Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

Labukas,
prašom prašom  Iš kur pati būsi?
Vaišinu - ms čia draugiškai gyvenam 

aš nuo Kauno smile.gif
pavaišinsiu- būtinai
Atsakyti
QUOTE(kusju @ 2012 11 02, 00:02)
aš nuo Kauno smile.gif
pavaišinsiu- būtinai

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, jau neramina mane tos kalėdos. Patarkit ką pasikviest į mokyklą, kokį spektaklį ar grupę, kad palinksmintų visus pradinukus, nes esu ketvirtokė atsakinga už kalėdinį renginį visoms pradinėms klasėms. Tai ir suku galvą ką čia sugalvojus, pasidalinkit savo patirtimi kaip vedat kalėdinius renginius. Norėjau visus išvežt į Klaipėdą, Žvejų rūmus spektaklį ,,Baltoji pasaka", bet labai jau brangi autobusų nuoma. Pigiau būtų ką nors pasikviesti.
Atsakyti
Mes pernai važinėjomės haskiais, kepėme dešreles, vaišinomės karšta arbata, užsiėmimą vedė indėnas ir Kalėdų Senelis.
Atsakyti
Labas rytas user posted image

QUOTE(kusju @ 2012 11 01, 22:26)
4u.gif sveikos, mergaitės (jei yra- ir berniukai)

esu pradinukė, dirbu su trečiokais
noriu įsilieti į jūsų kompaniją.
priimsit?

Visada prašom user posted image .

QUOTE(zuzanele @ 2012 11 01, 22:38)
Berniukų pas mus dar nėra biggrin.gif

Bet ir juos priimtume...

Jau apie Kalėdas kalbat? Kitą savaitę darysiu tėvų susirinkimą ir leisiu tėvams siūlyti. Kiek tik įmanoma, stengiuosi iniciatyvą atiduoti tėvams. Kol kas pavyksta. Galėsiu parašyt, ką tėvai nutars.
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2012 11 02, 09:51)
Mes pernai važinėjomės haskiais, kepėme dešreles, vaišinomės karšta arbata,  užsiėmimą vedė indėnas ir Kalėdų Senelis.

Šauni idėja thumbup.gif
Atsakyti
Širdingiausi 4u.gif sveikinimai 4u.gif šviežiai 4u.gif Mamytei 4u.gif

Labai patiko kažkurios pasakymas apie nėštukę 2 in 1 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2012 11 02, 08:22)
Jau apie Kalėdas kalbat? Kitą savaitę darysiu tėvų susirinkimą ir leisiu tėvams siūlyti. Kiek tik įmanoma, stengiuosi iniciatyvą atiduoti tėvams. Kol kas pavyksta. Galėsiu parašyt, ką tėvai nutars.

Būtų labai šaunu išgirsti rolleyes.gif
Aš sukūriau naują tinklalapį savo pirmokams. Šnekučių klube pagrindinė tėvelių diskusija dėl vienodų marškinėlių kūno k. pamokai. Oi kaip įdomu pasiskaityt rolleyes.gif Stengiuosi nesikišti, tegul patys sprendžia. O šiaip... Pas mus visos klasės turi vienodus marškinėlius su vardais... Kaip pas jus?
Atsakyti
Pas mus nėra populiaru aprengti vienodai kūno kultūrai, bet mano tėvai susitarė ir nupirko visiems vienodas. Ir gražiai atrodo, ir man kontroliuot lengviau, kad persirengtų, o ne visą dieną vaikščiotų su ta pačia maikute.
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2012 11 01, 10:30)
Sveikos,

šiandien mane pasiekė labai džiugi žinia, dalinuosi ja su jumis  biggrin.gif :

Sveikutė 

Aš noriu pranešti labai džiugią naujieną - SPALIO 29d. į mūsų šeimą įsiliejo dar vienas stebukliukas  Gimė 58 cm. ūgio ir 3440g. gražuolis berniukas  Aišku, dar reikia laiko atsigauti ir apsiprasti, tačiau ESAM BE GALO LAIMINGI 
Norėjau paprašyti kai kursi naują temą pakeisk ženkliuką iš  į  Būsiu dėkinga 

SĖKMĖS JUMS VISOMS PRADINUKĖMS  4u.gif
Vilsonytė

Nuoširdžiausi sveikinimai mamytei, ramių naktų, gražių akimirkų  wub.gif

user posted image

Sveikinimai Vilsonytes seimai ir naujajam seimos nariui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Vilsonytei
user posted image
QUOTE(kusju @ 2012 11 01, 23:02)
aš nuo Kauno smile.gif
pavaišinsiu- būtinai

Smagu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Aurute @ 2012 11 02, 08:22)

Dėkoju už idėją, kurią pasiskolinau darant rudeninį darbelį iš lapų
user posted image
QUOTE(zuzanele @ 2012 11 02, 10:03)
Būtų labai šaunu išgirsti rolleyes.gif
Aš sukūriau naują tinklalapį savo pirmokams. Šnekučių klube pagrindinė tėvelių diskusija dėl vienodų marškinėlių kūno k. pamokai. Oi kaip įdomu pasiskaityt rolleyes.gif Stengiuosi nesikišti, tegul patys sprendžia. O šiaip... Pas mus visos klasės turi vienodus marškinėlius su vardais... Kaip pas jus?

Darštuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O dėl k.k. pamokų, tai visai gerai, kad turi vienodus marškinėlius. Reiks bandyt šnekint gal tėvelius g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kramune @ 2012 11 02, 07:51)
Mes pernai važinėjomės haskiais, kepėme dešreles, vaišinomės karšta arbata,  užsiėmimą vedė indėnas ir Kalėdų Senelis.

O placiau galima? Kur tie haskiai g.gif ir t.t
Atsakyti