Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

Noa, ačiū už pasidalinimą 4u.gif Teisingai - nereikia tokių darbų, kur šitaip figūrą gadintų drinks_cheers.gif aišku, gyvenimo patirties matosi pas Jus jau su kaupu...
Vat šiaip reikėtų ant tos pavardės ant recepto pyktelt - nors... psichiatrai kartais atrodo, kad tik tiek ir temoka, brūkštelt ant lapuko g.gif ligoninėse va kiek kitaip, bet gi nebūtina nusivaryt šitiek save, kad jau net iki ligoninės papult g.gif
Papildyta:
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 07:56)
mane rudenio spalvos taippat veza ir gamta man grazi tuo metu, ir net fotkintis tada noriu gamtoje  bigsmile.gif ...ojetau, o as turiu ant savo galvos sioms kelioms savaitems 4 fotosesijas  doh.gif o maziuke vakar vel susirgo  doh.gif  verysad.gif

O gal fotografė Jūs? bigsmile.gif
Aš tai su fotiku susipykus kaip reikalas, nors lygiai kasmet svajoju apie tokią tikrą rudeninę "fotosesiją", bet realybėj gaunasi man tiesiog aš sėdinti ant papuvusių lapų lotuliukas.gif nesugebu nuotraukomis perteikti to, ką akis mato...
Atsakyti
Oii mergos biggrin.gif Labas rytas.
Ejau Noa pasiziureti, matosi kad juoda spalva megsti biggrin.gif Bet man nepatinka. pilka mums kaip ir galima bet irgi atsargiai reikia ziureti, as pastebejau kad atspalvi labai astargiai reikia rinktis. O del juodos - pameni sakei kai sudejau Charlizes foto, kad tu nuo jos juoda nuvilktum? Tai va - as nuo taves irgi taip pat nuvilkciau biggrin.gif
Beje graziai ziurisi prie zalios zolytes fone. Nors as pati zalios beveik nedeviu, o mums ji kaip ir rekomenduojama.
Paskutinej vietoj buciau spejus, kad Noa antidepresantus vartojo. Tu pati kaip geras antidepresanstas biggrin.gif nors ne, tu geriau kaip cerka gero konjako tongue.gif as pati isitikinau, kad cerka sveikiau nei tablete, kai toks laikotarpis uzpuola biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 19:17)
bet vat dėl plaukų nerimsta širdis ir protas  doh.gif ar palikt man šitus tamsius, ar visgi kažką keist

Aš irgi neįsivaizduojų šviesių plaukų varianto g.gif . Jai imt visai baltus manau gali gautis kad veidas atrodys pajuodes ir purvinas (kaip su ta skara), o jai kiek pilkus irgi kažkodėl neįsivaizduoju g.gif . Gal ir yra kokia spalva šviesių, kuri tiktų, bet čia tektų ilgai bandyt. Be to iš praktikos, puse metų vaikščiosit su baisia plaukų spalva, bent jau kol nuauks dažyti plaukai.
Bet jai noras didelis pabūt blondine... visada manau galim pasikankint kad fantazija atšoktų biggrin.gif
Va aš pradėjau žilt teks pradėt dažyt... gal ir man vėl pabūt blondine mastau.gif
QUOTE(inc @ 2012 10 17, 20:27)
o tos, kurios neapsisprendžiant nenorit pasidaryt pagal asmenines akių, odos ir plaukų spalvas? buvau kažkada straipsniuką įmetus
aš sau pasidariau
mano spalvos tik nebaigiau sudėt tų komplimentinių

odos spalvos naudojamo: palaidinėms, trikotažui, apatinams rūbams
akių spalvas: naudoti akcentams netoli veido, papuošalams, dalykiams kostiumams, kasdieniams rūbams, vakariniams rūbams
plaukų spalvas; baziniams daiktams : paltai, kostiumai, trikotažas, oda, kailiniai; pakartokite šią spalvą aksesuaruose, batuose, rankinėms

čia aprašymai kaip daryti
http://color-harmony....com/35320.html
http://color-harmony...

