Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(ninkute @ 2012 10 17, 17:50)
Sveikutės,
Man neduoda ramybės žmpogaus sauga. Gal turite pagal atnaujintą programą pasidarę planelį visoms klasėms.

Sveika, žmogaus saugos programą mums atsiuntė pavaduotoja, o mums beliko suskirstyt temas klasėms. Tad jei tave tenkins toks mūsų planas - prašom... biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už planelį. O čia tiek iš viso temų ar čia jau suskirstyta 4 klasei.
Papildyta:
O ką darote su kitomis programomis: socialinių įgūdžių, kompetencijų ir t.t.
Atsakyti
Pasidariau sveikatos ugdymo programą, siunčiu į paštą, gal prireiks.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif O aš noriu patrukdyti su didžiuliu prašymu.Gal kas iš mūsų šaunaus būrio moka iš atsiųstos dainos su žodžiais padaryti tik muziką(na karaoke lieka). ax.gif Labai reikia sveikinimui kolegai 50 proga, o niekas iš mūsų nemokame.Būčiau be galo dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Į paštą nusiunčiau 2 - okų medžius. Dirbome su guašu ir pirštukais.

Atsakyti
QUOTE(R.@usra @ 2012 10 17, 20:35)
Sveikutės 4u.gif O aš noriu patrukdyti su didžiuliu prašymu.Gal kas iš mūsų šaunaus būrio moka iš atsiųstos dainos su žodžiais padaryti tik muziką(na karaoke lieka). ax.gif Labai reikia sveikinimui kolegai 50 proga, o niekas iš mūsų nemokame.Būčiau be galo dėkinga mirksiukas.gif

Labutis. Bandžiau daugybę kartų, bet gaunasi negražiai, manau, kad dar tiek neištobulėjo technika (namudinė), kad tai pasidarytume. Apžiūrėjau ir daugybę forumų, bet, deja, niekas nieko gero nepasiūlo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 17, 20:54)
Labutis. Bandžiau daugybę kartų, bet gaunasi negražiai, manau, kad dar tiek neištobulėjo technika (namudinė), kad tai pasidarytume. Apžiūrėjau ir daugybę forumų, bet, deja, niekas nieko gero nepasiūlo  ax.gif .

Va,va ir man jau akys baigia išvarvėti -nerandu nei patarimų, nei programėlių. Na, turbūt teks dainuoti "ant viršaus".Visgi norim siurprizą padaryt lotuliukas.gif Ačiū už patarimus ir norą padėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 10 17, 18:20)
Sveikutės merginos,
paštan įmečiau kvietimą pažymėti Tolerancijos dieną su skėčiais smile.gif Ruoškimės 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
SVeikutės,
aš irgi su prašymu, gal matematikos olimpiadinių uždavinių turite (visoms klasėms tiktų).
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2012 10 17, 21:29)
SVeikutės,
aš irgi su prašymu, gal matematikos olimpiadinių uždavinių turite (visoms klasėms tiktų).

Ką turėjau iš seniau - nusiunčiau.Dar mačiau pirmame pašte 2011-01-26dienos siuntinukas yra 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal kartais turit užduotėlę spalvinimui ar suvedžiojimui, kai reikia surasti spynai tinkantį raktą? Ar kažką panašaus? Ieškau, bet kol kas nieko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 spalio 2012 - 20:41
QUOTE(pusele30 @ 2012 10 17, 18:20)
Sveikutės merginos,
paštan įmečiau kvietimą pažymėti Tolerancijos dieną su skėčiais smile.gif Ruoškimės 4u.gif

ačiū. dalyvausim. Oi, kaip man patinka konkursai. thumbup.gif drinks_cheers.gif kad tik spėčiau visur dalyvauti.
QUOTE(agė-melagė @ 2012 10 17, 19:10)
Mano manymu, paprastai atostogų mokslo metų eigoj negali pasiimt, bet po vaikelio auginimo gali išnaudot viską, ką turi sukaupus. Ginčytis negaliu, bet... Aš eidama į dekretą pasiėmiau prieš dekretines tai, kas man priklausė. Iš anksto perspėjau valdžią ir viskas. Tai buvo kovas.

buvo taip, kad aš ir grįžau po vaiko auginimo lapkritį, valdžia leido neišnaudotas atostogas imti tik birželio mėn. Man patiko. vasara ilga buvo, o ir valstybinių egzaminų vykdymo komisijose dalyvauti nereikėjo
Atsakyti