QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 19:17)
bet vat dėl plaukų nerimsta širdis ir protas
ar palikt man šitus tamsius, ar visgi kažką keist
Aš irgi neįsivaizduojų šviesių plaukų varianto
. Jai imt visai baltus manau gali gautis kad veidas atrodys pajuodes ir purvinas (kaip su ta skara), o jai kiek pilkus irgi kažkodėl neįsivaizduoju
. Gal ir yra kokia spalva šviesių, kuri tiktų, bet čia tektų ilgai bandyt. Be to iš praktikos, puse metų vaikščiosit su baisia plaukų spalva, bent jau kol nuauks dažyti plaukai.
Bet jai noras didelis pabūt blondine... visada manau galim pasikankint kad fantazija atšoktų
Va aš pradėjau žilt teks pradėt dažyt... gal ir man vėl pabūt blondine
QUOTE(inc @ 2012 10 17, 20:27)
o tos, kurios neapsisprendžiant nenorit pasidaryt pagal asmenines akių, odos ir plaukų spalvas? buvau kažkada straipsniuką įmetus
aš sau pasidariau
mano spalvos tik nebaigiau sudėt tų komplimentinių
odos spalvos naudojamo: palaidinėms, trikotažui, apatinams rūbams
akių spalvas: naudoti akcentams netoli veido, papuošalams, dalykiams kostiumams, kasdieniams rūbams, vakariniams rūbams
plaukų spalvas; baziniams daiktams : paltai, kostiumai, trikotažas, oda, kailiniai; pakartokite šią spalvą aksesuaruose, batuose, rankinėms
čia aprašymai kaip daryti
http://color-harmony....com/35320.html
http://color-harmony...
Man bilibirda gaunas pagal šitą... visa sera bura paletė, tas pats "purvas" gavosi ir visų kt. šeimos narių duomenis suvedinėjant... nei žiemoms ryškių spalvų, nei pavasariams. Be to man asmeniškai labai nepatinka odos spalvos palaidinės, kažkoks nuogas variantas
. Be to kažkokia klaida... akis paryškina ne akių spalva, o tos spalvos kažkuri priešinga spalva spalviniam rate. Nors ir tai ne visai
... mėlyną išryškina atitinkama ruda... nors žydrą tamsi bordo...
aš buvau parsisiuntusi kažkokią programą kur mesdavo spalvinius derinius, bet galima užduot jai kontrasto nori ar niuanso, ir dar ten ryškaus varianto ar blankaus. Jaučiu neberasčiau kur... bet net ir pagal ją nesugebėjau išgaut pavasariukams spalvų, jos kaip ir nedera pagal spalvų teoriją išvis prie odos spalvų. Beja pagal spalvinio rato derinius gi raudona su žalia nedera
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 22:14)
Na, metras aštuoniasdešimt
Čia kaip flight rašė - užpernykštė striukė per didelė, pernykštė per maža, šiemet vėl reikia naujos
Tai va, aš ją labai suprantu
Tik jos gal priežastys kitos, gal laukėsi. O aš tai vaistus tam tikrus pagėriau ir turiu dabar ple žaidimo
Oho... melagė... su tokiu ūgiu nereik kėdės nei prie 2 metrų... nes aš mažesnė
Man šiuo metu dietos padeda tik nebestorėt. Tik atsipalaiduoju ir iškart pliusas
. Tai bent išlaikau seną baisų skaičių... nebežinau nei ko griebtis, greit nebežinosiu kaip atrodau, nes nors namie veidrodžių pilna, sugebu pro juos einantsaves nebematyt. O jai kartais netyčia save pamatau fotografijoje ar vitrinoje pi... pi... pi... ir diena sugadinta.
QUOTE(Mamce @ 2012 10 18, 06:50)
Noriu, tik ziuriu, kad Warm spring nuorodose man gal plaukai per tamsus. Maniskiai daugiau i Light spring, sviesesnio aukso, neturi nei tamsaus rudumo, nei rausvumo. Ziuriu, kad abiejose paletese yra koraline sp., o toji man tinka. Reik pabandyt daugiau spalvu pasimatuot.... pvz.: zaliu tonu. Ot issukis senatvej butu !
light spring plaukai šiaip dažniausiai pilko šiaudo, ta prasme ne visai šilti
. Labiau oda šilta... o jai oda šilta, plaukai šilti... tai kaip ir jau tikras pavasaris gaunas (jo apibūdinimas šiltas ir šviesus). Nežinau ar tie pavasariukai tamsūs tokie, kad ir ta pati nicole kidman... o šiaip visos dažo plaukus, tai aš sau tokį vyrioką kaip pavyzdį turiu warmn spring: pierre richard