Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

Flight - viskas dera, tik pritarsiu kad norisi ko tai gyvesnio - gal kokio salikelio ir pirstiniu - rozines ar kokios fuksijos spalvos, na ko nors sviesesnio... bet siaip labai grazu - man po juodos su juoda ir juodai - tiesiog akys dziaugiasi tokius reginius matant, as net batu dabar negaliu apsiaut juodu biggrin.gif parsiunciau per klaida juodus, t.b. melyni ir negaliu.... mastau gal parduot ir vel bandyt siustis.. g.gif
nusifotkinau su kompo kamera, tai laukiu rakto ir kelsiu i albuma foto, nu bet jauciu kad pavasaris as...
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 14:09)
ale bet tai ot tai. prisisaugojau krūvas vasaros palečių, kosmetikos ir pan, o dabar ką vėl žiemai to paties ieškot? o tai visos pritariat, kad aš žiema?

perziurejau visas nuotraukas, bet kai nelabai turiu aki tai sunku pasakyt savo nuomone o ir ar labai teisinga ji butu tai neaisku, nes irgi daugiau semiuosi ideju nei kazka moku patart ax.gif
o man butu gerai, kad butum ziema biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 14:43)
merginos o gal pasirašom sezonus kurios žinom albume blush2.gif

tikrai kad butu gerai pasirasyt prie savo nuotrauku albume koks tipas esam ax.gif

QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 14:45)
Aš ne. Niekas negali būti žiema, jei aš negaliu lotuliukas.gif Kaip aš pritarsiu, taigi labai man bus pavydu lotuliukas.gif

as ziema tongue.gif

QUOTE(D.E.L.A @ 2012 10 17, 15:34)
Na va - tai skaičiau skaičiau, nesireiškiau, lietuviškai kukliai, o čia bac ir atėmė iš manęs albumo priėmimą, čia ka ant lt valdžia keičiasi, tai ir čia perversmus darot ? tongue.gif

jau ta melyna avatare sijona manau visos prisimena bigsmile.gif
Atsakyti
reiktu issinagrinet ar tinka spalviskai man tas sijonas, bet kol nieks manes nei prie vieno sezono nepririso - galiu ir toki nesiot tongue.gif
Atsakyti
o man, žinokit, visai jau nelinksma. iš pradžių sunkiai susitaikiau su vasaros spalvom, pradėjau ieškotis rūbų, šiandien vėl suabejojau ir pradedu žvalgytis į žiemą. bet nu nesu aš žiema. nei vasara, nieks aš sad.gif nebežinau, kokius rūbus pirktis. gerai, kad aš vis tik žiūrinėjuos ir nelabai ką perku biggrin.gif

bytte, o tai tikrai raudona spalva taip jau labai apsprendžia ar žiema, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 17 spalio 2012 - 16:02
D.E.L.A., tai davė tau raktelį?

Teka, o tai tavo natūrali plaukų spalva ir yra tokia tamsi?
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 17, 17:03)

nu vat kad ne...bet kokia ji iš tikrųjų, tai aš nelabai ir atsimenu

va mano puskės plaukai, mano su ja panašūs buvo, jei ne vienodi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 17 spalio 2012 - 16:08
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 16:02)
o man, žinokit, visai jau nelinksma. iš pradžių sunkiai susitaikiau su vasaros spalvom, pradėjau ieškotis rūbų, šiandien vėl suabejojau ir pradedu žvalgytis į žiemą. bet nu nesu aš žiema. nei vasara, nieks aš sad.gif nebežinau, kokius rūbus pirktis. gerai, kad aš vis tik žiūrinėjuos ir nelabai ką perku biggrin.gif

bytte, o tai tikrai raudona spalva taip jau labai apsprendžia ar žiema, ar ne?

o tu negali but mano padruzke - ruduo?
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2012 10 17, 17:08)
o tu negali but mano padruzke - ruduo?

ryškiai raktuko nuo fotki negavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 17:04)
nu vat kad ne...bet kokia ji iš tikrųjų, tai aš nelabai ir atsimenu

va mano puskės plaukai, mano su ja panašūs buvo, jei ne vienodi

Tai vis tiek gana tamsūs ir šalti (kiek čia įžiūriu).
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 16:09)
ryškiai raktuko nuo fotki negavai biggrin.gif

13, 16, 17 ir 18 foto mane privertė taip pagalvot, nes toks jausmas, kad tau prie kūno geriau tinka šilti, auksiniai tonai ... tik pati akis lyg nelabai rudeniška. reikia pabandyt tam straipsny vakarykščiam surast atitikmenį
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 17, 17:03)
D.E.L.A., tai davė tau raktelį?

Ne trypčioju prie užrakintų durų, mojuoju mėlynu sijonu, bet nieks nemato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(D.E.L.A @ 2012 10 17, 17:20)
Ne trypčioju prie užrakintų durų, mojuoju mėlynu sijonu, bet nieks nemato biggrin.gif

Mato mato smile.gif Išsiunčiau.
Atsakyti