apie akis tas straipsniukas http://expressingyou...is-type-is.html
PAgaliau
Imeciau foto kur su kompu daryta - na ir kaip dabar atrodo? As silta ar salta? Nes jei silta ti faktas kad pavasaris, nes ruduo tikrai ne, o jei salta - tai faktas kad vasara...
Teka - as ne ekspertas, bet pagal foto su paletem, tu man ryskiausia su ziemos spalvomis tai gal tu ziema? Nes ne ruduo ir ne ziema man o su vasaros palete - tu per bliedna kazkokia... tai kas tu ?
Imeciau foto kur su kompu daryta - na ir kaip dabar atrodo? As silta ar salta? Nes jei silta ti faktas kad pavasaris, nes ruduo tikrai ne, o jei salta - tai faktas kad vasara...
Teka - as ne ekspertas, bet pagal foto su paletem, tu man ryskiausia su ziemos spalvomis tai gal tu ziema? Nes ne ruduo ir ne ziema man o su vasaros palete - tu per bliedna kazkokia... tai kas tu ?
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 10 17, 18:05)
PAgaliau
Plaukai ir oda man šilti atrodo. O akys, nežinau
Klausykit, tokiais tempais prisnekesit tema per savaite. O man dar kazkada dirbti reikia. O man Teka ne ziema bent kol kas lyg tai.
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 10 17, 17:05)
PAgaliau
gal vasara? man ta paskutinės foto plaukų spalva lyg per šilta prie veido
QUOTE(inc @ 2012 10 17, 18:15)
gal vasara? man ta paskutinės foto plaukų spalva lyg per šilta prie veido
Su tom plauku spalvom ti ne kas - man irgi ten per silta ji buvo, bet tai cia kirpejos nuopelnas o bet taciau - kai uzsidedu ka nors saltos spalvos, kad ir pilka - nu sunkiai ji man irgi atrodo cia toks vaijzdelis kad visoms ne kas su tais sezonu nustatymais - na bet gal kaip nors
QUOTE(Shana @ 2012 10 17, 18:08)
Klausykit, tokiais tempais prisnekesit tema per savaite. O man dar kazkada dirbti reikia. O man Teka ne ziema bent kol kas lyg tai.
Aš tai nespėju nieko net skaityti
Ačiū už raktą, aš buvau dėjus savo foto kaip į albumą, tai ir į temą, bet nuolat jas laikyti įkeltas nenoriu Ir taip sulaukiu daug dėmesio , bei kritikos į a.ž.
Aš irgi noriu savo paskutinius pirkinius parodyt - gal ryt Daug pirkau šį mėn, vakar Maximoj šį bei tą, kol nuolaida 40 %.. Jau ir Jamam kaupiuosi (lapkričio 17 d), ir žiemos išpardavimams, ruošiu sąrašiukus
O tai spalvinio tipo tema Rūbuose tebeegzistuoja? Gal ten naujokės galėtų išsiaiškinti visus rūpimus klausimus?
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 17:02)
o man, žinokit, visai jau nelinksma. iš pradžių sunkiai susitaikiau su vasaros spalvom, pradėjau ieškotis rūbų, šiandien vėl suabejojau ir pradedu žvalgytis į žiemą. bet nu nesu aš žiema. nei vasara, nieks aš nebežinau, kokius rūbus pirktis. gerai, kad aš vis tik žiūrinėjuos ir nelabai ką perku
Welcome to the club
QUOTE(dontstop @ 2012 10 17, 17:31)
Ačiū už raktą, aš buvau dėjus savo foto kaip į albumą, tai ir į temą, bet nuolat jas laikyti įkeltas nenoriu Ir taip sulaukiu daug dėmesio , bei kritikos į a.ž.
Tau tai isvis medali reiktu duoti, nes ir po visokiu puldinejimu ir aiskinimu ka ne taip darai, sugebi normaliai bendrauti, ir patari ir tt ir pan.
Israsom Dontstop medali?
dontstop su shana, tai aš anot jūsų visgi vasara?
asamaM, visai nelinksma
asamaM, visai nelinksma
QUOTE(inc @ 2012 10 17, 15:23)
tai tep ir nesupratau tai tu ruduo ar vasara? paletė vasaros o rūbai rudens?..
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 17:02)
bet nu nesu aš žiema. nei vasara, nieks aš
na gal koks demesezinas, man ir gi db sunku prisitaikyti kad aš vasara
QUOTE(Shana @ 2012 10 17, 18:08)
tai čia per dieną tiek prišnekėjo, net silpna pasidarė, aš dar kol kapanojuos tai man iš vis skausmas netelpa širdy, dar Noa kaip užmeta baikių, kol atsijuoki bum trys lapai
o aš savo kapsulėj turiu rausvą megztuką ir pilką bliuskute - super jaučiuos pažengus
QUOTE(Lutė @ 2012 10 17, 17:53)
tai tep ir nesupratau tai tu ruduo ar vasara? paletė vasaros o rūbai rudens?..
ruduo
susidėsiu dar ir pavasario palečių. nenoriu kompo užkraut, tai ten žadu susimest viską ta tema. man tų kitų sezonų reikia, nes aš visais, išskyrus, žiemą domiuosi. mat turiu ir kitiems šeimos nariams atsirint ,kas jie tokie
na o moteriški rūbai man skirti. tik tiek, kad ten dar yra tokių,kurie ne dėl spalvos, o dėl fasono sukelti