, bet ant kiek rezonuoja su odos spalva doh.gif , ir tik fotografijoje pamačiau koks ligonis atrodau... bo kai dažydavau tik į akį žiūrėdavau, o ne visumą. Tai ką man daryt?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 18, 09:20)
*Beje graziai ziurisi prie zalios zolytes fone. Nors as pati zalios beveik nedeviu, o mums ji kaip ir rekomenduojama.

**Paskutinej vietoj buciau spejus, kad Noa antidepresantus vartojo.

*Ai va bliamba kas ten doh.gif O aš pati žiūriu ir galvoju - nu tikrai pusė velnio, gal kad įdegus? Taigi tikrai - žolytė!

**Aplamai aš naudojau antidepresantus plius kažkokius antiepilepsinius! Nors nei depresijos, nei epilepsijos nei pati turėjau, nei kas nors giminėj! Stalčius atkrito, kai sužinojau. Motyvas - jų antras poveikis - raminantis wub.gif
O aš, dūra, galvoju - nu jei jau šitokius čiūdus priskyrė, tai gal labai gera gydytoja, kad šitaip džiazuoja mastau.gif
Pirmas mėnuo - 8 kg plius blink.gif Ir tai kad bent padėję būtų lotuliukas.gif Nieko nepadėjo visiškai doh.gif Su depresija sergančiais pašnekėjau - sako, nu tai jei tau netrūko tų medžiagų, kur vaistuose, tai kaip gali padėt! dry.gif

QUOTE(Amarcord @ 2012 10 18, 09:26)
Nu nieko sau su tais +20 kg nė už ką unsure.gif JAV turbūt būtų galima nemenką kompensaciją prisiteist. Draugei buvo (ir dar kartais būna) depresija - visiška apatija, nieko nenorėjimas, žmogus atsikelia ryte ir net susišukuoti neturi jėgų.

Tai va ir man atrodo - kad jau depresija tada, kai px svoris, px viskas, gyventi nesinori. O kai man ta babacė pasakė, kad skirs antidepresantus, nes jaučia iš manęs įtampą - tai mano pirmas klausimas buvo, ar nepriaugsiu svorio! Ne ne, sakė, visos Holivudo žvaigždės naudoja. Nu galvoju, jei Holivudo žvaigždės, tada gerai.
Nepaminėjo, kad kartu su heroinu lotuliukas.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 09:35)
Ai, žiūrėjau žiūrėjau aš tą straipsnį, kur kažkas įmetė su įvairių akių foto ir lyginau su Tekos akimi- nu gal rimtai labiau žiemos akis g.gif man pradžioj atrodė, kad neabejotinai kieta vasara čia, o dabar ir suabejojau... kažkokia dvigubai kieta vasara g.gif arba vos blankesnė tikroji žiema g.gif

O aš dabar atsiminiau.
Kai tada mane už pinigus nustatinėjo.
Kai jau visai visai žmogus stovi ant ribos, nu vat žingsniukas į kairę - vienas sezonas, į dešinę - kitas. Tai jos žinot ką daro? Paklausia žmogaus, kas jam gražiau, į ką jis pats linksta. Aš apakau, tai jos man paaiškino, kad apranga, makijažu, plaukų spalva tą mažą žingsniuką ir nulems.
Sako, aš šalia visada nestovėsiu. O tada žmogus, jei abejos, tai vis viena pirmiausia ims tai, kas jam gražiau! Ir jei jam gražiau vienas sezonas, o ne kitas, tai vat taip į tą pusę ir pasistums.

QUOTE(flight @ 2012 10 18, 09:41)
Man analogiškai. Griežta baltyminė dieta ir svoris beveik idealus. Bet kiek tu, žmogau, gali vien ant baltymų sėdėt?  doh.gif Taigis maitinantis baltymais organizme vyksta procesai, ketozės visokios su bjauriais šalutiniais poveikiais. Tai aš taip ir banguoju, man nė nėštumų ir vaistų nereik biggrin.gif  - nuo varškės dietos prie maskarponinių torčiukų. Beje, kartais pasilengvinu sau lieknėjimo procesą, labai padeda, bet apie tai Sm uždrausta rašyt, tai patylėsiu.

