Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 17, 22:08)
Kiba i Maxima reikia?  g.gif  Cia Hyper ar Pramones geriau su rubais laikosi?
As suprantu kad pagal foto, bet kai pacitavau ir perskaiciau kiek dar buvo prirasyta po to, pamirsau apie kuriuos rubus Jus klauset  4u.gif
Nu as irgi  g.gif

Hyper, manau.
Ir dar į Megą, nes Rimi irgi nuolaidos. O sako, Rimi rūbai kokybiškesni...
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 22:16)

Žviegia iš seno žmogaus. Kas do moralinis veidas dry.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 20:43)
Dėkui  4u.gif . Suknelė iš Maximos, 35 lt  ax.gif

man ta sukniukė irgi graži bais bigsmile.gif

QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 21:07)
noa, ale tikrai kooookia tu dyyydelė doh.gif tau tikrai reik maskuotis, nes siaubas gi koks, dramblys tiesiog  doh.gif

aga lotuliukas.gif

Noa, ar mes per snap nesimatėm? labai panašiį tave manęs klausė kur aš matyta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 22:22)
Hyper, manau.
Ir dar į Megą, nes Rimi irgi nuolaidos. O sako, Rimi rūbai kokybiškesni...
Papildyta:

Žviegia iš seno žmogaus. Kas do moralinis veidas dry.gif biggrin.gif

O man kaip tik RIMI prastesni atrode g.gif Cia dar is studentiskos patirties, tai nuo to laiko as ten nesu daugiau nieko ziurejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 22:02)
Bazėj yra net du!

Rimtai? smile.gif O kur ten juos rasti, gal yra kaip nors sunumeruota, nelabai gaudausi bazės sistemoje ax.gif

QUOTE(_asamaM @ 2012 10 17, 22:02)

Jie su pakulne/platforma ar čia susikūriau pati tokį vaizdą? lens.gif

Tiesiog šiaip storas padas, ne platforma 4u.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 17, 22:08)
Kiba i Maxima reikia?  g.gif  Cia Hyper ar Pramones geriau su rubais laikosi?

Man atrodo, kad ir Hyper ir Pramonės maždaug po vienodai su rūbais g.gif Konkrečiai šią suknelę pirkau Pramonėj, tai daugiau jų ten nėra biggrin.gif (nebent darbuotojai papildo lentynas?). O vaikų rūbų pasirinkimas per nuolaidas jau ne pirmą kartą pastebėjau - geriausias Mole, kaip bebūtų keista g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 17, 22:22)
man ta sukniukė irgi graži bais  bigsmile.gif
aga  lotuliukas.gif
Noa, ar mes per snap nesimatėm? labai panašiį tave manęs klausė kur aš matyta  biggrin.gif

Tu man pasakyk, kas yra snap? biggrin.gif Aš siaubingai neįsimenu žmonių veidų, taigi tikrai galiu klausti, kur žmogus matytas. Bet nežinau, kas yra snap! biggrin.gif

QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 17, 22:24)
O man kaip tik RIMI prastesni atrode  g.gif  Cia dar is studentiskos patirties, tai nuo to laiko as ten nesu daugiau nieko ziurejus  g.gif

Aplamai aš irgi ne ekspertė - kalbu apie vaikiškus rūbus biggrin.gif Daugiausia biggrin.gif Nes daugiausia esu pirkus biggrin.gif O ypač - maikutes ilgom rankovėm mokykloj vilktis po švarku!
Papildyta:
Jūs man dabar verčiau pasakykit. Tai sprendžiant pagal pastabas, man juoda tinka geriau, negu pilka?! A tai kaip čia dabar taip gaunasi mastau.gif kaip tik ketinau ant pilkos pereit, kad man būtų kuo mažesnis kultūrinis šokas mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 17 spalio 2012 - 21:44
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 22:41)
Rimtai?  smile.gif  O kur ten juos rasti, gal yra kaip nors sunumeruota, nelabai gaudausi bazės sistemoje ax.gif

Tai kad ir aš nelabai gaudausi, tiesiog einu ir randu biggrin.gif Žinau, kad viena, geresnė, yra pirmoj rampoj kažkur lyg apie vidurį, o kita, bjauresnė, antroj rampoj kažkur arčiau to galo, kur Sanitex. Kas labai gerai - priešais tą antrą bjauresnę yra lietuviškų prekių, kažkokios siuvyklos, išparduotuvė! Na ta pati, kur yra kažkur Šilainiuose prie Šarkuvos maximos ir Vilijampolėj Neries krantinėj!
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 23:25)
Tai kad ir aš nelabai gaudausi, tiesiog einu ir randu biggrin.gif Žinau, kad viena, geresnė, yra pirmoj rampoj kažkur lyg apie vidurį, o kita, bjauresnė, antroj rampoj kažkur arčiau to galo, kur Sanitex. Kas labai gerai - priešais tą antrą bjauresnę yra lietuviškų prekių, kažkokios siuvyklos, išparduotuvė! Na ta pati, kur yra kažkur Šilainiuose prie Šarkuvos maximos ir Vilijampolėj Neries krantinėj!

Mhm, nelabai aišku, bet prie progos bandysiu paieškoti.. ačiū smile.gif
Atsakyti
Aš tokią pat suknelę pirkau maximoj jau prieš porą mėnesių, tai kainavo 70 lt., dabar nuolaidos, bet pas mus jau jų nėra pirkti. Šeip labai graži suknelė, man tinkanti ir patinkanti, buvau su ja vienoje šventėje ir kitą savaitę planuoju vėl užsivilkti, eidama į kitą šventę.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 21:00)
Gerai! Nuėjau ir susidėjau! Dabar eikit ten ir pasakykit, kad aš joks ne light spring biggrin.gif Man būtų labai malonu tatai girdėti biggrin.gif

Noa, as ne eksperte, bet man tose nuotraukose, kur su zaliu ir rudu drabuziai, atrodai gyviau biggrin.gif Pilka isvis kazkaip nesiziuri, o juoda dar priklausomai nuo foto, bet irgi nestebuklas.

