Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(inc @ 2012 10 17, 17:31)

oi tam straipsniuke kaip siaubo filme tos akys atrodo lotuliukas.gif paziurejau ir kraupu pasidare biggrin.gif
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 18:31)
* Ir taip sulaukiu daug dėmesio  nail.gif , bei kritikos į a.ž.  biggrin.gif

** O tai spalvinio tipo tema Rūbuose tebeegzistuoja?  ax.gif  blush2.gif Gal ten naujokės galėtų išsiaiškinti visus rūpimus klausimus?  blush2.gif  blush2.gif

*dar ir tokiu buna zmoniu doh.gif
** anksciau siek tiek maciau kad dar yra ta tema

QUOTE(Shana @ 2012 10 17, 18:35)
Israsom Dontstop medali? bigsmile.gif

butinai first.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 19:29)
Neee, būk tu verčiau ruduo biggrin.gif Ko nenori? lotuliukas.gif
Už ką? unsure.gif

buvau is pradziu ir ruduo bet paskui nusrende kad busiu ziema. O man ir paciai labiau patinka ziema but nei rudeniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 17:31)
Ačiū už raktą, aš buvau dėjus savo foto kaip į albumą, tai ir į temą, bet nuolat jas laikyti įkeltas nenoriu  cool.gif Ir taip sulaukiu daug dėmesio  nail.gif , bei kritikos į a.ž.  biggrin.gif

Aš irgi noriu savo paskutinius pirkinius parodyt - gal ryt  smile.gif  Daug pirkau šį mėn, vakar Maximoj šį bei tą, kol nuolaida 40 %.. Jau ir Jamam kaupiuosi (lapkričio 17 d), ir žiemos išpardavimams, ruošiu sąrašiukus  smile.gif

O tai spalvinio tipo tema Rūbuose tebeegzistuoja?  ax.gif  blush2.gif Gal ten naujokės galėtų išsiaiškinti visus rūpimus klausimus?  blush2.gif  blush2.gif

O aš nepamačiau, aki buvai įkėlusi doh.gif biggrin.gif
Į a. ž.? blink.gif WTF? Dėl kooo? blink.gif

Ooo, aš Jamam laukiu, žieminių šmutkių mums su vyru reikia doh.gif Ir nemažai. tai 17 d.? bigsmile.gif
Beje, pagyvenus supratom, kad vyrui dar vienų batų trūksta ir rudeniui doh.gif

Aha, tipą reiktų te išsiaiškinti, o čia apie kapsules ir ekonomiškumą labiau šnekama drinks_cheers.gif kaip noriu savo rudeninę nufotkit ir kaip tingiu blush2.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 17, 17:35)
Israsom Dontstop medali? bigsmile.gif

O taip biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 10 17, 20:03)

thumbup.gif
Papildyta:
GAL kam katuko? rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
o tos, kurios neapsisprendžiant nenorit pasidaryt pagal asmenines akių, odos ir plaukų spalvas? buvau kažkada straipsniuką įmetus
aš sau pasidariau
mano spalvos tik nebaigiau sudėt tų komplimentinių

odos spalvos naudojamo: palaidinėms, trikotažui, apatinams rūbams
akių spalvas: naudoti akcentams netoli veido, papuošalams, dalykiams kostiumams, kasdieniams rūbams, vakariniams rūbams
plaukų spalvas; baziniams daiktams : paltai, kostiumai, trikotažas, oda, kailiniai; pakartokite šią spalvą aksesuaruose, batuose, rankinėms

čia aprašymai kaip daryti
http://color-harmony....com/35320.html
http://color-harmony...
Atsakyti
Ačiū, merginos, už medalį laugh.gif

Nu aš greit rodau savo pirkinius, nes penktadienį tiesiai iš darbo išvažiuosiu savaitgaliui, ryt irgi nežinau, ar turėsiu laiko prisijungti, tad jei jau šiandien aukoju vakarą prie pc, tai bent foto įkelsiu smile.gif

