Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(Riki-tiki @ 2012 10 15, 16:48)
Labas mergaitės,
Visoms su gimtadieniais!
Su prašymu. Pagelbėkit man. Dirbu su e. dienynu- Mano dienynas. Jame yra vertinimo lentelė. Ar kas naudojat ją testams, kontroliniams darbams? Kas dirbat, prašau atsiliepkit, kaip jūs vertinat?

Papildyta:
Nuotraukas sudėkit į skaidres, tada įrašykit JPEG  formatu į kompiuterį. Taip daug nuotraukų galima sudėti.
Papildyta:
Pamiršau, kai nori išsaugoti, būtinai pasirinkite formatą kurį nurodžiau.

O kaip sudėti į skaidres(man tikrai sarmata)? Aš turiu dokumenta atskirą tik su foto.
Atsakyti
Sveikutės,
Gal kas iš ketvirtokių rašėte Pupos antrą testą ir galite paaiškinti 1-o varianto 3 užduoties paskutinį sakinį?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 10 15, 16:50)
O kaip sudėti į skaidres(man tikrai sarmata)? Aš turiu dokumenta atskirą tik su foto.

Reikia per meniu susirasti Power point programą, tada pasirenki skaidrę, toliau eini į nuotrauką, nukopijuoji ir įkeli. tik reikia įkeltą nuotrauką sumažinti, už kampučio temti ir mažinti taip, kad nuotrauka įtilptų į skaidrės didį. Viskas. Dabar įrašyti kaip paprastą dokumentą į darbalaukį, tik dar yra formatas apačioje prie įrašymo. pasirenki nurodytą formatą ir įrašyti.
Atsakyti
Labukas,

oi mergytes, kaip nespeju, o jus čia tiek daug prikalbejot, net nauja tema atidaret. Saunuoles 4u.gif
pas mus auditas taip pat nusimato po Naujų metų. tai kažkaip neramu.... Kūno kultūroje pamokoje inventoriaus nera. Pati klasėje turiu kamuolį, kėglius, po atostogų vaikai atsineš šokdynes, tai va tas inventorius. Kartais sunkoka būna susitvarkyti su judriais vaikais, kai visi rikiuojamės, tai jie spėja aplink salę po 3 kulverscius padaryti. kaip drausminate per kūno kultūros pamoką? g.gif
pas mus atvažiuoja "di Archy". Manau, kad vaikams turėtų patikti.
O dėl Flinto, tai tikrai 2 metus iš eilės buvo ta pati programa. Vaikams nelabai patiko.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 15, 17:12)
Sveikutės,
Gal kas iš ketvirtokių rašėte Pupos antrą testą ir galite paaiškinti 1-o varianto 3 užduoties paskutinį sakinį?

Kad ten visai paprastas sakinys biggrin.gif Bet iki visiškos laimės dažniausiai trūsta kokio nors menkniekio.
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 10 15, 19:10)
Kad ten visai paprastas sakinys biggrin.gif Bet iki visiškos laimės dažniausiai trūsta kokio nors menkniekio.

Gal galite parašyti tą sakinį, nes man ten trūksta skyrybos ženklų arba ne taip suprantu sakinį.
Atsakyti
Ar planuojate rytoj dalyvauti iTEC projekto 3 ciklo informacinėje dienoje? Būtų smagu pasimatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 15, 18:14)
Gal galite parašyti tą sakinį, nes man ten trūksta skyrybos ženklų arba ne taip suprantu sakinį.

Paskutinis sakinys: Bet iki visiškos laimės dažniausiai trūksta kokio nors menkniekio.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2012 10 15, 19:14)

Ačiū už pagalbą, bet man reikia Pupos 4 kl. testo Nr.2 1 varianto 3 užduoties paskutinio sakinio. Gal kas galite pasakyti, kaip turi būti teisingai šis sakinys?
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2012 10 14, 17:53)
Mergaitės, kurios dirbat su ŠOK vadovėliais ir popieriniais dienynais,

Gal turit pasidarę kiekvienai savaitei kokios yra integruojamos temos ir problemos? Man reikia 2, 3 ir 4 klasėms. Sėdau pildyt dienyno, bet labai nesigalvoja, sakau, gal kuri turit jau pasidarę blush2.gif

Sveika. O mes nusprendėm į dienynus nerašyti tų integruojamų temų, nes dirbam atskirom pamokom.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 10 14, 20:51)
pasikartosiu, nes man aktualu, gal bent kokį komentarą unsure.gif

Mes tai viską ( saugą ir kt.) turim pridėjusios prie ilgalaikių planų. Temos yra integruojamos į kitus dalykus, tai atskirai kažkaip jų dienyne nežymim. Gal tik vieną kitą, jei jau atskirai kalbam per klasės valandėles.
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2012 10 15, 18:14)
Labas mergikės, gal kas pamokytų mane, kaip reikia sumažinti foto, kad būtų iki 1 Mb? Labai reikia siųsti, o aš nemoku  ax.gif

Aš tai darau taip: ant nuotraukos dešinį spaudžiu -atidaryti naudojant microsoft pictur manager - edit picture- compres pictures ir pasirenki kokio dydžio nori, paskui įrašyti ir turi.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2012 10 15, 17:14)
Labas mergikės, gal kas pamokytų mane, kaip reikia sumažinti foto, kad būtų iki 1 Mb? Labai reikia siųsti, o aš nemoku  ax.gif

Aš atsidarius nuotrauką, paspaudžiu atidaryti naudojant - tada - Nero Photo snap Viever - edit - resize - tada image size mažinu skaičius tiek kad gautųsi kiek reikia. Arba jei turi snipping tool, tai juo apsikerpi ntr ir seivini kokiu nori formatu. Būna nedidelis dydis.

oi kiek daug prirašiau, tik kažin ar bent kiek aišku. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 15 spalio 2012 - 19:37
QUOTE(eknos @ 2012 10 15, 19:25)
Mes tai viską ( saugą ir kt.) turim pridėjusios prie ilgalaikių planų. Temos yra integruojamos į kitus dalykus, tai atskirai kažkaip jų dienyne nežymim. Gal tik vieną kitą, jei jau atskirai kalbam per klasės valandėles.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti