Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

Aš irgi pritariu dėl Noa ir Inc.

QUOTE(_asamaM @ 2012 10 17, 10:30)
Nenori čia įdėti, kad daugiau nuomonių būtų?

Man patinka  blink.gif  Ryšku, gražu. Ir keista, bet bent jau iš pirmo žvilgsnio man tinka visi viršūs su visom apačiom (mano skoniui biggrin.gif).

Einu dar pažiūrėt lens.gif
Kai kuriuose deriniuose gal batai kiek kliūva, bet kadangi nėr aksesuarų, su šalių/šalikėlaičių pagalba, manau, ir juos bus galima nesunkiai puikiai įtraukti į derinį smile.gif

O su kuo būtent kliūva batai? Man atrodo, jie kaip tik ištraukia pvz tą bordo+mėlyną derinį. T.y., su kitais batais jis jau nesižiūrėtų, o kadangi batai rusų mėlyno katino spalvos, tai tą palaidinę pritraukia.

Nelabai noriu dėt, nes rūbai gan atpažįstami. Paskui pamatys kokia bendradarbė lotuliukas.gif Geriau įleiskim Noa ir Inc į albumą lotuliukas.gif

Čia vadinasi, dariau ruda-bordo kapsulę lotuliukas.gif Bet! Ilgaauliai rudi netiko, teko parduot, tai iš rudos beliko tik vienos kelnės ir aulinukai. Ai, nebepatinka man ruda irnesakyk.gif biggrin.gif

Tiesa, gi batų neturiu nufotkintų, tai įdėjau ką radau panašiausia. Visi kiti rūbai mano lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 17 spalio 2012 - 09:43
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 22:32)
Įkėliau į albumėlį kapsulę. Bet kažkaip negroja, ane? g.gif

Man tai viskas gerai, gal tik su bordo sijonu ne visi viršūs tiktų, tas violetinis su juo gal sunkiau, o šiaip viskas gerai. Kelnių nereikia nė vienų? Iš kur ta paskutinė suknelė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 17 spalio 2012 - 09:45
QUOTE(groovy @ 2012 10 17, 10:43)
Man tai viskas gerai, gal tik su bordo sijonu ne visi viršūs tiktų, tas violetinis su juo gal sunkiau, o šiaip viskas gerai. Kelnių nereikia nė vienų? Jau viską turi ar ketini pirkti? Iš kur ta paskutinė suknelė blush2.gif

Viską turiu, nuotraukos mano, tik va batų nenufotkinau, tai įkėliau panašius iš interneto. Jo, ta violetinė su bordo man irgi kelia įtarimų. Dar taip nedėvėjau. Gal ir nedėvėsiu g.gif
Suknelės abi iš Savitas stilius. Bet ta mėlyna praeitų metų. Ji buvo ilgesnė,bet po poros skalbimų patapo gero ilgio, nes vilnonė biggrin.gif Šiaip kapsulėj praktiškai viskas (išskyrus pilką sijoną, baltą maikutę ir bordo kardiganą - šitas viskozinis) vilna arba pusvilnė.

Kelnės kol kas tik tamsiai mėlyni skinny džinsai, kuriuos norėčiau dėvėti kuo rečiau. Tai nedėjau net.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 17 spalio 2012 - 10:01
QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 10:19)
...ir albume yra merginų kurios niekada labai intensyviai nebendravo ir šiuo metu nebendrauja, manau reikėtų pravalyti albumą ir pakeist slaptažodį... ir duot naujokėms inc ir Noa jai nnori 4u.gif

Noriu! biggrin.gif
Tik va, bliamba, o ką aš ten dėsiu...
Ai, ką nors nufotografuosiu! Va, kaip gerai sumaniau!

