Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

nu supratau...tik labai jau įdomu pamatyt žmogų, juolab, kad jis ir kapsules savo rodo, o ir šiaip smalsu g biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 13:52)
Jetus, jei bogu, visiškai nedarbinga diena wacko.gif

o aš pusdienį po polikliniką maliaus. pareidama užėjau į pardę ir prisipirkau liemenėlių, kad nebūtų taip liūdna lotuliukas.gif nes eina sau kaip aš ten nuvargau. o liemenėlės, tai gerulės- po 10lt,su silikonu net. gibuvau pasiruo6us pirkt pas mus triumph pardėj po 90lt kažkur arba siųstis VS kokia, o čia dvi po 10 pasiėmiau ir laiminga galėsiu tampyt. o jau kaip man geria prie kūno dera terakotinės ir teal mėlynos spalvos, žinokit bigsmile.gif

o diena tikrai kažkokia idiotiška doh.gif nuo pat ryto viskas iš rankų slydo doh.gif

susidėjau pas save ryte picasoje derinukus, fasonus visokius rudeniui, tai jei kuriai aktualu galit pasižiūrėt
Atsakyti
Na va - tai skaičiau skaičiau, nesireiškiau, lietuviškai kukliai, o čia bac ir atėmė iš manęs albumo priėmimą, čia ka ant lt valdžia keičiasi, tai ir čia perversmus darot ? tongue.gif
Šiaip vienu metu maišiausi, maliausim man ir tipą bandė nusatinėt, bet dar ne iki galo, aš pati neprisiruošiu nusifotkint dienos šviesoj be spakliaus - jėzau pati bijau save pamatyt, tai kaupiuos vis ir nesusikaupiu, tik čia skaitau ir sagau viską iš pavasario ir vasaros palečių, nes šiaip aš neesu ryški, tokia labiau švelni ale šilta, tai va vdrug jaučiu pavasariu kokiu light būsiu ...

NAgi merginos, shana ir dontstop turi mane prisimint, o ir albume ašai buvau wink.gif

Laukiu rakto 4u.gif nes dar nepraradau vilties suprast kas aš tokia ir kapsules susirinkt pagal tai smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, nugis prisiminiau, kad turiu analogišką ir mėlyną suknutę, tai pabandžaiu sukomplektuot ir kas gavosi : paltukas-suknutė-timpos - batai-kepurė. Tik, ar ne per daug skirtingų mėlynų? g.gif Į telefo mėlynumą prašyčiau nekreipti dėmesio biggrin.gif

http://public.fotki....nys3.html#media

(Abi suknutės mano figūrai gal kiek trumpokos, bet ai - nekompleksuoju, jau nebe tas amžius.. bigsmile.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 17 spalio 2012 - 14:45
QUOTE(flight @ 2012 10 17, 15:43)
Mergaitės, nugis prisiminiau, kad turiu  analogišką ir mėlyną suknutę, tai pabandžaiu sukomplektuot ir kas gavosi : paltukas-suknutė-timpos - batai-kepurė. Tik, ar  ne per daug skirtingų mėlynų?  g.gif  Į telefo mėlynumą prašyčiau nekreipti dėmesio  biggrin.gif

(Abi suknutės mano figūrai gal kiek trumpokos, bet ai - nekompleksuoju, jau nebe tas amžius.. bigsmile.gif ).

Man labai patinka smile.gif
Atsakyti
flight, skubiai reik kažko pagyvinimui, mėlynumai IMHO nesipjauna, ale labai jau viskas nuobodu smile.gif
Atsakyti
O jei kokios "gyvos" spalvos pirštinės?
Atsakyti

Man tai visai nieko, netrūksta jokių pagyvinimų... Čia aš kaip nindzė tau sakau biggrin.gif Jei man juoda/juoda gyvumo netrūksta, tai čia jo jau visai sočiai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 17 spalio 2012 - 15:03
QUOTE(flight @ 2012 10 17, 16:02)
O jei kokios "gyvos" spalvos pirštinės?

manau būtų thumbup.gif man užtektų, nors idealiausia būtų ir pirštines ir šalį biggrin.gif ir kepurę. arba šalmą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 14:49)
mergaiciukas1 rudenėlis 4u.gif , kitos dingusios unsure.gif

Aga, rudenelis. Tik pasipuost nemoka ax.gif As labiau ikvepimo cia semiuos, nei ka patart galiu.

Bytte, dekui 4u.gif

Mergaitės, nugis prisiminiau, kad turiu  analogišką ir mėlyną suknutę, tai pabandžaiu sukomplektuot ir kas gavosi : paltukas-suknutė-timpos - batai-kepurė. Tik, ar  ne per daug skirtingų mėlynų?  g.gif  Į telefo mėlynumą prašyčiau nekreipti dėmesio  biggrin.gif

Man labai grazu thumbup.gif Ir ta melina man jau ryskumo pakankamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 10 17, 16:33)
Man labai grazu  thumbup.gif  Ir ta melina man jau ryskumo pakankamai smile.gif

Va va drinks_cheers.gif Ypač kepurė gerai kreipia dėmesį ten, kur reikia smile.gif
Atsakyti
Flight, man irgi gražu smile.gif Ten kur su kepure netrūksta ryškumo, toks išplaukęs įvaizdis, bet jums tinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 10 17, 14:34)

4u.gif dar pratęsė nedarbingumą iki savaitės galo. Bet tempai tai tikrai, kol laksčiau pas gydytoją - 3 psl priplepėta blink.gif
Atsakyti