Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(simba3 @ 2012 11 05, 21:13)
Bet vaikams patiko???? g.gif

Taip, juk rašiau, kad vaikai tikrai būna užimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 11 05, 19:13)
O su savo topine "keliam ranką, tiesiam koją"- pribaigia galutinai smile.gif Vaikai liežuvius iškišę būna lotuliukas.gif

Pas mus šios topinės dainos šį rudenį, kai buvo atvykęs, nedainavo rolleyes.gif

QUOTE(simba3 @ 2012 11 05, 19:13)
Bet vaikams patiko???? g.gif

Vaikams Flintas visada patinka mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 05, 21:22)
Pas mus šios topinės dainos šį rudenį, kai buvo atvykęs, nedainavo rolleyes.gif

Pas mus šia mankšta pradėjo programą ir taaaip užvedė doh.gif
Beje, labai įdomios jo programos kainos.Kalėdinis renginys 12 Lt (vaikų du srautai po 100). Kai pats siūlosi su programa į mokyklą -tik 4Lt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 05 lapkričio 2012 - 19:30
QUOTE(linastri @ 2012 11 05, 19:25)
Pas mus šia mankšta pradėjo programą ir taaaip užvedė  doh.gif
Beje, labai įdomios jo programos kainos.Kalėdinis renginys 12 Lt (vaikų du srautai po 100). Kai pats siūlosi su programa į mokyklą -tik 4Lt. g.gif

Siandien su juo kalbejau, tai 10 lt vaikui.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Bet vaikučiai rengiasi kaukėmis ar pan.? Mano mamos labai nori kaukių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 11 05, 20:37)
Sveikutės 4u.gif

Bet vaikučiai rengiasi kaukėmis ar pan.? Mano mamos labai nori kaukių  doh.gif

Jei darai linksmą karnavalą, tai aišku tegu vaikai būna su kaukėmis. Dar galima padaryti Gražiausios kaukės rinkimus. Jei tik savo klasės renginys galima pasikviesti ir tėvelius. Jie galėtų būti taip pat su kaukėmis. Ir vaikams tada daugiau džiaugsmo.
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2012 11 05, 20:16)
Jei darai  linksmą karnavalą, tai aišku tegu vaikai būna su kaukėmis. Dar galima padaryti Gražiausios kaukės rinkimus. Jei tik savo klasės renginys galima pasikviesti ir tėvelius. Jie galėtų būti taip pat su kaukėmis. Ir vaikams tada daugiau džiaugsmo.

Taip taip, bet prie Flinto ar su kaukėm vaikai būna? Ar kaip nori?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 11 05, 20:37)
Sveikutės 4u.gif
Bet vaikučiai rengiasi kaukėmis ar pan.? Mano mamos labai nori kaukių  doh.gif
Aš kiekvienoje laidoje darau tokią "rakciją-atrakciją". Išmokstam dainelių, eilėraščių, vaikai apsirengia pasirinktom kaukėm -kas ką nori- ir pradedam Karnavalą. Bet- taip visai netyčia- suskamba mokytojos telefonas ir ji visų atsiprašius dingsta į koridorių pakalbėt. O į klasę įvirsta Kalėdų senelis- su dovanom ir t.t.- na kaip ir priklauso. Tada šokiai, dainos, estrada smile.gif Po visų žaidimų -dovanų dalinimo senelis atsisveikina, išeina ir.........grįžta mokytoja, kuri viską "pražiopsojo" lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 05, 18:53)
Kažką turėjau, bet viskas mokyklos kompe. Jei reikia ne rytdienai, galiu pažiūrėti.

Labai prasau.... Lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 11 05, 22:35)
Aš kiekvienoje laidoje darau tokią "rakciją-atrakciją". Išmokstam dainelių, eilėraščių, vaikai apsirengia pasirinktom kaukėm -kas ką nori- ir pradedam Karnavalą. Bet- taip visai netyčia- suskamba mokytojos telefonas ir ji visų atsiprašius dingsta į koridorių pakalbėt. O į klasę įvirsta Kalėdų senelis- su dovanom ir t.t.- na kaip ir priklauso. Tada šokiai, dainos, estrada smile.gif  Po visų žaidimų -dovanų dalinimo senelis atsisveikina, išeina ir.........grįžta mokytoja, kuri viską "pražiopsojo" lotuliukas.gif

oi, tų mokytojų išradingumas. thumbup.gif bigsmile.gif

Antrokėlės, kur mokotės lietuvių kalbos ir matematikos( riešuto)? bijau, kad nebūsčiau į priekį per daug nušokus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alaizy: 05 lapkričio 2012 - 21:32
QUOTE(alaizy @ 2012 11 05, 21:31)
oi, tų mokytojų išradingumas.  thumbup.gif  bigsmile.gif

Antrokėlės, kur mokotės  lietuvių kalbos ir matematikos( riešuto)? bijau, kad nebūsčiau į  priekį per daug nušokus doh.gif

Siandien Ezeras(sakmes, padavimai), o Riesuto -Mano laivelis (daugiakampiai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 05 lapkričio 2012 - 21:35
QUOTE(simba3 @ 2012 11 05, 21:34)
Siandien Ezeras(sakmes, padavimai), o Riesuto -Mano laivelis (daugiakampiai).

drinks_cheers.gif ir aš
aš dirbu pagal integruojamų temų lentelę, labai puikiai viskas atitinka
http://www.sokvadove...niai-projektai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo editaite: 05 lapkričio 2012 - 21:45