Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 03, 14:27)
Nusiunčiau i az mirksiukas.gif

Dėkui, labai smagi kelionė pasirodė thumbup.gif

QUOTE(zuzanele @ 2012 11 03, 15:51)
Užsukit ir į Prienų krašto muziejų. Ten mes kepėm duoną. Prieš du metus kainavo 5 litai pamokėlė ir kas pageidauja, papildomai po 5 litus susimokėjus, paruošiamas stalas su kaimiškom vaišėm, arbata. Ten yra ir daugiau edukacinių pamokėlių.
Prienų krašto muziejus

Na teko girdėti, kad Prienuose edukacinis užsiėmimas "Duonos kepimas" yra žymiai smagesnis nei Anykščiuose.
Atsakyti
Vilsonyte,
aukit dideli, sveiki.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 31, 20:02)
Iš pašto persisiunčiau kelis laiškus sau. Labai atsiprašau, spausdama savo vardą, netyčia paspaudžiau nusiunčiau ir riešutui gilei ax.gif

Prašom dažniau, jei tik ką naudinga randat bigsmile.gif

Bendram pašte radau laišką ir leidimą diskutuoti forume. Skaitėt? Ką manot?

Jei pritarti, kad mokytojas- pardavėjas, tai klientas -bendradarbiaujantis. Daug klausimų skirtų savianalizei ir numatymui. (Koks aš esu, ką galiu duoti...)
Manant, kad vaikų mažėja, gal iš vadovo pozicijų ir naudinga pasvarstyti, kaip parduoti savo prekę, t.y. pritraukti kuo daugiau klientų. Tikslas geras- išlaikyti darbo vietas mirksiukas.gif
Mokyklos nevadinčiau grožio ir žinių namais, tada jau labiau meno ir žinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 10 07, 18:43)
Turiu šiuos testus visoms klasėms, savaitgalį  galėčiau nuskenuoti.
Man ir jie įspūdžio nepadarė, bet užmesdavau akį kai reikėdavo testuoti mokinius.

http://www.visiplaka...i-2-klasei.html
22peliukas22, gal per atostogas pavyko nuskanuoti? blush2.gif , paste ieškojau, neradau blush2.gif Būtų gerai žvilgtelėti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 04, 15:20)
http://www.visiplaka...i-2-klasei.html
22peliukas22, gal per atostogas pavyko nuskanuoti? blush2.gif , paste ieškojau, neradau blush2.gif Būtų gerai žvilgtelėti. ax.gif

doh.gif doh.gif doh.gif visai išgaravo iš galvos, ryt vakare bus pašte, namie neturiu knygelės, atsinešiu iš darbo ir įkelsiu į paštą. Labai atsiprašau... blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Grįžta pražuvėlė į šeimą blush2.gif Viskas, pasiilgau ax.gif Išsimušau iš vėžių su mažės ligom, operacijom ir nedarbingumais...Tik dabar įsivažiuoju ir pradedu mokslo metus doh.gif O jau lapkritis... blink.gif

Nežinau, kiek temų praleidau, jaučiuos tokia "ni v kursie diela " biggrin.gif Einu paskaityt kuom gyvenat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 11 04, 17:40)
Sveikutės  4u.gif

Grįžta pražuvėlė į šeimą  blush2.gif Viskas, pasiilgau  ax.gif  Išsimušau iš vėžių su mažės ligom, operacijom ir nedarbingumais...Tik dabar įsivažiuoju ir pradedu mokslo metus  doh.gif  O jau lapkritis... blink.gif 

Nežinau, kiek temų praleidau, jaučiuos tokia "ni v kursie diela "  biggrin.gif  Einu paskaityt kuom gyvenat  mirksiukas.gif

sveika sugrįžus. svarbiausia, visi negerumai liko praeity, dabar tik į priekį.... sėkmės.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
QUOTE(kusju @ 2012 11 01, 22:49)
noriu paklausti, gal kuri nors iš jūsų atestacijai ruošiatės? jei taip- ar pildot savianalizę? nes lyg ir išbraukta, lyg ir nereikėtų.......

Man liepė užpildyti, nors paskui pasakė, kad kaip ir nereikia doh.gif
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 02, 20:40)
Gal kuri dirbat su "Vieversiu"? Kaip mokt vaikus dainelių, kai duota tik fonogramos? g.gif

O mokytojo knygos neturi? unsure.gif Aš nusipirkau, nes be natų dainelių nė krust doh.gif Jei reikia, sakykit, prašysiu, kad kas nuskenuotų, nes namie neturiu skenerio .

Vilsonytei linkėjimai. wub.gif Kaip smagu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betukas: 04 lapkričio 2012 - 16:17
QUOTE(Betukas @ 2012 11 04, 17:16)
Ačiū  4u.gif
Man liepė užpildyti, nors paskui pasakė, kad kaip ir nereikia  doh.gif

Todėl ir klausiu, įdomu kaip kitus... nes pas mus toks abra-kadabra gaunasi. g.gif
Senai atestavaisi?

ps. Mergaitės, į paštą įmesiu nuorodą į savo klasės puslapį. Gal rasit ką įdomaus ar naudingo.
Ar daug kas turit savus "namukus" susikūrę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusju: 04 lapkričio 2012 - 16:29
QUOTE(kusju @ 2012 11 04, 16:27)
Todėl ir klausiu, įdomu kaip kitus... nes pas mus toks abra-kadabra gaunasi. g.gif
Senai atestavaisi?

ps. Mergaitės, į paštą  įmesiu nuorodą į savo klasės puslapį. Gal rasit ką įdomaus ar naudingo.
Ar daug kas turit savus "namukus" susikūrę?

Pavasarį 4u.gif

Neturiu, nors labai norėčiau ... Vis laiko nėr doh.gif

Ruošiuos rytojaus matematikai. Va, super medžiaga trečiokėms ir ne tik mirksiukas.gif
http://www.math-aids.com/Fractions/
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 11 04, 18:05)
Pavasarį  4u.gif
Neturiu, nors labai norėčiau ... Vis laiko nėr doh.gif
Ruošiuos rytojaus matematikai. Va, super medžiaga trečiokėms  ir ne tik  mirksiukas.gif
http://www.math-aids.com/Fractions/

4u.gif Galiu tau parašyt až?
Tiesiog turiu keletą klausimų blush2.gif

Šis adresiukas geras cool.gif Matematika pagal riešutą dirbat?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2012 11 04, 16:16)
O mokytojo knygos neturi?  unsure.gif  Aš nusipirkau, nes be natų dainelių nė krust  doh.gif  Jei reikia, sakykit, prašysiu, kad kas nuskenuotų, nes namie neturiu skenerio .

Turiu . Ačiū kažkuriai mergaitei, už nuskenuotą knygą. Bet labai patogu ir daug lengviau, kai yra įdainuota dainelė, lengviau išmokt dainuot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 04 lapkričio 2012 - 17:11