Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 08:04)
ką daryt žmogui, kuris neturi tokios plačios gerklės kaip kai kurios

Šiaip tai čia gerklė vargiai padės mastau.gif Čia pirštų daugiau reikia šiuo atveju. O gerklė tai ką? Įrašyt nebent į į youtube sudėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Noa, tai gal smėlio su žalia ir bandyk? wink.gif

o aš rudą už pagrindinę ir N kitokių spalvų komplektuosiu, bet šiaip bais noriu tamsiai žalios bigsmile.gif čia man atradimas-niekad nieko nesu turėjus žalio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 08:04)
O mano foto jau ištrynėt? ar tik leidot prisikelt jų ir tada atėmėt priėjimą?  biggrin.gif Aš jaučiausi net dorai nuomonių nespėjus sulaukt... g.gif
Šiaip žinau, kad iki jūsų tempų man labai toli, bet ką daryt žmogui, kuris neturi tokios plačios gerklės kaip kai kurios, o darbo grafikas ir pobūdis neleidžia nuolat online kabėt  angel_sadangel.gif

Taigi sakiau išsiūsim visom, bet po temas ieškot kam sūsti sunkoka... o trinsim gal sakau po mėn. g.gif bendru sutarimu. Nes ten yra merginų kurių aš pavyzdžiui nepamenu, tai kaip suprantu įsikėlė į albumą ir dingo... tai tokias ir mąstau kad reik trint blush2.gif
Atsakyti
Aš liūdnai nuėjau atgal į temą ir pradėjau kuisti paletes. Ir žiūriu - tai kad klausykitės, man pilka priklauso pagal etatą! Katinė irgi. Očevidnoje - da nievierojatnoje mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 07:11)
Šiaip tai čia gerklė vargiai padės mastau.gif Čia pirštų daugiau reikia šiuo atveju. O gerklė tai ką? Įrašyt nebent į į youtube sudėt lotuliukas.gif

Ai, nu aš naiviai tikiuos, kad žmonės kaip forume taip ir gyvenime biggrin.gif nepatikėčiau, kad pavyzdžiui Jūs iš tų, kur realybėje kamputyje sėdi kukliai akytes nuleidusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 08:14)
Noa, tai gal smėlio su žalia ir bandyk? wink.gif

o aš rudą už pagrindinę ir N kitokių spalvų komplektuosiu, bet šiaip bais noriu tamsiai žalios  bigsmile.gif čia man atradimas-niekad nieko nesu turėjus žalio biggrin.gif

Žalios nenoriu! Pakęst jos negaliu biggrin.gif Turiu žalią megztinį - tai jau nežinau kiek laiko neprisiruošiu panaudot biggrin.gif Nes jis durniškas, žalias su koraliniais langučiais biggrin.gif Aš ne šermukšnis koks, kad tokias kombinacijas toleruočiau! biggrin.gif

Klausyk, davai kooperuojamės. Tu man duok visas sau nepatinkančias spalvas, o aš duosiu, kurios man nepatinka biggrin.gif Tai bus - žalia, raudona, ruda biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 07:15)
Aš liūdnai nuėjau atgal į temą ir pradėjau kuisti paletes. Ir žiūriu - tai kad klausykitės, man pilka priklauso pagal etatą! Katinė irgi. Očevidnoje - da nievierojatnoje mastau.gif

gal ten tik man ji nepatiko ta tavo bliuskė? lotuliukas.gif gal ten netyčia kažkas kito ją pagadino? ji lyg blizgi, tai mažu sienų spalvas kokias surinko ar ką? g.gif
beje, o tau čia kokių skydliaukės vaistų ar moteriškų hormonų užgirdė?
tiesa, o ten kur -20kg, tai man per kūdas vaizdelis. jau geriau mesk kokius max 10 ir bus pats gazas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 08:16)
Ai, nu aš naiviai tikiuos, kad žmonės kaip forume taip ir gyvenime  biggrin.gif nepatikėčiau, kad pavyzdžiui Jūs iš tų, kur realybėje kamputyje sėdi kukliai akytes nuleidusi 4u.gif

Aš irgi nepatikėčiau biggrin.gif
Norrrrrrrs mastau.gif
Būna, kad forume baisiai arši motera natūroj yra visai nematoma mastau.gif Tikrai pažįstu. Jai kokia tai depresija buvo - niekur neina, nieko matyt nenori, o forume sėdi ir nuolat su kuo nors niaujasi biggrin.gif

Gal ir man taip? Kuo durniau gyvenime, tuo daugiau sėdi SM. Reikia ką nors parašyt, bet negali, nesusigalvoja - ai, geriau į SM biggrin.gif Praktiškai kuo aš turiu daugiau darbo, tuo daugiau SM sėdžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 07:25)
beje, o tau čia kokių skydliaukės vaistų ar moteriškų hormonų užgirdė?

Vaaa, man šitas irgi labai įdomu - kas čia per velnias, kad žmones šitaip...

O man kas tik duokit žalią, raudoną, rudą wub.gif aš išvis man regis bandysiu migruot kažkur (aišku, juokingai skamba, kai tikro tipo taip 100proc ir nežinau), nes mano visas gyvenimas rudeninių spalvų, mane tik jos veža, ir su pilkom bei paršelio spalvom aš noriu tik verkt po stalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 08:30)
Vaaa, man šitas irgi labai įdomu - kas čia per velnias, kad žmones šitaip...

O man kas tik duokit žalią, raudoną, rudą  wub.gif aš išvis man regis bandysiu migruot kažkur (aišku, juokingai skamba, kai tikro tipo taip 100proc ir nežinau), nes mano visas gyvenimas rudeninių spalvų, mane tik jos veža, ir su pilkom bei paršelio spalvom aš noriu tik verkt po stalu  doh.gif

Aš! Aš tau galiu duot visas žalias, raudonas ir rudas, mainais už pilkas ir paršelius. Visas absoliučiai rudeniškas, dar te tau geltonas ir koralines į komplektą biggrin.gif Aš su jais, tais pilkais ir dūmavotais, neverkčiau po stalu, o būčiau labai graži ir elegantiška biggrin.gif

Vaistai? Gi antidepresantai. Nors realiai man jokios depresijos niekas taip ir neatrado... Mat, prie depresijos nusiskundimai būna, ką aš žinau, sėdi kampe ir linguoji, arba gal lakstai po namus ir šniūro ieškai, kad pasikart. O aš turėjau nusiskundimų darbine aplinka: ekonominės policijos vizitais ir iš to sekančiom vado isterijom. Rimtom tokiom, su griuvimais ant žemės ir pasispardymais. O aš buvau personalo vadovas, ir man reikėjo visai įmonei, keliems šimtams žmonių, vaizduoti, kad viskas čia gerai ir pagal planą lotuliukas.gif Tada su gamybos vadu vos neišdurnėjom, tik jis gėrė brendį, kas, pasirodo, daug sveikiau. Ir man reikėjo! O paskui iš darbo vis viena išėjau, nx isterikus, jei man nuo to figūra genda!
Ir dabar jau į veidrodį pažiūrėjus tiksliai depresija apima. Jaučiu, kažkas viršuj pajuokavo. Mol, nori gert antidepresantus be depresijos - tai te tau bent depresiją biggrin.gif Tik galėjo jis pasižiūrėti, kas man juos gerti primygtinai liepė dry.gif Taigi aišku, ant recepto parašas yra dry.gif Depresijų nebijau, baisi čia bėda, pasiskaitysiu anekdotų, ir praeis. Kilus mano ten lai perduoda!!!

Ir svarbiausia, kad tą šūdą ima vienintelė dieta - baltymai. Tik baltymai, be jokio riebalo, jokio anglio. Kas iš esmės baisiai nesveika. Tiiik suvalgyk bent vieną angliavandenį, kad ir baisiausiai sveiką - pyst te tau viskas atgal! Ne kokie 2-3-5 kg atgal, o viskas. Kažkokia nesąmonė ir prieštaravimas energijos tvermės dėsniams, nes aš gi esu tą svorį ir metus, ir numetus, ir nebūdavo bėdos.
Dietologė į tai pasakė - taip yra, o kodėl, niekas nežino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 spalio 2012 - 07:53
QUOTE(Noa @ 2012 10 18, 07:19)
Žalios nenoriu! Pakęst jos negaliu biggrin.gif Turiu žalią megztinį - tai jau nežinau kiek laiko neprisiruošiu panaudot biggrin.gif Nes jis durniškas, žalias su koraliniais langučiais biggrin.gif Aš ne šermukšnis koks, kad tokias kombinacijas toleruočiau! biggrin.gif

Klausyk, davai kooperuojamės. Tu man duok visas sau nepatinkančias spalvas, o aš duosiu, kurios man nepatinka biggrin.gif Tai bus - žalia, raudona, ruda biggrin.gif

tai gal tau reik zalio be koraliniu languciu? biggrin.gif
drasiai galiu tau atiduot visokias pilkas ir net nauja suknele pilka verysad.gif ir dar visokias murzinai chakias, parsiukines ir t.t.
o va zalia, ruda ir ypac raudonas jamu

tiesa, o snap, tai fotografu konferencija, kuri buvo sekmadieni vln wink.gif

QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2012 10 18, 07:30)
O man kas tik duokit žalią, raudoną, rudą  wub.gif aš išvis man regis bandysiu migruot kažkur (aišku, juokingai skamba, kai tikro tipo taip 100proc ir nežinau), nes mano visas gyvenimas rudeninių spalvų, mane tik jos veža, ir su pilkom bei paršelio spalvom aš noriu tik verkt po stalu  doh.gif

mane rudenio spalvos taippat veza ir gamta man grazi tuo metu, ir net fotkintis tada noriu gamtoje bigsmile.gif ...ojetau, o as turiu ant savo galvos sioms kelioms savaitems 4 fotosesijas doh.gif o maziuke vakar vel susirgo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 18, 08:56)
tai gal tau reik zalio be koraliniu languciu? biggrin.gif
drasiai galiu tau atiduot visokias pilkas ir net nauja suknele pilka  verysad.gif ir dar visokias murzinai chakias, parsiukines ir t.t.
o va zalia, ruda ir ypac raudonas jamu

tiesa, o snap, tai fotografu konferencija, kuri buvo sekmadieni vln wink.gif
mane rudenio spalvos taippat veza ir gamta man grazi tuo metu, ir net fotkintis tada noriu gamtoje  bigsmile.gif ...ojetau, o as turiu ant savo galvos sioms kelioms savaitems 4 fotosesijas  doh.gif o maziuke vakar vel susirgo  doh.gif  verysad.gif

Nebuvau jokiam snap! Garbės žodis. Aš ne fotografė schmoll.gif Aš mėgėja biggrin.gif

Rudens nei spalvų, nei jo paties nemėgstu. Šalta, bliamba, kur čia gerumas? biggrin.gif Noriu vasaros biggrin.gif

Eisiu kur nors pasimaklinėt ir pasiieškot spalvų kokių nors. Kas tiktų prie aqua. Tiesa, dar prieš tai reiktų pačią aqua susirast biggrin.gif

Hm, dar turiu labai keistos slyvinės spalvos megztinį. Tokį subalamūtintai violetiškai ružavą. Eisiu išbandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 spalio 2012 - 08:07