QUOTE(_asamaM @ 2012 10 17, 10:30)
Nenori čia įdėti, kad daugiau nuomonių būtų?
Man patinka Ryšku, gražu. Ir keista, bet bent jau iš pirmo žvilgsnio man tinka visi viršūs su visom apačiom (mano skoniui ).
Einu dar pažiūrėt
Kai kuriuose deriniuose gal batai kiek kliūva, bet kadangi nėr aksesuarų, su šalių/šalikėlaičių pagalba, manau, ir juos bus galima nesunkiai puikiai įtraukti į derinį
Man patinka Ryšku, gražu. Ir keista, bet bent jau iš pirmo žvilgsnio man tinka visi viršūs su visom apačiom (mano skoniui ).
Einu dar pažiūrėt
Kai kuriuose deriniuose gal batai kiek kliūva, bet kadangi nėr aksesuarų, su šalių/šalikėlaičių pagalba, manau, ir juos bus galima nesunkiai puikiai įtraukti į derinį
O su kuo būtent kliūva batai? Man atrodo, jie kaip tik ištraukia pvz tą bordo+mėlyną derinį. T.y., su kitais batais jis jau nesižiūrėtų, o kadangi batai rusų mėlyno katino spalvos, tai tą palaidinę pritraukia.
Nelabai noriu dėt, nes rūbai gan atpažįstami. Paskui pamatys kokia bendradarbė Geriau įleiskim Noa ir Inc į albumą
Čia vadinasi, dariau ruda-bordo kapsulę Bet! Ilgaauliai rudi netiko, teko parduot, tai iš rudos beliko tik vienos kelnės ir aulinukai. Ai, nebepatinka man ruda
Tiesa, gi batų neturiu nufotkintų, tai įdėjau ką radau panašiausia. Visi kiti rūbai mano