Sportbačiai rudeniui, vaikščiojimui su vaiku po parką, mišką ir pan. Tokios kaip laisvalaikio kapsulės šiam rudeniui neturiu, ką turėjau pernai ir pavasarį, kažkaip išsibarstė, liko pavieniai daiktai, reiks link pavasario kažką sukomplektuoti, dabar ir taip gerai, nes nėr to laisvalaikio schmoll.gif Vien darbas, darbas, darbas, viršvalandžiai, vakarais sporto klubas, va, iki jo nueiti šitie sportbačiai irgi tinka biggrin.gif

user posted image

Į komplektą dalis būsimos sporto kapsulės - striukė (nepamenu, gal jau rodžiau anksčiau blush2.gif ) ji ilgesnė tokia, uodegą dengianti, kapišonas iš vidaus su rožiniais raštais

user posted image

Žiemai sportbačiai su kailiu:

user posted image

Eilinis bandymas įtraukti į garderobą kažką rudo - čia jau pavasariui

user posted image

user posted image

Taupe suknelė - bandysiu ryt apsirėdyt (vesiu susirinkimą, tai vos ne spec dėl to pirkau blush2.gif ), nors pas mus darbe taip šalta, kad ir megztinis ant viršaus nepamaišytų doh.gif

user posted image

Na ir buvau nusimezgus šalį - pirmas blynas prisvylęs blush2.gif bet šiaip daiktas thumbup.gif Nė dienos be jo thumbup.gif Nusimegsiu dar trejetą skirtingų spalvų rolleyes.gif

user posted image

Na ir kad būtų aiškiau, kaip jis turėjo gautis ir atrodyti užsidėjus

user posted image

Atsakyti
Gerai! Nuėjau ir susidėjau! Dabar eikit ten ir pasakykit, kad aš joks ne light spring biggrin.gif Man būtų labai malonu tatai girdėti biggrin.gif
Atsakyti
dontstop, fainai, tik ta bliuskė su užrašais tai nea schmoll.gif

Greit sakai, kur pirkai antrą ir trečią daiktus biggrin.gif Ar dar yra? O trečio yra kitų spalvų? lotuliukas.gif Kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 10 17, 21:01)
dontstop, fainai, tik ta bliuskė su užrašais tai nea schmoll.gif

Greit sakai, kur pirkai antrą ir trečią daiktus biggrin.gif Ar dar yra? O trečio yra kitų spalvų? lotuliukas.gif Kiek kainavo?

Abu iš Asia shopo, dar yra, ir kitų spalvų yra 4u.gif Striukė yra 3 skirtingų pilkų atspalvių (maniškė vidutinio tamsumo), 55 lt, batai yra dar juodi, rudi, camel, smėliniai, šviesūs, kaina 69 lt, jei dydis 36 arba 37, ir 99, jei didesnis dydis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 20:05)
Abu iš Asia shopo, dar yra, ir kitų spalvų yra  4u.gif  Striukė yra 3 skirtingų pilkų atspalvių (maniškė vidutinio tamsumo), 55 lt, batai yra dar juodi, rudi, camel, smėliniai, šviesūs, kaina 69 lt, jei dydis 36 arba 37, ir 99, jei didesnis dydis  4u.gif

Čia bazėj ar kur tas shopas?

Tiesa, prie kokių laisvalaikio drabužių pirmuosius batus derini? Nes su kitais kaip ir viskas aišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 17 spalio 2012 - 20:09
QUOTE(groovy @ 2012 10 17, 21:08)
Čia bazėj ar kur tas shopas?

Tiesa, prie kokių laisvalaikio drabužių pirmuosius batus derini? Nes su kitais kaip ir viskas aišku.

Taip, bazėj yra ir Laisvės al 4u.gif

Prie sportinių, t y treninginių kelnių, minėtos sportinės striukės. Su skinny džinsais buvau apsiavus, bet dar reikia gerai paplušėti sporto salėj iki normalaus vaizdo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 19:37)
biggrin.gif:D aga. jums jaučiu tie geltoni plaukai viską gadina, o aš noriu baltų, tokių ale pilkų net biggrin.gif bet kol kas tik panorėsiu

Man tai irgi atrodo, kad nereikia blush2.gif Kai buvai įmetus tą foto, kur norima plaukų spalva, tai dėl įdomumo primečiau, kaip atrodytų. Tau tamsūs tinka.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 20:17)
Prie sportinių, t y treninginių kelnių, minėtos sportinės striukės. Su skinny džinsais buvau apsiavus, bet dar reikia gerai paplušėti sporto salėj iki normalaus vaizdo  blush2.gif

O kokios spalvos kelnės?
Atsakyti