Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 12:30)
merginos, greit pažiūrit ir pasakot savo nuomonę. o ruduo su pavasariu kai baisiai atrodo  doh.gif  biggrin.gif ar aš klystu, bet man ir balta atrodo tinka, ne?

Žiema bigsmile.gif
Atsakyti
NOA, tuoj paaiškės, kad aš legaliai galiu nešiot juodą liezuvis.gif sokiai.gif assa.gif
Papildyta:
bytte, bet tavo paimta vasaros paletė daug blankesnė nei mano, ten kur aš savo veidą įpaišius. ten gan ryškios spalvos. gal aš būsiu vasara-žiema biggrin.gif galima taip?
Atsakyti
Teka aš specialiai ėmiau bendras vasaros spalvas, kurios turi tikt iš esmės visom vasaroms, tik vasara/žiema prigriebia dalį žieminių ne tokių tamsių/ryškių spalvų. Nes kitaip gaunas makaliuzė, dalis tinka spalvų, dalis netinka... nebeaišku kurios netinka... va paskui sukonkretinant imamos tos specifinės jau spalvytės. Kadangi su tavim neaišku, tai padariau dar testuką žiema ar vasara... va man ta skaisčiai raudona kaip ir netinka g.gif ... bet čia gali būti dėl to kad foto šešėlyje daryta... o gali būt kad būtėnt dėl to visos žieminės labiau žiūrisi.
Įdėjau padažymus... rinkau visas tamsiausias lūpų ir ružo spalvas, bet mano akimis vasaros makiažas stabiliai per light. Man visai kitaip gavosi blush2.gif
Nu kadangi Tekos aš niekad nenorėjau priimt į savo būrį... tai nuomonės nesakysiu.
Nekontrastinga žiema tai true arba cool, t.y. žiema su vasaros įtakas... o ne atvirškščiai. Pas tas žiemas nėr tokių ryškių spalvų, o ir lateksinė ar veliūrinė juoda anoms netink. Ai Dar man atrodo pas jas geltonos nėr cool.gif
Atsakyti
bytte doh.gif koks tai pasityčiojimas ten gaunas su tais padažymais lotuliukas.gif lotuliukas.gif
šiaip tai ačiū tau be galo be krašto 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
raudona, jo, netinka, pernai golfą nusirpirkau kažkodėl, bet taip ir nenešiojau, toks ryškiai raudonas
kažkaip man violetinė nieko atrrodo g.gif
Atsakyti
shana labai graži tavo plaukų spalva užpavydėjau wub.gif ... čia su tais augaliniais taip? kažin žilus jie dažo, ir nuo ko reik pradėt eksperimentuot g.gif . Nes jau per daug pešiot žilų plaukų reik... vis čiupinėju visokius dažus... ir vis bijau pradėt, bet matau kad visgi teks jau.
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 13:22)
bytte  doh.gif koks tai pasityčiojimas ten gaunas su tais padažymais  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
šiaip tai ačiū tau be galo be krašto  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
raudona, jo, netinka, pernai golfą nusirpirkau kažkodėl, bet taip ir nenešiojau, toks ryškiai raudonas
kažkaip man violetinė nieko atrrodo g.gif

tai jai subtiliai padažyt nesimatys nieko gi blush2.gif ... aš gi perspėjau, nesu profesionali fotomontažo darytoja, tik drebančiom rankelėm brūkštelėjau iš siūlomų spalvų, bo man tos šviesios vasarėlės spalvytės atrodė smarkiai per bliednos... nu tai taip ir gavosi blush2.gif
Atsakyti
bytte, aš gi ne dėl tavo darbo kokybės priekaištauju, sakau, kad aš baisiai atrodau biggrin.gif o tau taigi didelis didelis ačiūūūūū aciuks.gif
Atsakyti
einu slaptažodį pakeisių, kam reik rašykit... biggrin.gif
Noa, kai rasi ką dėt į albumą, rašyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 13:02)
NOA, tuoj paaiškės, kad aš legaliai galiu nešiot juodą liezuvis.gif  sokiai.gif  assa.gif

Aš tada nueisiu į tą albumą, pažiūrėsiu, kaip tu atrodai, ir pati taip nusidažysiu. Ot dry.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 13:33)
Aš tada nueisiu į tą albumą, pažiūrėsiu, kaip tu atrodai, ir pati taip nusidažysiu. Ot dry.gif biggrin.gif

optimistė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 13:33)

laugh.gif

Bytte, įleisk atgal į albumą frusty.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 17 spalio 2012 - 12:38
ir mane biggrin.gif
Atsakyti
Jau gavau,ačiū 4u.gif
Atsakyti