Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(rityte @ 2012 10 14, 20:32)
O kokia proga kartu ėjo?  blink.gif

Jie viską tikrino. Žiūrėjo ar primenam saugaus eismo taisykles, ar ekskursija turi ryšį su kažkuriuo mokomuoju dalyku, ar būna aptarimas. Žodžiu viską nuo iki.
šiaip aš irgi bijojau, bet dabar galiu drąsiai pasakyti - reikia labai ramiai elgtis ir jaustis, daryti viską įprastai ir viskas bus gerai. Nebijojau vaikus drausminti, pakelti šiek tiek biggrin.gif balso tono, įrašyti pastabą. Kuo naturaliau, tuo geriau. Tiesa tik labai kabinėjosi, jei pamoka užtrukdavo. O mano čia problema, aš niekaip į tuos rėmus nesutelpu.
ir dar pamokų uždavinių skelbimas doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, dar kartą noriu paklausti. Gal kuri naudojat Mano dienynas. Ar naudojat tuos simbolius: Puiku, l. gerai, p. gerai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2012 10 15, 17:26)

4u.gif

QUOTE(eknos @ 2012 10 15, 19:25)

4u.gif

QUOTE(agė-melagė @ 2012 10 15, 19:36)

4u.gif

Man dar mokytis ir mokytis - žaliuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2012 10 15, 21:02)
Mergaitės, dar kartą noriu paklausti. Gal kuri naudojat Mano dienynas. Ar naudojat tuos simbolius: Puiku, l. gerai, p. gerai ir t.t.

Aš dirbu su tamo. Simbolių nenaudoju. Rašau pasiekimus sakiniais. Bepigu man taip elgtis, kai vaikų mažai blush2.gif
Atsakyti
[quote=eknos,2012 10 15, 19:25]
Sveika. O mes nusprendėm į dienynus nerašyti tų integruojamų temų, nes dirbam atskirom pamokom.
Papildyta:

4u.gif Sveikutės, bet dienyno pildymo paaiškinimuose parašyta, kad dirbant tiek integruotu, tiek pamokiniu būdu, dienyne rašoma integruojama tema g.gif
Atsakyti
QUOTE(Riki-tiki @ 2012 10 15, 21:02)

Simbolių nenaudojam, rašom, kur yra ideografinis vertinimas. Ten rašome sakiniais. Pvz. diktante daug rašybos klaidų ir t.t

Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2012 10 15, 16:20)
Ar planuojate rytoj dalyvauti iTEC projekto 3 ciklo informacinėje dienoje? Būtų smagu pasimatyti mirksiukas.gif

Aš buvau užsiregistravus, bet taip atsitiko, kad valdžia nebeišleidžia verysad.gif . Bandysiu ryt pasiskambinti, gal galima ir be mokymų dalyvauti, nes su ta programa "Užburtas miškas" aš susipažinus.
Atsakyti
Na niekaip nesuprantu testo sakinio. Gal galite padėti Pupos testas 4 kl. Nr. 2 pirmo varianto 3 užd. paskutinis sakinys, nes vaikai visaip parašė ir nežinau kuriuos užskaityti teisingai. Ačiū jei pagelbėsite.
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2012 10 15, 16:09)
1)Panašu, kad pradinukės visose mokyklose gauna mažiausia pastabų iš auditorių, juos visada giria, bet savi tai priešingai. tai neišmokom, tai neparuošti gyvenimui.
2)Jūs mokykloje pradinukės atidavę kūno kultūros pamokas? Po kiek jums lieka kontaktinių valandų?

1) tikra teisybė. thumbup.gif drinks_cheers.gif
2) mes atiduodam muziką ir anglų kalbą.
QUOTE(eknos @ 2012 10 15, 20:25)
Sveika. O mes nusprendėm į dienynus nerašyti tų integruojamų temų, nes dirbam atskirom pamokom.
Papildyta:

Mes tai viską ( saugą ir kt.) turim pridėjusios prie ilgalaikių planų. Temos yra integruojamos į kitus dalykus, tai atskirai kažkaip jų dienyne nežymim. Gal tik vieną kitą, jei jau atskirai kalbam per klasės valandėles.

o tai kaip saugą ilgalaikiuose planuose pasižymėjus, ar ta tema atsispindi kuriam dalykui integruojama?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 15, 21:05)
Na niekaip nesuprantu testo sakinio. Gal galite padėti Pupos testas 4 kl. Nr. 2 pirmo varianto 3 užd. paskutinis sakinys, nes vaikai visaip parašė ir nežinau kuriuos užskaityti teisingai. Ačiū jei pagelbėsite.

Gal tu ką sumaišei? Aš kelis kartus žiūrėjau - pas mane tas sakinys, kurį parašiau g.gif Ar aš jau žliba blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 10 15, 22:39)
Gal tu ką sumaišei? Aš kelis kartus žiūrėjau - pas mane tas sakinys, kurį parašiau g.gif  Ar aš jau žliba blush2.gif

Tai gal Jūs kitokius testus turite? Tokio sakinio visiškai teste nerandu, vadinasi skiriasi testai.
Atsakyti
QUOTE(Zydrune @ 2012 10 15, 21:47)
Aš buvau užsiregistravus, bet taip atsitiko, kad valdžia nebeišleidžia verysad.gif . Bandysiu ryt pasiskambinti, gal galima ir be mokymų dalyvauti, nes su ta programa "Užburtas miškas" aš susipažinus.

Leidžia ir be mokymų. Tik pačiai lengviau,kai susipažįsti su IKT įrankiais, kurie bus reikalingi iTEC projekto eigoje.
Na tai, ką- ryt laikau frontą viena lithuania.gif
Atsakyti