Įkraunama...
Įkraunama...

EKONOMIŠKAS GARDEROBAS

QUOTE(Teka @ 2012 10 16, 16:10)
biggrin.gif draudžiamos zonos atstovė sako, kad IMHO šilta. o čia natūrali?

Tep, niekad nedaziau, nes galvoju, kad gamta geriausiai zino, koki "sezona" mums parinkti biggrin.gif As irgi manau, kad mano plaukai turi silta atspalvi, tai ar as galiu su jais buti vasara?

QUOTE(inc @ 2012 10 16, 20:12)

vat bus tau maximoj pirkt lotuliukas.gif oaš nusipirkau už lita navy medvilninį, už tris -oranžinį šilko-medvilnės ir šiandien teal šilkinį sumedvilne už 9lt  tongue.gif įtariu, laikys ir nemažai  lotuliukas.gif

įmesiu pvz. kaip ir su kuo galima navy suderint

Itariu, kad tu zinai tas pacias gerasias skyles, kur ir mano broliene Ukmergej apsiperka biggrin.gif As apti kilus is Ukmerges mirksiukas.gif Tai kaip parvaziuoju pas mama, tai man net zada atima , kokiu ji firminiu, nenesiotu geriu prisitempus buna. Man, pvz.: Ecco sportinio tipo batukus naujus uz 50 Lt nugriebe...

O tie spalvu deriniai tai geris thumbup.gif Uzsisaugau ir vis pasivartau.

QUOTE(flight @ 2012 10 16, 21:55)
Mano naujausi - labai tikiuosi,  light vasarai į temą - pirkinukai. Paltukas, suknutė ir megztukas.

Labai man grazios spalvos, bet kaip kazkuri sake, reik pagyvinimo.
Anksciau taip buciau negalvojus, man atrode, kad svarbu, jog visi rubai butu vieno atspalvio. O apsisvietus sioje temoje pamaciau, kaip kazkokia skirtingos spalvos detale atgaivina, payvina, nusviecia visa derini. Tai dabar nevengiu saliku pirkti... ax.gif Man taip lengviausia paivairint nuobodu savo garderoba.
Atsakyti
turiu bordo spalvos svarkelį, tai žiūrėjau su kuo paderint ir kaip tik osinkoj šviežių fotkių mestelėję

daugumoj matau, kad gražiai dera su tom "camėlinėm" spalvom. sijoną dar dar galėčiau įsitaisyt, bet kelnių nea, nes šikna mano didelė. gal sakau, man tada visai išeitis būtų ieškotis kokių tamsiai žalių kelnių. kaip manot?

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tamsiai žalios tai man čia atrodo būtų labai gerai... Žiū, jau jis bus viską ir susikomplektavus, ogi kartu atėjom biggrin.gif
O aš nė velnio lotuliukas.gif
Pas mus jokių gerų taškų nėr, arba aš juose nieko nerandu biggrin.gif
Aš net šalikėlio norimos spalvos nerandu, tai kur jau čia visą kapsulę!
Tiesa, perknisus spintą radau rudą švarką, na tokį paltinį. tai va jį dabar nešoju ir labai jaučiuosi susikapsuliavus! Rudas švarkas, teal arba biežinės spalvos golfas, tamsiai mėlyni džinsai ir teal rankinukas. Ir juodi batai, nes kitokių neturiu.
Taip pat bet ką iš išvardintų galiu pakeisti į judą biggrin.gif Nes turiu juodų kelnių, juodų megztinių, juodų rankinukų ir juodų striukų biggrin.gif
Atsakyti
Imetu sena nuoroda i straipsni su nuotraukom , pakeitusi mano poziuri i salius ir ju reiksme garderobe:
http://fashiondetail...aktury-i-printy
Atsakyti
flight, labai fainas paltukas, suknelė, o rausvas šalikėlis labai pagyvina visą reikalą thumbup.gif

QUOTE(Mamce @ 2012 10 17, 06:35)
Tep, niekad nedaziau, nes galvoju, kad gamta geriausiai zino, koki "sezona" mums parinkti  biggrin.gif  As irgi manau, kad mano plaukai turi silta atspalvi, tai ar as galiu su jais buti vasara?

