Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės

QUOTE(rityte @ 2012 10 30, 20:45)
Kas veda seminarą? Gal Žydrė?

Diana rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 30, 21:48)

Ir aš pas Dianą buvau vasarą mirksiukas.gif . Gal ta pati g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2012 10 30, 17:17)
4u.gif Sveikutės visos, o ypač tos, kurios šiandien buvot LITEXPO rūmuose.
Gavau 2 gerus dalykus - pietus ir popieriuką  lotuliukas.gif
Na, gėda taip sakyti, bet taip yra. Nežinau kaip jums, bet tokiam šlamšte senokai nebuvau mad.gif Vienoj vietoj apie 300 pradinukių (sąrašinių buvo 324) blink.gif

Teko kalbėtis su pačia Jakavonyte, tai ji minėjo, kad buvo gauti europiniai pinigai, už kuriuos turėjo mus pamaitinti, tai reikėjo kažką dar sugalvoti šalia maitinimo. Absurdo teatras doh.gif

O šiaip tai atostogos thumbup.gif  thumbup.gif

man tai trūksta žodžių, beldžiausi tokį kelią ir dėl tokio š... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 30, 20:52)
Ir aš pas Dianą buvau vasarą  mirksiukas.gif . Gal ta pati  g.gif  thumbup.gif

Gal... rolleyes.gif Jos pavardė iš L raidės...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 30, 21:58)
Gal...  rolleyes.gif Jos pavardė iš L raidės...

Nepamenu ir aš blush2.gif , bet ji iš Alytaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 30, 21:00)
Nepamenu ir aš  blush2.gif , bet ji iš Alytaus  mirksiukas.gif

Nežinau ar iš Alytaus, tik sakė, kad priskirta Kaunui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 30, 22:02)
Nežinau ar iš Alytaus, tik sakė, kad priskirta Kaunui mirksiukas.gif

Ko gero bus ta pati, nes jos regionais pasiskirstę. Mes buvom Druskininkuose mirksiukas.gif . (Tokia apkūnoka truputį, labai maloni)
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 30, 21:05)

Nea. Ne ta. Bet irgi labai maloni, dalyvaujanti ir pati su mumis užsiėmimuose, žaidimuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 30 spalio 2012 - 21:07
QUOTE(zuzanele @ 2012 10 30, 22:06)
QUOTE(smilga1972 @ 2012 10 30, 21:05)

Nea. Ne ta. Bet irgi labai maloni, dalyvaujanti ir pati su mumis užsiėmimuose, žaidimuose.

Svarbu patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2012 10 30, 20:36)
lotuliukas.gif labaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii net galva ūžiaaaaaa, nes jau toks pradinuku mentalitetas kad žodžių nerasta.Naudingumo gal kiek galima rasti bet minimaliai, bet kai aplinkui plepa koleges ir negali girdėti ką lektorės kalba tai atsiprašau. Įdomu per jų pamokas ir taip mokiniai plepa kai mokytjas aiškina.

Na prisipažinsiu - ir mes plepėjom blush2.gif , bet tik dėl to, kad nebuvo progos padiskutuoti mažame rate, o ne 300 žmonių auditorijoj. Mūsų kolegių tarpe daug diskusijų sukėlė teiginys, kad daugiau skaitantis vaikas mokosi prasčiau
QUOTE(Nerami1 @ 2012 10 30, 21:00)

O aš tai sakyčiau, kad jei nemoki sudominti vaikų - tai jie per pamokas ir plepa smile.gif

Sutinku thumbup.gif - būtų buvę įdomu, tikrai nekiltų jokio šurmulio.

QUOTE(janiku @ 2012 10 30, 21:20)
4u.gif Bet gi mes ne vaikai ir jei jau negerbiame aplinkinių gerbkime save. Neįdomu - išeikime, pasivaikščiokime ir visai išvažiuokime

Būtent tai ir padariau po pietų pertraukėlės. Ir kaip minėjau, gailėjau tų kolegių, kurios, atvykusios iš toli, neturėjo galimybių tepti slidžių anksčiau.

QUOTE(editaite @ 2012 10 30, 21:57)
man tai trūksta žodžių, beldžiausi tokį kelią ir dėl tokio š... doh.gif  doh.gif

console.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vildinga: 30 spalio 2012 - 22:05
Advento vainiko pynimo ir adventinės vakaronės scenarijai jau pašte. Tikiuosi pasinaudosite.
O vieversio dar tik trečdalis jpg formate. Tai tikriausiai užbaigsiu jau tik po švenčių.

Dar norėjau paklausti, gal ir aš jau galėčiau gauti slaptažodį nuo lobių skrynios. Kai tik spėju su jumis ir turiu kuo pagelbėti, stengiuosi. Ir bendrauju jau nuo rugpjūčio vidurio ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2012 10 28, 23:28)
Dabar klausimas visoms el.dienyno vartotojoms ( pas b.s. buvau svečiuose, bet pasimiršo  4u.gif ) - ar dienyne rašote ką vaikai pasieks per savaitę, kaip kad reikėjo popieriniame?

Mes rašom kiekvienai dienai, o ne savaitei. Ir jei tą dieną 2 lietuvių k. pamokos, tai ir pildom 2 kartus tą dieną.
Atsakyti