ir aš gavau ačiū
sveikos
pritariu as, tik nepamirskit paskui manes isileist atgal i albuma
teks kapsule formuot, kad butu ka kelt i albuma
QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 10:19)
...ir albume yra merginų kurios niekada labai intensyviai nebendravo ir šiuo metu nebendrauja, manau reikėtų pravalyti albumą ir pakeist slaptažodį... ir duot naujokėms inc ir Noa jai nnori
pritariu as, tik nepamirskit paskui manes isileist atgal i albuma
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 10:50)
teks kapsule formuot, kad butu ka kelt i albuma
nusiunčiau temoje rašiusioms ...ir donstop
kitos prašom apsireikšt ir išsiūsiu slaptažodį... nes nepamenu jūsų tikslių nikų, tai ieškot per visas temas ... pačios suprantat iš albumo kurį laiką dar nemesiu, paskui po truputuką pradėsim manau bendru sutarimu
kitos prašom apsireikšt ir išsiūsiu slaptažodį... nes nepamenu jūsų tikslių nikų, tai ieškot per visas temas ... pačios suprantat iš albumo kurį laiką dar nemesiu, paskui po truputuką pradėsim manau bendru sutarimu
ale bet tai ot tai. prisisaugojau krūvas vasaros palečių, kosmetikos ir pan, o dabar ką vėl žiemai to paties ieškot? o tai visos pritariat, kad aš žiema?
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 14:09)
ale bet tai ot tai. prisisaugojau krūvas vasaros palečių, kosmetikos ir pan, o dabar ką vėl žiemai to paties ieškot? o tai visos pritariat, kad aš žiema?
jai raudona netinka, negalit būt žiema... arba ten buvo ta vadinama "alaja", kuri tinka tik clear winter, bet šiaip normali raudona turi tikt. Tai vat tas liko testukas, nes pagal kitus nelabai aišku. Bet kuriuo atveju, kaip ir seniau minėjau sėdit ant labai plonos ribos, ir neaišku kurioje labiau pusėje.
dėkui, panos gavau
Laba diena
o jus kuri nors dirbat ? bo skaityti nespeju.
Atlekiau valandai namo bet vistiek visko neperskaitysiu iki vakaro.
Bytte, aciu
Noa gavo priejima prie albumo, drebekit
Bytte, aciu
QUOTE(Shana @ 2012 10 17, 14:24)
Laba diena
Bytte, aciu
Bytte, aciu
Noa negavo... sakė nedės savęs ... nus pas mus tik donstop tokią privilegiją turi
Nedirbu. Turiu temperatūros ir biuletenį
Teka, man tai tu gražiausiai atrodai su ta ryškiai mėlyna palaidine
QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 13:31)
Noa negavo... sakė nedės savęs ... nus pas mus tik donstop tokią privilegiją turi
Se tau, zlugo mano viltis tureti bendrasezonininke
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 17, 13:31)
Sveik
merginos o gal pasirašom sezonus kurios žinom albume
Papildyta:
Aš tai pati sau oro direktorė... nenoriu ir nedirbu
bet reik jau eit matyt rimtai dirbt
Papildyta:
Aš tai pati sau oro direktorė... nenoriu ir nedirbu
bet reik jau eit matyt rimtai dirbt
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 14:09)
Aš ne. Niekas negali būti žiema, jei aš negaliu Kaip aš pritarsiu, taigi labai man bus pavydu
Negavau
Aš, beje, nesakiau, kad savęs nedėsiu. Aš tik sakiau, kad šiuo metu neturiu daug savo nuotraukų, nes vienintelis namuose esantis fotoaparatas yra MANO! Ir aš niekam jo neduodu, kad nesudaužytų. Ple, už jį dar lizingas neišmokėtas, dalinsiu mat
Turiu daug vaikų ir katinų nuotraukų Taip pat peizažų.
Buvau vasarą atostogaut su šeima Graikijoj, nuotraukų parsivežiau belekiek. Spėkit, esu pati nors vienoj
Ai, pala, gal vienoj. Būkvaliai vienoj Iš kokių 700