Man bilibirda gaunas pagal šitą... visa sera bura paletė, tas pats "purvas" gavosi ir visų kt. šeimos narių duomenis suvedinėjant... nei žiemoms ryškių spalvų, nei pavasariams. Be to man asmeniškai labai nepatinka odos spalvos palaidinės, kažkoks nuogas variantas blush2.gif . Be to kažkokia klaida... akis paryškina ne akių spalva, o tos spalvos kažkuri priešinga spalva spalviniam rate. Nors ir tai ne visai g.gif ... mėlyną išryškina atitinkama ruda... nors žydrą tamsi bordo...
aš buvau parsisiuntusi kažkokią programą kur mesdavo spalvinius derinius, bet galima užduot jai kontrasto nori ar niuanso, ir dar ten ryškaus varianto ar blankaus. Jaučiu neberasčiau kur... bet net ir pagal ją nesugebėjau išgaut pavasariukams spalvų, jos kaip ir nedera pagal spalvų teoriją išvis prie odos spalvų. Beja pagal spalvinio rato derinius gi raudona su žalia nedera cool.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 22:14)
Na, metras aštuoniasdešimt biggrin.gif 
Čia kaip flight rašė - užpernykštė striukė per didelė, pernykštė per maža, šiemet vėl reikia naujos biggrin.gif Tai va, aš ją labai suprantu doh.gif Tik jos gal priežastys kitos, gal laukėsi. O aš tai vaistus tam tikrus pagėriau ir turiu dabar ple žaidimo doh.gif

Oho... melagė... su tokiu ūgiu nereik kėdės nei prie 2 metrų... nes aš mažesnė biggrin.gif

Man šiuo metu dietos padeda tik nebestorėt. Tik atsipalaiduoju ir iškart pliusas verysad.gif . Tai bent išlaikau seną baisų skaičių... nebežinau nei ko griebtis, greit nebežinosiu kaip atrodau, nes nors namie veidrodžių pilna, sugebu pro juos einantsaves nebematyt. O jai kartais netyčia save pamatau fotografijoje ar vitrinoje pi... pi... pi... ir diena sugadinta.
QUOTE(Mamce @ 2012 10 18, 06:50)
Noriu, tik ziuriu, kad Warm spring nuorodose man gal plaukai per tamsus. Maniskiai daugiau i Light spring, sviesesnio aukso, neturi nei tamsaus rudumo, nei rausvumo. Ziuriu, kad abiejose paletese yra koraline sp., o toji man tinka. Reik pabandyt daugiau spalvu pasimatuot.... pvz.: zaliu tonu. Ot issukis senatvej butu !  bigsmile.gif

light spring plaukai šiaip dažniausiai pilko šiaudo, ta prasme ne visai šilti blush2.gif . Labiau oda šilta... o jai oda šilta, plaukai šilti... tai kaip ir jau tikras pavasaris gaunas (jo apibūdinimas šiltas ir šviesus). Nežinau ar tie pavasariukai tamsūs tokie, kad ir ta pati nicole kidman... o šiaip visos dažo plaukus, tai aš sau tokį vyrioką kaip pavyzdį turiu warmn spring: pierre richard
Atsakyti
Nu nieko sau su tais +20 kg nė už ką unsure.gif JAV turbūt būtų galima nemenką kompensaciją prisiteist. Draugei buvo (ir dar kartais būna) depresija - visiška apatija, nieko nenorėjimas, žmogus atsikelia ryte ir net susišukuoti neturi jėgų.

Noa, aš tai nežinau, kokios spalvos tau tiktų. Nu aiškiai tiktų tavo minima aqua, o šiaip gal kokios mėlynos g.gif Ai, neturiu aš akies (ar tiesa, kad Kutuzovas neturėjo vienos akies?Netiesa, vieną akį jis turėjo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif).

Bliamba, man taip gražu Inc dedamos rudeninės spalvos cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 18 spalio 2012 - 08:28
gerai jau gerai, pabūsiu juoda biggrin.gif

o aš tai džiaugiuos, kad aš ne ruduo, man žiauriai tos spalvos nepatinka biggrin.gif

Atsakyti
Ai, žiūrėjau žiūrėjau aš tą straipsnį, kur kažkas įmetė su įvairių akių foto ir lyginau su Tekos akimi- nu gal rimtai labiau žiemos akis g.gif man pradžioj atrodė, kad neabejotinai kieta vasara čia, o dabar ir suabejojau... kažkokia dvigubai kieta vasara g.gif arba vos blankesnė tikroji žiema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 09:35)
Ai, žiūrėjau žiūrėjau aš tą straipsnį, kur kažkas įmetė su įvairių akių foto ir lyginau su Tekos akimi- nu gal rimtai labiau žiemos akis g.gif man pradžioj atrodė, kad neabejotinai kieta vasara čia, o dabar ir suabejojau... kažkokia dvigubai kieta vasara g.gif arba vos blankesnė tikroji žiema g.gif

nesusipratimas aš. gamtos ir gyvenimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 18, 08:26)
Bliamba, man taip gražu Inc dedamos rudeninės spalvos  cray.gif

mudviems reikia Inc pasisodint ir spoksot į ją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 08:52)
Ir svarbiausia, kad tą šūdą ima vienintelė dieta - baltymai. Tik baltymai, be jokio riebalo, jokio anglio. Kas iš esmės baisiai nesveika. Tiiik suvalgyk bent vieną angliavandenį, kad ir baisiausiai sveiką - pyst te tau viskas atgal! Ne kokie 2-3-5 kg atgal, o viskas.

