Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Jaša @ 2012 11 05, 23:02)
Labai prasau.... Lauksiu ax.gif

Šitą pamoką vedė mano viena mama stilistė. Pradžioj buvo pasiruošusi skaidres apie stilius, kur kaip apsirengus tinka eiti, o paskui prasidėjo linksmoji dalis - jei atrodai kitaip turi turėti drąsos - berniukai darėsi tatuiruotes, mergaitėm svėlė plaukus, berniukai statėsi skiauteres ir visus išdažė. Čia galit pažiūrėt kaip sekėsi (reik pavažiuot žemyn Stiliaus pamoka). Kai kurie tėvai buvo lengvai pašiurpę blink.gif bet garsių skundų nebuvo lotuliukas.gif o vaikai buvo patenkinti nerealiai thumbup.gif
http://daiva.jimdo.c.../veikla-3-d-kl/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 05 lapkričio 2012 - 21:43
QUOTE(alaizy @ 2012 11 05, 21:31)
oi, tų mokytojų išradingumas.  thumbup.gif  bigsmile.gif

Antrokėlės, kur mokotės  lietuvių kalbos ir matematikos( riešuto)? bijau, kad nebūsčiau į  priekį per daug nušokus doh.gif

Aš rytoj imu temą Fabrikas.
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2012 11 05, 21:41)
drinks_cheers.gif  ir aš
aš dirbu pagal integruojamų temų lentelę, labai puikiai viskas atitinka
http://www.sokvadove...niai-projektai/

As irgi pagal ja orientuojuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 05, 21:42)
Šitą pamoką vedė mano viena mama stilistė. Pradžioj buvo pasiruošusi skaidres apie stilius, kur kaip apsirengus tinka eiti, o paskui prasidėjo linksmoji dalis - jei atrodai kitaip turi turėti drąsos - berniukai darėsi tatuiruotes, mergaitėm svėlė plaukus, berniukai statėsi skiauteres ir visus išdažė. Čia galit pažiūrėt  kaip sekėsi (reik pavažiuot žemyn Stiliaus pamoka). Kai kurie tėvai buvo lengvai pašiurpę blink.gif bet garsių skundų nebuvo lotuliukas.gif o vaikai buvo patenkinti nerealiai thumbup.gif

Tikrai super thumbup.gif Vaikams tikri matosi, kad patiko ir buvo įdomu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Muzikos programikė čia - http://www25.zippysh...18791/file.html.
Prašom siųstis. Rašykite į paštą, kas norėsite ir dainelių pirmai klasei :)Nenoriu pašto pildyti nereikalingais failais smile.gif

Merginos, tai dar įkyriai klausiu jūsų nuomonės blush2.gif - kodėl "Mano dienyne" nenaudojate vertinimo trumpinių - puik, lger, ger ir pan. Juk čia ne simboliai 4u.gif . O jei dar parašai už ką vertinamas - tai iš vis gaunamas komentaras g.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 05, 17:29)
Labutis,
Noriu Jūsų nuomonę išgirsti dėl pradinukų elgesio vertinimo. Ar turite kažkokią sistemą ir vertinate spalvomis elgesį ar įrašais? Ar kiekvieną dieną tai darote ar kitu susitarimu? Ar tik žodinis vertinimas? Jei nesunku parašykite, nes bandau kažką sukurti ir pritaikyti savo klasėje, nors didelių problemų ir neturiu dėl elgesio, bet vistiek bus kai kuriems paskatinimas geriau elgtis.

Kai jau man visai situacija tapo nevaldoma, pasidariau tokį plakatą. Vaikų vardus surašiau žemyn stulpeliu. Viršuje - kokias kriterijau vertinu: elgesys pamokų metu, pertraukų metu, namų darbų atlikimas, dalyvavimas įv. renginiuose, draugiškumas, pagalba ir .t.t. Tada, reikalui esant, klijuoju raudonus (už netinkamą) ir geltonus (už pasižymėjimą) veidelius prie vaiko vardo. Kol kas darau taip tik mėnesį. Nežinau, dar sunku pasakyti, ar labai jau g.gif didelė įtaka... Dar toliau taip žaisim... Ypatingai skatinu vaikus pastebėti draugų gerus darbus ir pasakyti man, o skundų nepriimu...