Man į až parašyk blush2.gif Labai reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 11:25)

Parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 10:25)
*Ai va bliamba kas ten doh.gif O aš pati žiūriu ir galvoju - nu tikrai pusė velnio, gal kad įdegus? Taigi tikrai - žolytė!

**Aplamai aš naudojau antidepresantus plius kažkokius antiepilepsinius! Nors nei depresijos, nei epilepsijos nei pati turėjau, nei kas nors giminėj! Stalčius atkrito, kai sužinojau. Motyvas - jų antras poveikis - raminantis wub.gif
O aš, dūra, galvoju - nu jei jau šitokius čiūdus priskyrė, tai gal labai gera gydytoja, kad šitaip džiazuoja mastau.gif
Pirmas mėnuo - 8 kg plius blink.gif

biggrin.gif Bandyk kokia zalia prisijaukinti, pradzioj gal zalsvai melsva mirksiukas.gif

doh.gif Sakau geriau cerka biggrin.gif

QUOTE(flight @ 2012 10 18, 10:39)
Parašiau  4u.gif

Ir man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 10:25)

Kai tada mane už pinigus nustatinėjo.
Kai jau visai visai žmogus stovi ant ribos, nu vat žingsniukas į kairę - vienas sezonas, į dešinę - kitas. Tai jos žinot ką daro? Paklausia žmogaus, kas jam gražiau, į ką jis pats linksta. Aš apakau, tai jos man paaiškino, kad apranga, makijažu, plaukų spalva tą mažą žingsniuką ir nulems.
Sako, aš šalia visada nestovėsiu. O tada žmogus, jei abejos, tai vis viena pirmiausia ims tai, kas jam gražiau! Ir jei jam gražiau vienas sezonas, o ne kitas, tai vat taip į tą pusę ir pasistums.

neseniai su draugu kalbejom apie tuos antipepilepsinius ir dar visokius raminanciuju derinius. man buvo tu epilepsiniu skyre tipo trisakio nervo uzdegima gydyt, o dar skydlaiuke mano su hipotireoze, tai ir skyre. pageriau juos gal 3 dienas ir meciau, nes galvojau, kad isdurnesiu-prasidejo kazkokios haliucinacijos, o as kai linkus pasiklaiuttik savim, tai ir meciau nepakausius . na o tasdraugas irgi vos ne iki grabo dasivare su sitais paciais vaistais doh.gif

o ta mintis apie , kuris patinka, tai manau, kad labai liuksiska. man tarkim, visi visad ziema pripaisinejo, o man jos spalvos nelimpa, o ir sezonas nea-nemyliu as jo

o kas del dietu, tai as irgi sugalvojau, kad man reik grizt prie savo svorio ir 38 dydzio, tai per vasara ir pavyko numest 5kg. tik dabar visokios bulkos tuoj pribaigs mano idirbi lotuliukas.gif prisakiau vyrui, kad jis nieko bulkisko namo net nebandytu nest lotuliukas.gif bet as tai stengiuos valgyt kuo daugiau zaliu, nevirtu, gert vadens 2-3 litrus, valgau nuo 12val. dienos, o baigiu valgyt apie 8 vakaro

imeciau i albuma kelias fotkes. radau palaidine zalia senute tokia,kuria pasidejus prie persiuvimo, nes man jos rankoves trumpokos. noriu paklaust kaip sita spalva ar ieskotis ko zalio tokio.dar nusifotkinau su savo "pomidoriniu" megztuku.karolius pasigaminau is dvieju-surisau kriauklinius su gintariniais kartu biggrin.gif ir dar radau salikiuka senuka ir jis tipo turetu man tikt toks pagal sezona
Atsakyti
Čia jūs apie tuos iš L raidės kalbat?... ax.gif
Ai, nu bet aš ir šiaip stebuklais netikiu. Tik juodu darbu... verysad.gif

Susigalvojau savo akį nusifotografuot iš arti, kad aiškiai matytųsi rainelės raštas. Tai galiausiai išmokau nusifotografuot paties fotoaparato vaizdą savo vyzdyje lotuliukas.gif bet rainelės man negriebia niekaip...

Ai, nu aš nusišpakliuosiu, įsidėsiu linzes, užsidėsiu peruką ir sakysiu, kad esu ruduo
smartass.gif

inc, labai patiko karolių kombinacijos idėja bigsmile.gif ir pomidorinis megztukas gerai žiūrisi. Va, o dėl žalio, tai abejoju... Mano nepatyrusi akis, bet kažkas man ten kliūna g.gif blush2.gif
A, ir kuo plaukus dažot? Kaip spalva vadinas?... Aš noriu Jūsų plaukų! blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Be-bop-a-lula: 18 spalio 2012 - 11:31
Sveikos visos. Labai graži siandien pas mane rudeninė diena, taip ir norisi kažkur išeit į lauką pasidžiaugt tokiu auksiniu rudeniu wub.gif
QUOTE(Shana @ 2012 10 18, 09:20)
Paskutinej vietoj buciau spejus, kad Noa antidepresantus vartojo. Tu pati kaip geras antidepresanstas biggrin.gif 

ir aš niekad nebučiau spėjus schmoll.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 11:25)
Nu galvoju, jei Holivudo žvaigždės, tada gerai.
Nepaminėjo, kad kartu su heroinu lotuliukas.gif

kokia gali but depresija, jei taip linksmai rašo. tik paskaičius tokius postus, bet kas ir sergantis depresija tuoj pat pasveiktu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 18, 10:12)
Ta prasme kaip su kuleriu, ar panašūs visi purvini?
Papildyta:
na man meta prie akių šiltas rudas... iš principo žinau kad jos pabrėžia mano akių spalva, bet ant kiek rezonuoja su odos spalva doh.gif , ir tik fotografijoje pamačiau koks ligonis atrodau... bo kai dažydavau tik į akį žiūrėdavau, o ne visumą. Tai ką man daryt?

tamsios, bet visai israiskingos gaunas man mane
paskaityk paskutini posta. gal minciu kokiu kils http://club.osinka.r...hlight=#3626800
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 12:21)

imeciau i albuma kelias fotkes. radau palaidine zalia senute tokia,kuria pasidejus prie persiuvimo, nes man jos rankoves trumpokos. noriu paklaust kaip sita spalva ar ieskotis ko zalio tokio.dar nusifotkinau su savo "pomidoriniu" megztuku.karolius pasigaminau is dvieju-surisau kriauklinius su gintariniais kartu biggrin.gif ir dar radau salikiuka senuka ir jis tipo turetu man tikt toks pagal sezona

mano irgi akis visai spalvose nepatyrus, kažkaip mažai ir pati dedu pastangu į gilinimasi. ax.gif bet pomidorinis megztukas lyg ir gražiai žiurisi.. o ta žalia palaidinė gal ir tiktų, tik kaži ar po ja tas pomidorinis megztukas tinka? Užtai gal ir Be-bop-a-lulai kažkas ir kliūna atrodo tam derinyje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 11:24)

inc, labai patiko karolių kombinacijos idėja bigsmile.gif ir pomidorinis megztukas gerai žiūrisi. Va, o dėl žalio, tai abejoju... Mano nepatyrusi akis, bet kažkas man ten kliūna  g.gif  blush2.gif
A, ir kuo plaukus dažot? Kaip spalva vadinas?... Aš noriu Jūsų plaukų!  blush2.gif

gal tada reikia ieskotis kokios siltesnes zalios g.gif ir man ji dvejoniu sukelia
cia, zinok, mano kaip ir naturali spalva blush2.gif kai sviesa gera, jie visad tokie su kastoniniu atspalviu. neseniai ciut chna buvau uztepus, bet drauges net zvenge is mano dazymo, nes tipo nei kiek nepakito lotuliukas.gif
Atsakyti