Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Sveikutės,
Pasidalinkite kaip darote su žmogaus sauga, alkoholiu , tabaku ar integruojate į klasės vadovo veiklą? Kiek per metus turite žmogaus saugos temų? Ar atskirai darote planus karjeros ugdymo programai, rengimo šeimai? Gal galite pasidalinti žmogaus sauga 4 klasei.
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 10 16, 13:55)
Sveikos, gal turite kokį filmuką ar skaidres apie duonelės kepimą?

http://www.youtube.c...h?v=RCz3cWBew1g

Aš tokį rodžiau...

Atsakyti
aciu, vaiduuse 4u.gif
i darba turejau grizti nuo gruodzio pradzios, bet dar parasiau prasyma kasmetinems atostogoms 20 dienu, tai grisiu po Kaledu smile.gif pasirodo, daug atostogu prisikaupusiu turiu smile.gif net nustebino smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 16 spalio 2012 - 21:52
QUOTE(lutute1 @ 2012 10 15, 19:55)
Leidžia ir be mokymų. Tik pačiai lengviau,kai susipažįsti su IKT įrankiais, kurie bus reikalingi iTEC projekto eigoje.
Na tai, ką- ryt laikau frontą viena lithuania.gif

Įdomu kokias IKT prsitatė jums? Aš tai susipažinus su programa "Užburtas miškas", gal dar buvo naujų?
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 10 16, 23:50)
aciu, vaiduuse  4u.gif
i darba turejau grizti nuo gruodzio pradzios, bet dar parasiau prasyma kasmetinems atostogoms 20 dienu, tai grisiu po Kaledu smile.gif pasirodo, daug atostogu prisikaupusiu turiu smile.gif net nustebino smile.gif

Džiaukis pačiomis gražiausiomis dienelėmis. wub.gif Kad man kas taip būtų davęs. Aš išvariau į darbą tik sūnui suėjo metukai. Penktadienį metukai, o pirmadienį mama - darbe. Bet taip jau buvo. tokie įstatymai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 16, 15:08)
Labutis  4u.gif

Apie duonelę tikrai buvo dar praeitais mokslo metais prisiųsta, pasikuisk gerai pašte (peržvelk ir kitus, nes nežinau tiksliai kuriame yra)  mirksiukas.gif

bet kokia įdomi gmail paieška, ja neina pasitikėt, jau kelintą kartą neatverčia reikiamų dalykų doh.gif

QUOTE(lutute1 @ 2012 10 16, 15:11)
iTEC projekto informacinėje dienoje demonstravo šį stulbinamą filmuką. Užmeskite akį ir jūs:
http://www.youtube.c...h?v=6Cf7IL_eZ38
Čia dar:
http://www.youtube.c...;feature=relmfu
Papildyta:

oho kokios įdomybės blink.gif
žinojau, kad šiandien seminare, tai neskambinau, ryt vakare pasuksiu smile.gif
QUOTE(domassss @ 2012 10 16, 19:27)

dėkui
Atsakyti
leliuko mama, mano sūneliui dar nebuvo suėję 2 metai, kai grįžau dirbti, norėjau pradėti nuo rugsėjo 1, nes buvo sprendžiamas kadrų klausimas, dar būčiau galėjusi sėdėt su vaiku namie 2 mėnesius smile.gif Tik buvo iš pradžių sunku įsivažiuot, nes teko dirbt su jungtinėm klasėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2012 10 16, 22:50)
aciu, vaiduuse  4u.gif

kaip gerai, kad galima pasiimti likusias atostogas thumbup.gif Pas mus to daryti per mokslo metus negalima schmoll.gif visur sava tvarka, nieko nepadarysi g.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 10 17, 13:24)
kaip gerai, kad galima pasiimti likusias atostogas thumbup.gif  Pas mus to daryti per mokslo metus negalima schmoll.gif visur sava tvarka, nieko nepadarysi g.gif

pas mus toks nutarimas irgi yra verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Man neduoda ramybės žmpogaus sauga. Gal turite pagal atnaujintą programą pasidarę planelį visoms klasėms, nes nebesuprantu ar prie žmogaus saugos rašote ir socialinių įgūdžių, lytiškumo ugdymo programą? Gal galite pasidalinti planu. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Sveikutės merginos,
paštan įmečiau kvietimą pažymėti Tolerancijos dieną su skėčiais smile.gif Ruoškimės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2012 10 17, 14:24)
kaip gerai, kad galima pasiimti likusias atostogas thumbup.gif  Pas mus to daryti per mokslo metus negalima schmoll.gif visur sava tvarka, nieko nepadarysi g.gif

Mano manymu, paprastai atostogų mokslo metų eigoj negali pasiimt, bet po vaikelio auginimo gali išnaudot viską, ką turi sukaupus. Ginčytis negaliu, bet... Aš eidama į dekretą pasiėmiau prieš dekretines tai, kas man priklausė. Iš anksto perspėjau valdžią ir viskas. Tai buvo kovas.
Atsakyti