Sveikutės,
Pasidalinkite kaip darote su žmogaus sauga, alkoholiu , tabaku ar integruojate į klasės vadovo veiklą? Kiek per metus turite žmogaus saugos temų? Ar atskirai darote planus karjeros ugdymo programai, rengimo šeimai? Gal galite pasidalinti žmogaus sauga 4 klasei.
aciu, vaiduuse
i darba turejau grizti nuo gruodzio pradzios, bet dar parasiau prasyma kasmetinems atostogoms 20 dienu, tai grisiu po Kaledu pasirodo, daug atostogu prisikaupusiu turiu net nustebino
i darba turejau grizti nuo gruodzio pradzios, bet dar parasiau prasyma kasmetinems atostogoms 20 dienu, tai grisiu po Kaledu pasirodo, daug atostogu prisikaupusiu turiu net nustebino
QUOTE(lutute1 @ 2012 10 15, 19:55)
Leidžia ir be mokymų. Tik pačiai lengviau,kai susipažįsti su IKT įrankiais, kurie bus reikalingi iTEC projekto eigoje.
Na tai, ką- ryt laikau frontą viena
Na tai, ką- ryt laikau frontą viena
Įdomu kokias IKT prsitatė jums? Aš tai susipažinus su programa "Užburtas miškas", gal dar buvo naujų?
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 10 16, 23:50)
aciu, vaiduuse
Džiaukis pačiomis gražiausiomis dienelėmis. Kad man kas taip būtų davęs. Aš išvariau į darbą tik sūnui suėjo metukai. Penktadienį metukai, o pirmadienį mama - darbe. Bet taip jau buvo. tokie įstatymai.
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 16, 15:08)
Labutis
Apie duonelę tikrai buvo dar praeitais mokslo metais prisiųsta, pasikuisk gerai pašte (peržvelk ir kitus, nes nežinau tiksliai kuriame yra)
Apie duonelę tikrai buvo dar praeitais mokslo metais prisiųsta, pasikuisk gerai pašte (peržvelk ir kitus, nes nežinau tiksliai kuriame yra)
bet kokia įdomi gmail paieška, ja neina pasitikėt, jau kelintą kartą neatverčia reikiamų dalykų
QUOTE(lutute1 @ 2012 10 16, 15:11)
iTEC projekto informacinėje dienoje demonstravo šį stulbinamą filmuką. Užmeskite akį ir jūs:
http://www.youtube.c...h?v=6Cf7IL_eZ38
Čia dar:
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Papildyta:
http://www.youtube.c...h?v=6Cf7IL_eZ38
Čia dar:
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Papildyta:
oho kokios įdomybės
žinojau, kad šiandien seminare, tai neskambinau, ryt vakare pasuksiu
QUOTE(domassss @ 2012 10 16, 19:27)
dėkui
leliuko mama, mano sūneliui dar nebuvo suėję 2 metai, kai grįžau dirbti, norėjau pradėti nuo rugsėjo 1, nes buvo sprendžiamas kadrų klausimas, dar būčiau galėjusi sėdėt su vaiku namie 2 mėnesius Tik buvo iš pradžių sunku įsivažiuot, nes teko dirbt su jungtinėm klasėm
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 10 16, 22:50)
aciu, vaiduuse
kaip gerai, kad galima pasiimti likusias atostogas Pas mus to daryti per mokslo metus negalima visur sava tvarka, nieko nepadarysi
QUOTE(alaizy @ 2012 10 17, 13:24)
kaip gerai, kad galima pasiimti likusias atostogas Pas mus to daryti per mokslo metus negalima visur sava tvarka, nieko nepadarysi
pas mus toks nutarimas irgi yra
Sveikutės,
Man neduoda ramybės žmpogaus sauga. Gal turite pagal atnaujintą programą pasidarę planelį visoms klasėms, nes nebesuprantu ar prie žmogaus saugos rašote ir socialinių įgūdžių, lytiškumo ugdymo programą? Gal galite pasidalinti planu. Būčiau dėkinga.
Man neduoda ramybės žmpogaus sauga. Gal turite pagal atnaujintą programą pasidarę planelį visoms klasėms, nes nebesuprantu ar prie žmogaus saugos rašote ir socialinių įgūdžių, lytiškumo ugdymo programą? Gal galite pasidalinti planu. Būčiau dėkinga.
Sveikutės merginos,
paštan įmečiau kvietimą pažymėti Tolerancijos dieną su skėčiais Ruoškimės
paštan įmečiau kvietimą pažymėti Tolerancijos dieną su skėčiais Ruoškimės
QUOTE(alaizy @ 2012 10 17, 14:24)
Mano manymu, paprastai atostogų mokslo metų eigoj negali pasiimt, bet po vaikelio auginimo gali išnaudot viską, ką turi sukaupus. Ginčytis negaliu, bet... Aš eidama į dekretą pasiėmiau prieš dekretines tai, kas man priklausė. Iš anksto perspėjau valdžią ir viskas. Tai buvo kovas.