Ir visai tu ne dramblys. Normali auksta motera. Turiu dar uz tave aukstesne drauge, tai as pripratus.
Butum ir i ploti keliskart didesne, tai tada sutinku, gal ir jaustusi "mase". Dabar viskas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 10:03)
Mamce nenorit pasidairyt po Warmn spring paletes, na arba po pavasario su rudens įtaka... arba true spring kitaip ax.gif

Noriu, tik ziuriu, kad Warm spring nuorodose man gal plaukai per tamsus. Maniskiai daugiau i Light spring, sviesesnio aukso, neturi nei tamsaus rudumo, nei rausvumo. Ziuriu, kad abiejose paletese yra koraline sp., o toji man tinka. Reik pabandyt daugiau spalvu pasimatuot.... pvz.: zaliu tonu. Ot issukis senatvej butu ! bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamce: 18 spalio 2012 - 05:51
QUOTE(Mamce @ 2012 10 18, 06:50)
Ir visai tu ne dramblys. Normali auksta motera. Turiu dar uz tave aukstesne drauge, tai as pripratus.
Butum ir i ploti keliskart didesne, tai tada sutinku, gal ir jaustusi "mase". Dabar viskas  thumbup.gif

Tai aš ūgiu nesiskundžiu, vis tiek su savo diedais maža jaučiuosi.. Tik svoriu biggrin.gif

Nu matai, ten tose foto - 20 kg +- biggrin.gif Ta prasme, yra ir su tokiu svoriu, ir su kitokiu.
Aplamai aš, aišku, suvokiu, kad nesu storiausia pasaulyje. Bet kai grynai nuo vaistų, ir dar plius klaidingai paskirtų, per pusę metų užkrenta 20kg ir prilimpa taip, kad numest neina, nors prieš tai kiek norėdavau, iki tiek numesdavau - tai jau persiprašau doh.gif Aš, dovanokitės, jų nenoriu doh.gif Tegu jie eina pas tą žertvą, kuri man juos paskyrė dry.gif Susinervuoju kiekvieną kartą, kai einu pro veidrodį.

Nors sutinku, kad čia daugiau požiūrio klausimas - jei prieš tai būčiau svėrus 300 kg, tai aišku, vaikščiočiau su mini ir jausčiausi manekenė biggrin.gif

Va ten, kur vaikai maži, kažkokia pakeistom spalvom foto, manau, ją išmesiu, nes ji neinformatyvi tikriausiai, ir kur keltuve su žaliu golfu - ten svoris geras.
Ten, kur su maikute pilka Slovakijoj (labai nustebau apie tą maikutę prastai išgirdus biggrin.gif) - ten +10.
Kur su ta pilkai marga maike, ten Berlyne, muziejuj - ten jau +20, ir kur su tokiu tamsiai pilku paltu - irgi tiek. Ten, kur su tokia abrikosine - pieno splv. maikute - numetus, tai vėl apie +10. O jau paskutinėse, kur Graikija, kur su tokia blizgančia juoda striuke, ir ta, kur čia viešai dėjau - vėl ple +20 doh.gif Ne prie KMI maximumo +20, aišku, o prie buvusio svorio... Bet vis viena. Gi sakau, žaidimas vienas...

O vat kad man pilka tinka blogiau, negu juoda, tai jau aš čia įsižeidžiau! Man buvo legaliai leista pilka biggrin.gif Prie basics. Na tik gal tokia biškį mažiau į katiną, daugiau į taupe... Bet ar pasirinksi! biggrin.gif Jau buvau pratusi grobti belekokią pilką ir negalvot lotuliukas.gif Dar, galvojau, vieną antrą charchoal pasiimsiu - niekas ir nepastebės, manys, pilka lotuliukas.gif
O va te tau kaip gavosi unsure.gif

Tada nebežinau net kokių aš spalvų kapsuliavimuisi noriu dry.gif Rudos žalios nenoriu, koralines/raudonas grabe mačiau, geltonos baidausi dry.gif Šviesias atmetam, ne mai miesiac. Chaki man užeina - praeina, dabar kaip tik praėjo dry.gif
Smėlio tinka, bet reikia kažko tamsesnio, su savo subine nevaikščiosiu aš kaip smėlio kopa dry.gif Dar tinka visokios tokios - robins egg, nu tipo melsvos, dar tamsiai mėlyna, bet kad tų tamsiai mėlynų, aš pasakysiu, irgi ne fontanai, man turi būti su daugiau žalios, o ne mėlynos...

Graziai gražu dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 18 spalio 2012 - 06:57
Prisidedu prie pagyrų donstop suknelei wub.gif tikrai žemai lenkiu galvą už šitokius gebėjimus rasti nerealius daiktus už tokią kainą bigsmile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 12:32)
einu slaptažodį pakeisių, kam reik rašykit... biggrin.gif

O mano foto jau ištrynėt? ar tik leidot prisikelt jų ir tada atėmėt priėjimą? biggrin.gif Aš jaučiausi net dorai nuomonių nespėjus sulaukt... g.gif
Šiaip žinau, kad iki jūsų tempų man labai toli, bet ką daryt žmogui, kuris neturi tokios plačios gerklės kaip kai kurios, o darbo grafikas ir pobūdis neleidžia nuolat online kabėt angel_sadangel.gif
Atsakyti