Papildyta:
QUOTE(rutagra @ 2012 11 05, 22:58)

Merginos, tai dar įkyriai klausiu jūsų nuomonės  blush2.gif  - kodėl "Mano dienyne" nenaudojate vertinimo trumpinių - puik, lger, ger ir pan. Juk čia ne simboliai  4u.gif . O jei dar parašai už ką vertinamas - tai iš vis gaunamas komentaras  g.gif

Mūsų švietimo skyrius patarė taip nevertinti ir viskas. schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 11 05, 23:58)
Sveikos smile.gif
Prašom siųstis. Rašykite į paštą, kas norėsite ir dainelių pirmai klasei :)Nenoriu pašto pildyti nereikalingais failais smile.gif

Merginos, tai dar įkyriai klausiu jūsų nuomonės  blush2.gif  - kodėl "Mano dienyne" nenaudojate vertinimo trumpinių - puik, lger, ger ir pan. Juk čia ne simboliai  4u.gif . O jei dar parašai už ką vertinamas - tai iš vis gaunamas komentaras  g.gif

Mano dukros mokytoja ir aš pati rašau netrumpinius, o sakinius. Pvz. Gerai atliko užduotis. Puikiai atliktos užduotys.
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 11 05, 21:58)
Sveikos smile.gif

Ar gali plačiau apie šią programėlę ax.gif

Trumpinį rašome su komentaru - puikiai padeklamavo eilėraštį (autorius ir pavadinimas); labai gerai atsakė į klausimus perskaityto teksto (pavadinimas).
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 11 05, 21:58)

Negalima, nes žodžiai "gerai", "l.gerai", "puikiai" - atitinka pažymius.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2012 11 05, 22:11)
Negalima, nes  žodžiai "gerai", "l.gerai", "puikiai" - atitinka pažymius.

Negalimas vienas žodis, o jeigu jis pagrindžiamos konkrečiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 05, 21:42)
Šitą pamoką vedė mano viena mama stilistė. Pradžioj buvo pasiruošusi skaidres apie stilius, kur kaip apsirengus tinka eiti, o paskui prasidėjo linksmoji dalis - jei atrodai kitaip turi turėti drąsos - berniukai darėsi tatuiruotes, mergaitėm svėlė plaukus, berniukai statėsi skiauteres ir visus išdažė. Čia galit pažiūrėt  kaip sekėsi (reik pavažiuot žemyn Stiliaus pamoka). Kai kurie tėvai buvo lengvai pašiurpę blink.gif bet garsių skundų nebuvo lotuliukas.gif o vaikai buvo patenkinti nerealiai thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tik kur gi mokytoja stiliova?? bigsmile.gif
Atsakyti
Nu žalia rūta gun_bandana.gif su tuo vertinimu doh.gif Tai kam pasiūlytas palengvinimas, jei jo negalima naudoti g.gif .. Kažką reiks mąstyti doh.gif doh.gif doh.gif

Finale programos naudojimas paprastas - net neišnaudoju visų jos galimybių (galima pasirinkti instrumentus, tipus ir t.t.) (negausios žinios muzikos srityje blush2.gif ). Iš pradžių liepia įvesti pavadinimą, tada pasirenkate metrą, instrumentus ir toliau jau kuriate muziką. Meniu jusotoje pasirenkate natų vertes ir duotoje penklinėje jas išdėliojate tinkame aukštyje.
Sunku ką pasakoti - jei kas neaišku, geriau klauskite blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 11 05, 23:13)
Negalimas vienas žodis, o jeigu jis pagrindžiamos konkrečiau. g.gif

Aš kolegėms siūliau skiltyje PAMOKOS TEMA, KLASĖS DARBAS - įrašyti už ką vertinama buvo. pVZ. Vertinamas sklandus, su intonacija teksto "bla bla bla" skaitymas. Po to galvojau, kad tai dar nėra gerai. geriau, kur pasirenkamas IDEOGRAFINIS VERTINIMAS - įrašyti visiems tokią frazę, tada tėvams paspaudus ant trumpinio pasimatys ir vertinamas dalykas doh.gif Nu užsimušk, kad nori - kaip visiems įtikti doh.gif
Atsakyti