Įkraunama...
Įkraunama...

Radži ieško žmonos

QUOTE(mmergyte @ 2012 11 05, 11:48)
ir ji pedagogė jei gerai supratau,nenorėčiau,kad mano vaikus mokytų tokia  lotuliukas.gif  doh.gif

pedagogė? ohmy.gif nu joooo.. vargšai vaikai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 11 06, 07:42)
pedagogė? ohmy.gif nu joooo.. vargšai vaikai biggrin.gif

pedagogė,bet kaip supratau nedirbusi dar pagal specialybę,labai viliuosi,kad ir nebedirbs.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Po tokio portreto laidoje, tai jau tikrai nemanau, kad ras pedagogės darbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 11 06, 12:42)
Po tokio portreto laidoje, tai jau tikrai nemanau, kad ras pedagogės darbą biggrin.gif

paliubomu ;D ne, kaip as laukiu kol ji iskris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(OK!* @ 2012 11 07, 21:31)
paliubomu ;D ne, kaip as laukiu kol ji iskris bigsmile.gif

galetu kuri nors jai tas sinjonine kasa nuplest laidos metu, taip kaip daivai papas netikras iskrito
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 11 08, 07:14)
galetu kuri nors jai tas sinjonine kasa nuplest laidos metu, taip kaip daivai papas netikras  iskrito

O kodėl netikras? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulužė: 09 lapkričio 2012 - 11:55
Na laukiu vakaro bigsmile.gif bus kas pralinksmina biggrin.gif
Atsakyti
Kas iškrito? Užsižiūrėjau kitą kanalą ir nepamačiau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
aš irgi žiūriu doh.gif biggrin.gif Ta Alma man toookia baisi doh.gif O Nijolė wacko.gif

Iš esmės tai Radži turėtų su jom daugiau bendrauti, o ne žiūrėti kaip jos riejasi ir taip rinktis
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2012 11 10, 21:18)
Kas iškrito? Užsižiūrėjau kitą kanalą ir nepamačiau doh.gif  biggrin.gif

Radži nusprendė, kad šįkart niekas neiškris. Na bet Daivai ir pasisekė - laimėjo kelionę į Paryžių.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2012 11 11, 12:36)
Radži nusprendė, kad šįkart niekas neiškris. Na bet Daivai ir pasisekė - laimėjo kelionę į Paryžių.

nu tai dabar vabsce deklaruos kad ji pati geriausia, nors pasirodo kad ne pirmas radzis jai jau
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 11 11, 15:52)
nu tai dabar vabsce deklaruos kad ji pati geriausia, nors pasirodo kad ne pirmas radzis jai jau

tai as abejoju ar is tu merginuu Radzis kuriai nors pirmas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti