QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 08:30)
Vaaa, man šitas irgi labai įdomu - kas čia per velnias, kad žmones šitaip...
O man kas tik duokit žalią, raudoną, rudą
aš išvis man regis bandysiu migruot kažkur (aišku, juokingai skamba, kai tikro tipo taip 100proc ir nežinau), nes mano visas gyvenimas rudeninių spalvų, mane tik jos veža, ir su pilkom bei paršelio spalvom aš noriu tik verkt po stalu
Aš! Aš tau galiu duot visas žalias, raudonas ir rudas, mainais už pilkas ir paršelius. Visas absoliučiai rudeniškas, dar te tau geltonas ir koralines į komplektą
Aš su jais, tais pilkais ir dūmavotais, neverkčiau po stalu, o būčiau labai graži ir elegantiška
Vaistai? Gi antidepresantai. Nors realiai man jokios depresijos niekas taip ir neatrado... Mat, prie depresijos nusiskundimai būna, ką aš žinau, sėdi kampe ir linguoji, arba gal lakstai po namus ir šniūro ieškai, kad pasikart. O aš turėjau nusiskundimų darbine aplinka: ekonominės policijos vizitais ir iš to sekančiom vado isterijom. Rimtom tokiom, su griuvimais ant žemės ir pasispardymais. O aš buvau personalo vadovas, ir man reikėjo visai įmonei, keliems šimtams žmonių, vaizduoti, kad viskas čia gerai ir pagal planą
Tada su gamybos vadu vos neišdurnėjom, tik jis gėrė brendį, kas, pasirodo, daug sveikiau. Ir man reikėjo! O paskui iš darbo vis viena išėjau, nx isterikus, jei man nuo to figūra genda!
Ir dabar jau į veidrodį pažiūrėjus tiksliai depresija apima. Jaučiu, kažkas viršuj pajuokavo. Mol, nori gert antidepresantus be depresijos - tai te tau bent depresiją
Tik galėjo jis pasižiūrėti, kas man juos gerti primygtinai liepė
Taigi aišku, ant recepto parašas yra
Depresijų nebijau, baisi čia bėda, pasiskaitysiu anekdotų, ir praeis. Kilus mano ten lai perduoda!!!
Ir svarbiausia, kad tą šūdą ima vienintelė dieta - baltymai. Tik baltymai, be jokio riebalo, jokio anglio. Kas iš esmės baisiai nesveika. Tiiik suvalgyk bent vieną angliavandenį, kad ir baisiausiai sveiką - pyst te tau viskas atgal! Ne kokie 2-3-5 kg atgal, o viskas. Kažkokia nesąmonė ir prieštaravimas energijos tvermės dėsniams, nes aš gi esu tą svorį ir metus, ir numetus, ir nebūdavo bėdos.
Dietologė į tai pasakė - taip yra, o kodėl, niekas nežino.