Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 20:56)
Nu aš greit rodau savo pirkinius...

Dontstop, suknele wub.gif wub.gif As neatsekiau Groovy numeracijos, tai nepykit jei pasikartosiu: is kur ji?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 10 17, 21:39)
O kokios spalvos kelnės?

Pilkos, juodos ir tamsiai mėlynos smile.gif
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 17, 21:40)
Dontstop, suknele  wub.gif  wub.gif As neatsekiau Groovy numeracijos, tai nepykit jei pasikartosiu: is kur ji?

Dėkui 4u.gif . Suknelė iš Maximos, 35 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 17, 20:40)
Dontstop, suknele  wub.gif  wub.gif As neatsekiau Groovy numeracijos, tai nepykit jei pasikartosiu: is kur ji?

Čia dėl dontstop pirkinių numeracija? Pagal nuotraukas iš eilės unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 21:43)
Dėkui  4u.gif . Suknelė iš Maximos, 35 lt  ax.gif

nu kaip aš toj maxėj nieko nerandu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 21:44)

Aš dvejojau, ar verta išvis matuoti. Nelabai man jos reikėjo, neplanavau pirkti.. .Bet neatsispyriau tulpės formos apačiai, man atrodo, kad man tokio tipo sijonai/suknelių apačios labiausiai tinka blush2.gif (čia antra jau tokio modelio suknelė ir sijonus 2 jau tokius pirkau, jau kai įsižiūriu kokį modelį, sunkiai persiorientuoju į kitokį doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 21:48)
Aš dvejojau, ar verta išvis matuoti. Nelabai man jos reikėjo, neplanavau pirkti.. .Bet neatsispyriau tulpės formos apačiai, man atrodo, kad man tokio tipo sijonai/suknelių apačios labiausiai tinka  blush2.gif  (čia antra jau tokio modelio suknelė ir sijonus 2 jau tokius pirkau, jau kai įsižiūriu kokį modelį, sunkiai persiorientuoju į kitokį  doh.gif )

Gera suknelė smile.gif Aš irgi įsitikinau, kad labai dėkingas modelis su tulpiniu sijonu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 21:48)
Aš dvejojau, ar verta išvis matuoti. Nelabai man jos reikėjo, neplanavau pirkti.. .Bet neatsispyriau tulpės formos apačiai, man atrodo, kad man tokio tipo sijonai/suknelių apačios labiausiai tinka  blush2.gif  (čia antra jau tokio modelio suknelė ir sijonus 2 jau tokius pirkau, jau kai įsižiūriu kokį modelį, sunkiai persiorientuoju į kitokį  doh.gif )

aš pamenu tą jūsų sijoną tulpinį maximinį, visada maximoj jį prisimenu smile.gif ale niekad nieko panašaus ten nemačiau
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 10 17, 21:08)
Čia bazėj ar kur tas shopas?

Bazėj yra net du!

Ir tarp kitko, Rimi šią savaitę megztiniams, šalikams ir kelnėms 40 proc. Ai, ir pirštinėms.

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 17, 18:35)
Israsom Dontstop medali? bigsmile.gif

Drąsiai drinks_cheers.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 20:56)
Žiemai sportbačiai su kailiu:

Jie su pakulne/platforma ar čia susikūriau pati tokį vaizdą? lens.gif

Į Maximos suknelę ir aš vis dairiausi.. Kadangi darbe ganėtinai šilta būna - patiko rankovės. Tik nežinau ar man būtų tinkamas toks modelis, taip ir neprisiruošiau pasimatuoti doh.gif
Atsakyti
noa, ale tikrai kooookia tu dyyydelė doh.gif tau tikrai reik maskuotis, nes siaubas gi koks, dramblys tiesiog doh.gif
Atsakyti
Kiba i Maxima reikia? g.gif Cia Hyper ar Pramones geriau su rubais laikosi?

QUOTE(groovy @ 2012 10 17, 21:44)
Čia dėl dontstop pirkinių numeracija? Pagal nuotraukas iš eilės unsure.gif

As suprantu kad pagal foto, bet kai pacitavau ir perskaiciau kiek dar buvo prirasyta po to, pamirsau apie kuriuos rubus Jus klauset 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 21:44)

Nu as irgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 22:07)
noa, ale tikrai kooookia tu dyyydelė doh.gif tau tikrai reik maskuotis, nes siaubas gi koks, dramblys tiesiog  doh.gif

Na, metras aštuoniasdešimt biggrin.gif
Be to, ten senose nuotraukose aš plonesnė, a to turiu linksmą laisvalaikio užsiėmimą - storėju - plonėju doh.gif laikausi dietos, paplonėju, išmėžiu visas palapines nafig. Tada atgal pastorėju, vėl naują kapsulę formuot laugh.gif Šiuo metu esu storumo epogėjuj ir vėl bandau plonėt lotuliukas.gif

Čia kaip flight rašė - užpernykštė striukė per didelė, pernykštė per maža, šiemet vėl reikia naujos biggrin.gif Tai va, aš ją labai suprantu doh.gif Tik jos gal priežastys kitos, gal laukėsi. O aš tai vaistus tam tikrus pagėriau ir turiu dabar ple žaidimo doh.gif
Atsakyti