QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 16:10)
draudžiamos zonos atstovė sako, kad IMHO šilta. o čia natūrali?
Tep, niekad nedaziau, nes galvoju, kad gamta geriausiai zino, koki "sezona" mums parinkti As irgi manau, kad mano plaukai turi silta atspalvi, tai ar as galiu su jais buti vasara?
QUOTE(inc @ 2012 10 16, 20:12)
vat bus tau maximoj pirkt oaš nusipirkau už lita navy medvilninį, už tris -oranžinį šilko-medvilnės ir šiandien teal šilkinį sumedvilne už 9lt įtariu, laikys ir nemažai
įmesiu pvz. kaip ir su kuo galima navy suderint
Itariu, kad tu zinai tas pacias gerasias skyles, kur ir mano broliene Ukmergej apsiperka As apti kilus is Ukmerges Tai kaip parvaziuoju pas mama, tai man net zada atima , kokiu ji firminiu, nenesiotu geriu prisitempus buna. Man, pvz.: Ecco sportinio tipo batukus naujus uz 50 Lt nugriebe...
O tie spalvu deriniai tai geris Uzsisaugau ir vis pasivartau.
QUOTE(flight @ 2012 10 16, 21:55)
Mano naujausi - labai tikiuosi, light vasarai į temą - pirkinukai. Paltukas, suknutė ir megztukas.
Labai man grazios spalvos, bet kaip kazkuri sake, reik pagyvinimo.
Anksciau taip buciau negalvojus, man atrode, kad svarbu, jog visi rubai butu vieno atspalvio. O apsisvietus sioje temoje pamaciau, kaip kazkokia skirtingos spalvos detale atgaivina, payvina, nusviecia visa derini. Tai dabar nevengiu saliku pirkti... Man taip lengviausia paivairint nuobodu savo garderoba.