QUOTE(groovy @ 2012 10 17, 10:43)
Man tai viskas gerai, gal tik su bordo sijonu ne visi viršūs tiktų, tas violetinis su juo gal sunkiau, o šiaip viskas gerai. Kelnių nereikia nė vienų? Iš kur ta paskutinė suknelė blush2.gif

Aš kai nemačiau, tai galiu pasisakyt iš lempos. Man atrodo, kad su bordo labai tinka pilka! Pilka - bordo kapsulė, jūs tik paklausykit, kaip gražiai skamba! Melodingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 10:50)
Pilka - bordo kapsulė, jūs tik paklausykit, kaip gražiai skamba! Melodingai biggrin.gif

Jaučio kraujo ir rusų mėlynojo katino bičiulystė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 17, 10:53)
Jaučio kraujo ir rusų mėlynojo katino bičiulystė biggrin.gif

Rusų mėlynasis papjovė jautį. Ir suėdė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 10 17, 10:57)
Rusų mėlynasis papjovė jautį. Ir suėdė biggrin.gif

Taip tik pasakose apie ekonomišką garderobą būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 17, 11:02)
Taip tik pasakose apie ekonomišką garderobą būna biggrin.gif

Ekonomiška nes. Kates jaučiais maitinti biggrin.gif Ką pačios pasigauna!

Nes aplamai tai nedera rusų mėlynasis su kačių maisto spalva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 17, 10:41)
O su kuo būtent kliūva batai? Man atrodo, jie kaip tik ištraukia pvz tą bordo+mėlyną derinį. T.y., su kitais batais jis jau nesižiūrėtų, o kadangi batai rusų mėlyno katino spalvos, tai tą palaidinę pritraukia.

Man gal antra pirmoj eilėj+bordo sijonas+pilka... Bet va pažiūrėjau dar penkis kartus ir jau tinka biggrin.gif

Man pačiai kolkas sunkiai sekasi perkelti akis nuo soft į cool summer paletę. Kažkaip atrodo per ryškios spalvos smile.gif Nesugalvoju ką su kuo būtų galia derinti sau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 17 spalio 2012 - 10:38
Amarcord man violetinis iškrenta iš konteksto... na aš jį derinyje tik su tuo tamsesniu pilku įsivaizduoju spalviškai blush2.gif , bet tas bantas man prie langelių vis vien nei prie ko.
O batai manau labiau nuo pėtkelnių spalvos priklausytų, jai kokios rudos tamsesnės ar ryžesnės spalvos manau netiktų, bet jai į pilkumą pėtkelnės... arba tokios dramblio kaulo tada gerai.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 10:03)
Teka imečiau... įdomiai man vis vien jus norisi į nekontrastingas žiemas kišt blush2.gif , tik vat pagal testuka vasara/žiema nepatempiat visgi  g.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 10:19)
...ir albume yra merginų kurios niekada labai intensyviai nebendravo ir šiuo metu nebendrauja, manau reikėtų pravalyti albumą ir pakeist slaptažodį... ir duot naujokėms inc ir Noa jai nnori 4u.gif

bytte, TU prašyčiau 4u.gif
einu žiūrėt. nu man irgi žiema noris būt, bent jau aš sau į žiemą vistiek kažkaip nešu. o nekontrastinga žiema, tai čia kuri?

pritariu dėl albumo.ir laukiu naujo slaptažodžio 4u.gif
Papildyta:
byyyyytte, bet tai pagal tas paletes man žiema geriausiai bigsmile.gif merginos, greit pažiūrit ir pasakot savo nuomonę. o ruduo su pavasariu kai baisiai atrodo doh.gif biggrin.gif ar aš klystu, bet man ir balta atrodo tinka, ne?

Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 12:00)
Amarcord man violetinis iškrenta iš konteksto... na aš jį derinyje tik su tuo tamsesniu pilku įsivaizduoju spalviškai blush2.gif , bet tas bantas man prie langelių vis vien nei prie ko.
O batai manau labiau nuo pėtkelnių spalvos priklausytų, jai kokios rudos tamsesnės ar ryžesnės spalvos manau netiktų, bet jai į pilkumą pėtkelnės... arba tokios dramblio kaulo tada gerai.

Pėdkelnės kūno sp., juodos, pilkos.
Nu man tas violetinis irgi abejotinas. Prie pieštuko sijono ne tik spalviškai, bet ir dėl silueto abejoju, ar gerai atrodytų (labai šalta dabar, tingiu matuotis). Ir nepatinka, kad to megztuko rankovės 3/4. Jaučiu, reik jį mest iš kapsulės biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 12:30)
byyyyytte, bet tai pagal tas paletes man žiema geriausiai  bigsmile.gif

Pritarčiau ax.gif
Atsakyti