nifiga biggrin.gif vasara gi šaltas tipas biggrin.gif nors šiaip tai nežinau, mergų reik klaust, gal ir galit, koks soft nebent g.gif

QUOTE(inc @ 2012 10 17, 07:50)
turiu bordo spalvos svarkelį, tai žiūrėjau su kuo paderint ir kaip tik osinkoj šviežių fotkių mestelėję

daugumoj matau, kad gražiai dera su tom "camėlinėm" spalvom. sijoną dar dar galėčiau įsitaisyt, bet kelnių nea, nes šikna mano didelė. gal sakau, man tada visai išeitis būtų ieškotis kokių tamsiai žalių kelnių. kaip manot?

manau, turėtų būt liuks thumbup.gif

bytte, kaip lauukiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2012 10 17, 09:20)
flight, labai fainas paltukas, suknelė, o rausvas šalikėlis labai pagyvina visą reikalą thumbup.gif

Negalėjau nepirkt, kai pamačiau, kad nukainotas nuo 560 iki 390 bigsmile.gif Na, o paskui jau reikėjo ir suknutę prisiderint biggrin.gif
Dabar ieškau, kur rasti visą aksesuarų kompelktą - rausvą paršelišką kepurę, pirštines ir šaliką.
(..o juk ėjau tai slidinėjimo šalmo ieškot lotuliukas.gif ...)
Atsakyti
Teka imečiau... įdomiai man vis vien jus norisi į nekontrastingas žiemas kišt blush2.gif , tik vat pagal testuka vasara/žiema nepatempiat visgi g.gif

Mamce nenorit pasidairyt po Warmn spring paletes, na arba po pavasario su rudens įtaka... arba true spring kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamce @ 2012 10 17, 09:08)
Imetu sena nuoroda i straipsni su nuotraukom , pakeitusi mano poziuri i salius ir ju reiksme garderobe:
http://fashiondetail...aktury-i-printy

Oho, koks fainas saitas!
Šiaip tai mano nuomonę apie šalikus daugmaž atitiko biggrin.gif
Atsakyti
...ir albume yra merginų kurios niekada labai intensyviai nebendravo ir šiuo metu nebendrauja, manau reikėtų pravalyti albumą ir pakeist slaptažodį... ir duot naujokėms inc ir Noa jai nnori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 09:19)
...ir albume yra merginų kurios niekada labai intensyviai nebendravo ir šiuo metu nebendrauja, manau reikėtų pravalyti albumą ir pakeist slaptažodį... ir duot naujokėms inc ir Noa jai nnori 4u.gif

Galima, jei merginos sugrįš, galės vėl įsikelti. 4u.gif

Mamce, man atrodo, į soft summer tai galima įsipaišyt, nes oda ir akys lyg šaltesnio atspalvio, būtų gerai, kad bytte ir dontstop pažiūrėtų dar kartą g.gif Dar aišku reiktų dienos šviesoj be makiažo ir su neutraliomis spalvomis nusifotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 10 16, 23:32)
Įkėliau į albumėlį kapsulę. Bet kažkaip negroja, ane? g.gif

Nenori čia įdėti, kad daugiau nuomonių būtų?

Man patinka blink.gif Ryšku, gražu. Ir keista, bet bent jau iš pirmo žvilgsnio man tinka visi viršūs su visom apačiom (mano skoniui biggrin.gif).

Einu dar pažiūrėt lens.gif
Kai kuriuose deriniuose gal batai kiek kliūva, bet kadangi nėr aksesuarų, su šalių/šalikėlaičių pagalba, manau, ir juos bus galima nesunkiai puikiai įtraukti į derinį smile.gif

QUOTE(bytte @ 2012 10 17, 10:19)

drinks_cheers.gif Pritariu. Su sąlyga, jkad nepriklausau tom nebendraujančiom biggrin.gif

Aš už tai, kad abiem aktyviom merginom būtų duoti rakčiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 17 spalio 2012 - 09:32
QUOTE(_asamaM @ 2012 10 17, 10:30)
Aš už tai, kad abiem aktyviom merginom būtų duoti rakčiukai

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti