Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

apie akis tas straipsniukas http://expressingyou...is-type-is.html
Atsakyti
PAgaliau 4u.gif
Imeciau foto kur su kompu daryta - na ir kaip dabar atrodo? g.gif As silta ar salta? Nes jei silta ti faktas kad pavasaris, nes ruduo tikrai ne, o jei salta - tai faktas kad vasara...

Teka - as ne ekspertas, bet pagal foto su paletem, tu man ryskiausia su ziemos spalvomis bigsmile.gif tai gal tu ziema? Nes ne ruduo ir ne ziema man schmoll.gif o su vasaros palete - tu per bliedna kazkokia... tai kas tu ? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.L.A: 17 spalio 2012 - 17:10
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 10 17, 18:05)
PAgaliau  4u.gif
Imeciau foto kur su kompu daryta - na ir kaip dabar atrodo?  g.gif  As silta ar salta? Nes jei silta ti faktas kad pavasaris, nes ruduo tikrai ne, o jei salta - tai faktas kad vasara...

Plaukai ir oda man šilti atrodo. O akys, nežinau rolleyes.gif
Atsakyti
Klausykit, tokiais tempais prisnekesit tema per savaite. O man dar kazkada dirbti reikia. O man Teka ne ziema g.gif bent kol kas g.gif lyg tai.
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 10 17, 17:05)
PAgaliau  4u.gif
Imeciau foto kur su kompu daryta - na ir kaip dabar atrodo?  g.gif  As silta ar salta? Nes jei silta ti faktas kad pavasaris, nes ruduo tikrai ne, o jei salta - tai faktas kad vasara...

Teka - as ne ekspertas, bet pagal foto su paletem, tu man ryskiausia su ziemos spalvomis  bigsmile.gif  tai gal tu ziema? Nes ne ruduo ir ne ziema man  schmoll.gif  o su vasaros palete - tu per bliedna kazkokia... tai kas tu ?  g.gif  biggrin.gif

gal vasara? man ta paskutinės foto plaukų spalva lyg per šilta prie veido g.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 17, 18:15)
gal vasara? man ta paskutinės foto plaukų spalva lyg per šilta prie veido  g.gif

Su tom plauku spalvom ti ne kas - man irgi ten per silta ji buvo, bet tai cia kirpejos nuopelnas tongue.gif o bet taciau - kai uzsidedu ka nors saltos spalvos, kad ir pilka - nu sunkiai ji man irgi atrodo g.gif cia toks vaijzdelis kad visoms ne kas su tais sezonu nustatymais - na bet gal kaip nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 10 17, 18:08)
Klausykit, tokiais tempais prisnekesit tema per savaite. O man dar kazkada dirbti reikia. O man Teka ne ziema  g.gif  bent kol kas g.gif lyg tai.

drinks_cheers.gif
Aš tai nespėju nieko net skaityti blush2.gif

Ačiū už raktą, aš buvau dėjus savo foto kaip į albumą, tai ir į temą, bet nuolat jas laikyti įkeltas nenoriu cool.gif Ir taip sulaukiu daug dėmesio nail.gif , bei kritikos į a.ž. biggrin.gif

Aš irgi noriu savo paskutinius pirkinius parodyt - gal ryt smile.gif Daug pirkau šį mėn, vakar Maximoj šį bei tą, kol nuolaida 40 %.. Jau ir Jamam kaupiuosi (lapkričio 17 d), ir žiemos išpardavimams, ruošiu sąrašiukus smile.gif

O tai spalvinio tipo tema Rūbuose tebeegzistuoja? ax.gif blush2.gif Gal ten naujokės galėtų išsiaiškinti visus rūpimus klausimus? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 17:02)
o man, žinokit, visai jau nelinksma. iš pradžių sunkiai susitaikiau su vasaros spalvom, pradėjau ieškotis rūbų, šiandien vėl suabejojau ir pradedu žvalgytis į žiemą. bet nu nesu aš žiema. nei vasara, nieks aš sad.gif nebežinau, kokius rūbus pirktis. gerai, kad aš vis tik žiūrinėjuos ir nelabai ką perku biggrin.gif

Welcome to the club rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 17:31)

Ačiū už raktą, aš buvau dėjus savo foto kaip į albumą, tai ir į temą, bet nuolat jas laikyti įkeltas nenoriu  cool.gif Ir taip sulaukiu daug dėmesio  nail.gif , bei kritikos į a.ž.  biggrin.gif

Tau tai isvis medali reiktu duoti, nes ir po visokiu puldinejimu ir aiskinimu ka ne taip darai, sugebi normaliai bendrauti, ir patari ir tt ir pan.
Israsom Dontstop medali? bigsmile.gif
Atsakyti
dontstop su shana, tai aš anot jūsų visgi vasara?

asamaM, visai nelinksma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 17, 15:23)

g.gif tai tep ir nesupratau tai tu ruduo ar vasara? paletė vasaros o rūbai rudens?..

QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 17:02)
bet nu nesu aš žiema. nei vasara, nieks aš sad.gif

g.gif na gal koks demesezinas, man ir gi db sunku prisitaikyti kad aš vasara doh.gif

QUOTE(Shana @ 2012 10 17, 18:08)
Klausykit, tokiais tempais prisnekesit tema per savaite. O man dar kazkada dirbti reikia. O man Teka ne ziema  g.gif  bent kol kas g.gif lyg tai.

tai čia per dieną tiek prišnekėjo, net silpna pasidarė, aš dar kol kapanojuos tai man iš vis skausmas netelpa širdy, dar Noa kaip užmeta baikių, kol atsijuoki bum trys lapai doh.gif

o aš savo kapsulėj turiu rausvą megztuką ir pilką bliuskute - super jaučiuos pažengus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2012 10 17, 17:53)
g.gif tai tep ir nesupratau tai tu ruduo ar vasara? paletė vasaros o rūbai rudens?..

ruduo mirksiukas.gif
susidėsiu dar ir pavasario palečių. nenoriu kompo užkraut, tai ten žadu susimest viską ta tema. man tų kitų sezonų reikia, nes aš visais, išskyrus, žiemą domiuosi. mat turiu ir kitiems šeimos nariams atsirint ,kas jie tokie biggrin.gif
na o moteriški rūbai man skirti. tik tiek, kad ten dar yra tokių,kurie ne dėl spalvos, o dėl fasono sukelti
Atsakyti