QUOTE(bytte @ 2012 10 15, 11:51)
Na paltas prie veido - ne problema. Problema paltas prie batų, negražu juoda/ruda... va kai mėgztinis mėlynas, tai tas mažas tarpas juodų timpių visai normaliai, o kai paltas juodas užsideda, vsio nebegražu. Tai vat ir misliju ką tarp batų ir palto įkišt... mąstau gal ką iš uoginių ar šaltibarščių serijos tiktų ir viskas susiderintų, nu bet kur aš kriaušė stora, vos batus užsitraukinati, su šaltibarščių spalvos timpėm eisiu
O ir tuos šaltybarščius reiktų atitaikyt, kad nebūtų va taip "gražiai"
:
http://images0.chict...n-scarf_400.jpg
man tos visos dusty pink, lilac ir pan. nelabai prie veido tinka... bent jau shanai taip atrodo
, mol per pilka
.
O rudi batai/mėlynos timpos(pėtkelnės)/juodas paltas mąstau kad reikalo nepataisytų, o gal net sugadintų dar labiau
o jei kokias tokias imtum pėdkelnes kaip tas kur "P" pažymėjau. bandžiau įžiūrėt kokių ten pas tave spalvų ant batų yra. nu lyg visokių variacijų galima būtų įžiūrėt
dar man labai noris šaliko kokio išraiškingesnio, nes šitas, tai toks nabagiukas
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 15, 17:01)
Pačiai pasisiūti gal ir nebrangu. Domėjausi vienoj siuvykloj kainom, tai pieštuko silueto iki kelių - ar ne 110lt
Vien pasiuvimas. Nėr labai brangu, nėr ir labai pigu.
varyk pas mane į Ukmergę ,tai parodysiu kur galima fainų dalykiškų rūbų nusipirkt iš siuvyklos, kur visokiems mexx'ams siuva arba siuvėjų parodysiu, kurios superines suknelesir už 40lt pasiuva
aš aną dieną nešiau pataisyt sijoną ir palaidinę, tai10lt sumokėjau. jau vien dėl tokių bajerių man daros čia smagiau gyvent nei Vilniuj
QUOTE(Noa @ 2012 10 15, 17:07)
Ką nors nejuodo pirkti/įsigyti, pastebėjau, aplamai yra labai brangu
Aš vat vis viena galvoju apie siuvyklą. Arba internetu pirkti...
aš ir sakiau eisiu pas siuvėją šį tą, kad pasiūtų
QUOTE(bytte @ 2012 10 15, 17:32)
Kad inc ruduo manau čia niekam abejonių nekyla
, pomidorinė rudenėliams tinkama
. Bet vat jin vis taikosi į kontrastingą rudenį, tipo su žiemos įtaka
, o man kažkaip atrodo kad jin na geriausiu atveju tikras ruduo pagal kontrastingumą.
aš pasibandysiu visaip visokeriopai pasiderint ir vėliau kada pasisakysiu kas iš tiesų.šiandien išėmaiu laikinai iš spintos visokius šaltus atspalvius ir bandysiu dabar tik su tais šiltais likusiais draugaut
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 15, 17:36)
Ai, su tuo internetu. Nepataikius ilgai cackintis, kol nupirks kas nors. Nebent figūra neproblematiška. Geriau jau siūtis. Tik irgi reik labai žinoti, kas tinka, nes jei su fantazija ne kas (kaip pas mane
), tai gali galutinis rezultatas pranokti lūkesčius
jo, kai figūra su išlinkimais arba kai kur be jų, tai vargas su standartiniais
o aš nupėdinau į kosmetikos pardę ir badžiau pasižiūrėt kokių aš šešėlių naujų noriu, tai vėpsojau vėpsojau ir net nesugalvojau kokius pradėt bandyt. susibiesinau ir išėjau lauk