Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(inc @ 2012 10 17, 17:31)

mano akys tai kažkokios unikalios, nėra ir čia maniškių biggrin.gif arba aš tikrai savęs iš šono negaliu pamatyt ir įvertint
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 18:49)
dontstop su shana, tai aš anot jūsų visgi vasara?

Aš manau, kad taip. Pritariu Byttei dėl ribos tarp vasaros ir žiemos, bet man labiau į vasaros pusę visgi.. Vos vos.. Aš jūsų vietoje labai galvos nesukčiau dėl tikslaus pavadinimo - imkit abidvi paletes ir ieškokit savo spalvų, atspalvių, kontrasto lygį 4u.gif Vis tiek visi paletės atspalviai tinka tik tuomet, jei ta paletė sudaryta individualiai. O iš bendrų palečių dar reikia atrinkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 19:16)
Aš manau, kad taip. Pritariu Byttei dėl ribos tarp vasaros ir žiemos, bet man labiau į vasaros pusę visgi.. Vos vos.. Aš jūsų vietoje labai galvos nesukčiau dėl tikslaus pavadinimo - imkit abidvi paletes ir ieškokit savo spalvų, atspalvių, kontrasto lygį  4u.gif  Vis tiek visi paletės atspalviai tinka tik tuomet, jei ta paletė sudaryta individualiai. O iš bendrų palečių dar reikia atrinkti  ax.gif

supratau, aš ir panašiai galvoju

bet vat dėl plaukų nerimsta širdis ir protas doh.gif ar palikt man šitus tamsius, ar visgi kažką keist
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 19:17)

bet vat dėl plaukų nerimsta širdis ir protas  doh.gif ar palikt man šitus tamsius, ar visgi kažką keist

Šitą dilemą sprendžiant tipas ne prie ko irnesakyk.gif Norit pokyčių - keiskit, bandykit kažką naują smile.gif Tinka ir dabartinis variantas - irgi puiku, nei papildomų išlaidų, nei vargo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 19:21)
Šitą dilemą sprendžiant tipas ne prie ko  irnesakyk.gif Norit pokyčių - keiskit, bandykit kažką naują  smile.gif  Tinka ir dabartinis variantas - irgi puiku, nei papildomų išlaidų, nei vargo  biggrin.gif

nu aš matomai ieškau pasiteisinimų arba atkalbinjėimų, nes žiauriai noriu baltų, ale nu nesiryžtu biggrin.gif o ir gaila biškį, nes iš juodų padaryt baltus praktiškai lygu likt visai be plaukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 19:25)
nu aš matomai ieškau pasiteisinimų arba atkalbinjėimų, nes žiauriai noriu baltų, ale nu nesiryžtu biggrin.gif o ir gaila biškį, nes iš juodų padaryt baltus praktiškai lygu likt visai be plaukų biggrin.gif

Aaa, štai kame reikalas, ne, baltų nereikia blush2.gif
Atsakyti
Einu surasiu bent pora savo foto, tada eisiu pažėt į tą albumą. Raktą turiu, bet be savo fotkių - nepatogu biggrin.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 10 17, 16:49)

Neee, būk tu verčiau ruduo biggrin.gif Ko nenori? lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 18:31)
Ačiū už raktą, aš buvau dėjus savo foto kaip į albumą, tai ir į temą, bet nuolat jas laikyti įkeltas nenoriu  cool.gif Ir taip sulaukiu daug dėmesio  nail.gif , bei kritikos į a

Už ką? unsure.gif
Atsakyti
straipsniukas kaip išgauti kontrastą rūbų ansambliuose http://www.insideout...e-contrast.html

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inc: 17 spalio 2012 - 18:35
QUOTE(inc @ 2012 10 17, 19:09)
na o moteriški rūbai man skirti. tik tiek, kad ten dar yra tokių,kurie ne dėl spalvos, o dėl fasono sukelti

4u.gif aišku, aš ir taip darau, kaupiu visokias kapsules kur bent kažkas patiko ir žiūrinu ką galiu sau nutaikyti g.gif bet tas kapsiuliavimas tai kaip feng šui - bais rimtas menas ir mokslas, jei biški tundravota kaip aš tai kuo toliau į mišką tuo baisiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 19:28)
Aaa, štai kame reikalas, ne, baltų nereikia  blush2.gif

biggrin.gif:D aga. jums jaučiu tie geltoni plaukai viską gadina, o aš noriu baltų, tokių ale pilkų net biggrin.gif bet kol kas tik panorėsiu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 19:37)
biggrin.gif:D aga. jums jaučiu tie geltoni plaukai viską gadina, o aš noriu baltų, tokių ale pilkų net biggrin.gif bet kol kas tik panorėsiu

Man atrodo, šviesūs plaukai panaikins jums visą turimą kontrastą, nežinau, neįsivaizduoju jokių šviesių plaukų ant jūsų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 19:39)
Man atrodo, šviesūs plaukai panaikins jums visą turimą kontrastą, nežinau, neįsivaizduoju jokių šviesių plaukų ant jūsų  unsure.gif

nu jo, tas tiesa
Atsakyti