Man analogiškai. Griežta baltyminė dieta ir svoris beveik idealus. Bet kiek tu, žmogau, gali vien ant baltymų sėdėt? doh.gif Taigis maitinantis baltymais organizme vyksta procesai, ketozės visokios su bjauriais šalutiniais poveikiais. Tai aš taip ir banguoju, man nė nėštumų ir vaistų nereik biggrin.gif - nuo varškės dietos prie maskarponinių torčiukų. Beje, kartais pasilengvinu sau lieknėjimo procesą, labai padeda, bet apie tai Sm uždrausta rašyt, tai patylėsiu.

Donstop suknutė išties graži, gaila, bet aš retai ką randu Maximose ar Rimyse. Ten viskas daugmaž standartinei figūrai, o man tai reik, kad tiktų tiktų D dydžio krūtinei, S dydžio užpakaliui ir M dydžio šlaunims. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 spalio 2012 - 08:42
bliamba kodėl jie mano akį paėmė...

Aš tai labai nemėgstu daktarų... ir matyt jau pas juos neisiu, bo nuo vieno vaistus išrašo, kitą sušiką... paskui po kelių metų paaiškėja kad taikytas gydimas iš principo neveikia, tik nuima simptomus, o gydymo paskemes reikia kitais vaistasi gydyt... ir taip toliau... ir taip toliau... ir paskui geri kas dien po 13 tablečių... tai nafig tuos simtomus gydyt? kaip va man prirašė vaistukų, nuo jų visi kapiliarai ant kojų sutrukinėjo, venos šaibom išėjo, svoris padidėjo... kol juos vartojau dar ir galva nežmoniškai skaudėdavo... nu tai jai netinka šitie... gal pamėginkim anuos... eikit jūs pypt... o ilgalaikėja perspektyvoje kai pasiskaičiau tai dar net neaišku ar tas gydimas kažką duoda...
Man su ta baltimine dieta nieko nesigavo, ai gal ir gerai... va sumąstysiu savo mitybos planą, kai tapsiu visa graži ir liekna pasidalinsiu patirtim biggrin.gif tiksliau jau sumąsčiau, tik labai sunku prisiverst su dabartiniu savo depresiniu susmurgimu jo laikytis, daug paprasčiau sedėt forume ir galvot kad jau jau viską darai cool.gif

O ruduo man labai pradėjo patikt, tokia ramybė, minkštas oras, kuriame garsai tarytum pūkuose, kvapai... wub.gif bet man visi metų laikai labai patinka, tik ne tarybinės epochos mikrorajonuose, jie mane į depresiją varo visais metų laikais.
Atsakyti
Bytte - kokia graži akis, ir aš tokios noriu wub.gif

Ar toks spalvinis derinys tinka light vasarai/pavasariui?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 18 spalio 2012 - 08:56
QUOTE(flight @ 2012 10 18, 09:56)
Bytte - kokia graži akis, ir aš tokios noriu  wub.gif

Ar toks spalvinis derinys tinka light vasarai/pavasariui?

Aha tik ta akis ištikrųjų ne mano... aš pati kiek paveikslavau man nepavyko nufotkint, visada labai ryškus atšvaitas gaunas, ir daug pilkesnė atrodo, o veidrodyje aš būtent tokią savo akį matau, tik dar šiukšlių maišelio spalvos apvadėlį turiu prie pat vyzdžio biggrin.gif
Bet va galėčiau nusikopint spalvas pagal tą teoriją, bet ten gaunasi dalis šiltų žalių, o va jos man prie skūros netinka... tai vadinasi blogai taip spalvas parinkinėt jai nesugebi atsirinkt iš variantų sau tinkamą, bo programa nemeta nederančių spalvų.
Ir kodėl man tas kuleris nveikia blush2.gif ...

Mano galva toks spalvinis derinys per daug kontrastingas light atstovėms... nebent su vakariniu makiažu (juodom blakstienom ir antakiais). Nes kitaip veidas liks anapus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bytte: 18 spalio 2012 - 09:15