Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(rityte @ 2012 11 04, 20:13)
Prisidedu prie sveikinimų, sulaukus džiaugsmo  4u.gif
Mergaitės, kas tvarkote paštą, gal tas daug užimančias knygas būtų galima perkelti į kitą? Dabar taip grėsmingai atrodo tas užrašas, kad pašte beveik neliko vietos  lotuliukas.gif . Kad paskui nebūtų, jog gmailas pats pradės valyti ir mes pradėsime prarasti medžiagą  blink.gif

Čia tik pasiūlymas  4u.gif

Manau, kad nereikia nieko niekur perkėlinėti, tiesiog vėl reikia pradėti naudoti antrąjį paštą, jame atsirado vietos, nes google vis jos prideda. Kitame pašte ne visiems bus pasiekiama, būtų šiek tiek nesąžininga cool.gif . Leiskite pamąstyti pora dienelių, gal ką persiųsiu į antrąjį paštą ir taip vietos atlaisvinsiu, kad painiavos su paštais būtų mažiau.
Atsakyti
o man jau neatidaro pašto g.gif
Atsakyti
kusju,
labai gražus tavo klasės dienoraštis.
Panardžiau ir aš biggrin.gif
Atsakyti
Prtirūko minčių - neišsiunčia exe failo. Tai gal čia paštas nepriima? Bet failas nedidelis unsure.gif Gal kas turi idėjų? ax.gif Kalbu apie programą muzikos pamokoms rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 11 04, 20:57)
Prtirūko minčių - neišsiunčia exe failo. Tai gal čia paštas nepriima? Bet failas nedidelis  unsure.gif  Gal kas turi idėjų?  ax.gif  Kalbu apie programą muzikos pamokoms rolleyes.gif

Paštu nepavyksta išsiųsti instaliacinių failų. Kažkada esu bandžius schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2012 11 04, 21:49)
kusju,
labai gražus tavo klasės dienoraštis.
Panardžiau ir aš biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
ačiū 4u.gif

ps. gal žinot?
matematikai

http://www.coolmath4kids.com/
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 04, 20:59)
Paštu nepavyksta išsiųsti instaliacinių failų. Kažkada esu bandžius  schmoll.gif  schmoll.gif

Tikrai taip smile.gif Tai yra todėl, kad exe failuose būna paslėpti virusai, todėl net ir be virusų jo paštas nepriima dėl saugumo. Kartais pavyksta paštą apgauti tokį failą keletą kartų suarchyvavus smile.gif Bet gmailas ir tokiuose "atkasa" lotuliukas.gif
Geriausias variantas talpinti failą į talpyklą, o atsisiuntimo nuorodą siųsti į paštą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 11 04, 20:00)
Su Vieversio dainelėmis  doh.gif  - tai sunku. Niekaip Ežiuko gražios dainos neįkirtau  4u.gif ax.gif  4u.gif  ax.gif
Turiu tokią programą Finale Notepad. Susidėlioju natas ir man melodiją groja. Gaila tik, kad negaliu konvertuoti į populiarius failus. Bet ta programike galiu pasidalinti  ax.gif , jei kam reikia.

Pirmokiukės, Gilės testų gale yra lapeliai skirti kiekvienam testui. Kaip ir kam jūs juos naudojate?  ax.gif

Man ir tas pats su ta dainele doh.gif
Būtų gerai ta programikė wub.gif
Tie lapeliai skirti pagal surinktų taškų skaičių. Kai parašai kiek taškų surinko, tai virš jų rodo, kokius lapelius iš galo to testo gali iškirpti ir priklijuoti. (O gal nuspalvinti. Kažkada aiškinausi rolleyes.gif ) Dabar neturiu po ranka testų rolleyes.gif
Atsakyti
Rityte, ačiū už pagalbą.
Atsakyti
Kusju, o kur nusiuntei savo namuciu adresa. Niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2012 11 04, 23:39)
Kusju, o kur nusiuntei savo namuciu adresa. Niekur nerandu g.gif

Siunčiau šiuo adresu pradinukeirmama1@gmail.com
patikrink smile.gif turėtum rasti.
Galiu ir į až parašyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 11 04, 22:24)